• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz iç döküş

Neden kürtaj olmuştun ki canım? Geçmiş olsun bu arada. Aynen öyle düşünüyor bence de.

Benimki gec dollenmeydi 19 gun gecikmişti ve ben her agrim oldugunda ilac iciyordum ama testte negatif gordugum icin.. ayrica siddetli demir eksikligi ve kansizlik vardi. Zaten ögrendik gelisimi normal degilmis. Evliligin ilk zamanlariydi bende pek istemiyordm doktor sonlandiralim saglikli degil dediginde tamam dedim. Simdi cok pismanim. Belki biraz daha bekleseydim yasayacakti. Ya da baska doktora gitseydm

Ben 1 defa aşılama oldum
Aşılama şansı az diye
Ben bekledim ve
5 yıl sonra tüp bebeğe başladım
2 tüp bebek tutup düştü
3.deneyeceğim bakalım

Hangi ildesin
Nereye gidiyorsun
Kürtaj kim yaptı ?

Benimki gec dollenmeydi 19 gun gecikmişti ve ben her agrim oldugunda ilac iciyordum ama testte negatif gordugum icin.. ayrica siddetli demir eksikligi ve kansizlik vardi. Zaten ögrendik gelisimi normal degilmis. Evliligin ilk zamanlariydi bende pek istemiyordm doktor sonlandiralim saglikli degil dediginde tamam dedim. Simdi cok pismanim. Belki biraz daha bekleseydim yasayacakti. Ya da baska doktora gitseydm

Kime gidiyorsun

Keşke canım,nasibi yokmuş demekki. Ama keşke yaşasaymış biraz bekleseymişsiniz..bende bu ay 13 gün geciktim ama sonunda oldum,Elladan dolayı geciktim bende.

Ben 1 defa aşılama oldum
Aşılama şansı az diye
Ben bekledim ve
5 yıl sonra tüp bebeğe başladım
2 tüp bebek tutup düştü
3.deneyeceğim bakalım

Hangi ildesin
Nereye gidiyorsun
Kürtaj kim yaptı ?

Kurtajda doktorun ismini hatirlamiyorum. Adanada tanidiklarim var baskente gidiyorum. Ankaradayim. Burda yaptirmak istemedim cevremde pek bilen yok bu durumu. Daha dogrusu adanaya 1 kez gittim. Orda hem tanidiklarda kalacak hemde tup bebegi yaptircaktim olmadi

Keşke canım,nasibi yokmuş demekki. Ama keşke yaşasaymış biraz bekleseymişsiniz..bende bu ay 13 gün geciktim ama sonunda oldum,Elladan dolayı geciktim bende.

Ben ihtimal vermedim cunku hergun test yapiyordm hep negatif cikiyordu kan vermek hic aklima gelmedi. Kist falan var sandim. Bide o zaamanlar cok yogundum hergun misafir geliyordu pek sallamadm ama sallasaymisim keske

Kurtajda doktorun ismini hatirlamiyorum. Adanada tanidiklarim var baskente gidiyorum. Ankaradayim. Burda yaptirmak istemedim cevremde pek bilen yok bu durumu. Daha dogrusu adanaya 1 kez gittim. Orda hem tanidiklarda kalacak hemde tup bebegi yaptircaktim olmadi

Ankara daha iyi sanırım
İyi bir merkez bulup bi görüşün
Doktorla bi görüş fikir edin

Ankara daha iyi sanırım
İyi bir merkez bulup bi görüşün
Doktorla bi görüş fikir edin

Adana benim icin daha iyi benim evim boş kalmiyor malesef tup bebek yaptirdigm zaman insanlara bunu soylesemde soylemesemde gelirler bende kalkarim herkes bana cok yakin oturuyor gelme deme gbi bi sansim yok pat bizdeler. Asilama yaptirdigm zamandan biliyorum.

Adana da kafam rahat sevdigik bir arkadasim var onla gidip geliyoruz herkes beni tatilde falan saanar boylece kafam daha rahat olur.

Eşim altı senedir başka bir rahatsızlık için ilac içiyor günde iki farklı ilaç. İki kere biyopsi oldu bu konuda. Hani artık ilacı bırakabilir mi diye??? Ama cik olmadi. Şimdi niye anlatıyorum bunu. Çünkü ben hiç hatirlatmadim ilacını içtin mi diye? Ya da şehir dışına çıkarken ilacını aldın mı diye? Çünkü günlük ilacı bu. Her gün kendisi takibini yapiyor. Bu konuda en guvendigi kişi kendisi. Yani kusura bakmayın ama ya sorunun kendisinde olmadığını düşünüyor ya da çocuk istemiyor dediği kadar. V

Eşim altı senedir başka bir rahatsızlık için ilac içiyor günde iki farklı ilaç. İki kere biyopsi oldu bu konuda. Hani artık ilacı bırakabilir mi diye??? Ama cik olmadi. Şimdi niye anlatıyorum bunu. Çünkü ben hiç hatirlatmadim ilacını içtin mi diye? Ya da şehir dışına çıkarken ilacını aldın mı diye? Çünkü günlük ilacı bu. Her gün kendisi takibini yapiyor. Bu konuda en guvendigi kişi kendisi. Yani kusura bakmayın ama ya sorunun kendisinde olmadığını düşünüyor ya da çocuk istemiyor dediği kadar. V

Ilaci copten cikarmis. Bugun icerken farkettim. Evet sorunun kendisinde olduguna ihtimal bile vermiyor. Birde bu ilac cinsel hayatimizi da duzeltti. Yani aslinda kendisinin icmek istemesi lazim.

Adana benim icin daha iyi benim evim boş kalmiyor malesef tup bebek yaptirdigm zaman insanlara bunu soylesemde soylemesemde gelirler bende kalkarim herkes bana cok yakin oturuyor gelme deme gbi bi sansim yok pat bizdeler. Asilama yaptirdigm zamandan biliyorum.

Adana da kafam rahat sevdigik bir arkadasim var onla gidip geliyoruz herkes beni tatilde falan saanar boylece kafam daha rahat olur.

Şehir dışında olduğunu söylesen
Ya da nasıl rahat edeceksen

Eşinde senle gelsin
Bi görüşün
Daha önce nere gitmiştin

Kendimden pay biciyorumda olsun diye ugrastigim donemde ben hveesle herseyi yaparken esim bir sorun olmadigini dusundugu halde ( 1bucuk yil hamile kalamadim ama ilk evlendigimde hemen kalmistim.dusuk oldu) ve hemen bebek istemedgi sirf ben uzuluyrum diye burda ne gorursem.soleyip onunda yapmasini istedgimde hic itiraz etmez guler yapardi ben sorun yok denildigi hhalde zorla inatla doktora gttim onuda zorladim. Nebiluyim insan biseyi isterse ulasmya ugrasir.
Niye bu zorlu surecte birde size daha zor zamanlar yasatiyorki?
Rabbim hayirlisinla saglikla yollasin meleginizi umarim kalbinizdeki dualari yasarsiniz ♡:KK200:

Şehir dışında olduğunu söylesen
Ya da nasıl rahat edeceksen

Eşinde senle gelsin
Bi görüşün
Daha önce nere gitmiştin

Yine ayni yere gittim benim icin zor oluyor sehir disi ama malesef sartlar oyle. Istanbulda da bahceciyle gorustum ama orada tanidigim olmadigi icin vazgectim.

Back
X