- 30 Aralık 2018
- 436
- 571
- 23
- Konu Sahibi HassasPanda
-
İstiyorum işte, yorumsuz.Niye illa iletişim kurmak istiyorsun peki ...
Tanıştım dediğim olay bu.Öncesi yok.Şimdi daha önce mi tanıştın tanıştım dediğin olay bu mu
Konuşacaksan aynen böyle kabalık ettim galiba içime sinmedi içeriğinde yaz
Tanıştım dediğim olay bu.Öncesi yok.
Ortada bir kabalık varsa benim için şu alıntıladığım kısımdır. Beğeniyi bahane etmiş, muhabbet açmış eyvallah da hızını ayarlayamamış.onun resmi olduğu için beğenseydim daha mutlu olacağını ima etti. Sonra bana sen de öyle olsun isterdin herhalde dedi, onay bekledi.
Aynen, katılıyorum. Ne gerek var egosunu tatmin etmedin diye bırak gitsin ne konuşcan elin denyosuylaBen ortada bir kabalık görmedim. Size iş atmış adam ve egosunu okşayın istemiş. Siz de yüz vermemişsiniz. Şimdi tükürdüğünüzü yalamayın.
Kızlar ben biriyle tanıştım, bugün bir arkadaşımın etiketli olduğu bir resmi beğenmiştim, meğer o etiketlemiş, geldi tanışmıyoruz resmimi beğenmişsiniz dedi. Ben de aslında arkadaşımın olduğu resimleri beğendiğimi söyledim, konu açıldı, bir şekilde onun resmi olduğu için beğenseydim daha mutlu olacağını ima etti. Sonra bana sen de öyle olsun isterdin herhalde dedi, onay bekledi.
Ben de; konu ben değilim diyerek bu konuyu kapatıyorum dedim.
Biraz bozuldu, peki öyle olsun dedi, ben de tamam deyince gitti, şimdi online oluyor ama yazmıyor. Ben biraz kabalık mı ettim, düşünmeden duramıyorum, acaba bir bahane bulup yazsam mı?
Kafayı yemiş bu adamlar sen kimsin seni beğenecekler ay biri bana böle bişe yazsın hemen buluşma teklif eder evire çevire döverim birini dövesim var zatenKızlar ben biriyle tanıştım, bugün bir arkadaşımın etiketli olduğu bir resmi beğenmiştim, meğer o etiketlemiş, geldi tanışmıyoruz resmimi beğenmişsiniz dedi. Ben de aslında arkadaşımın olduğu resimleri beğendiğimi söyledim, konu açıldı, bir şekilde onun resmi olduğu için beğenseydim daha mutlu olacağını ima etti. Sonra bana sen de öyle olsun isterdin herhalde dedi, onay bekledi.
Ben de; konu ben değilim diyerek bu konuyu kapatıyorum dedim.
Biraz bozuldu, peki öyle olsun dedi, ben de tamam deyince gitti, şimdi online oluyor ama yazmıyor. Ben biraz kabalık mı ettim, düşünmeden duramıyorum, acaba bir bahane bulup yazsam mı?
Yanmasın balataların, zaten mesaj filan atmadım, sakin kafayla düşününce ben de hak verdim hepinize ayrı ayrı. Bir vukuat yok ortada. :)Ne münasebet, tanımadığım adam gelip benim fotoğrafım olduğunu bilerek beğenseydiniz daha çok hoşuma giderdi muhabbeti yapacak, cıvıklığa bak. Ne alaka yav, bu bir sosyalleşme biçimi mi? Kimsin sen, nasıl bir muhabbetimiz var, ünlü müsün, sosyal medya fenomeni filan mısın, vasfın nedir, niye beğeneyim yani durduk yere senin fotoğrafını dememiş, bir de üstüne kaba mı davrandım diyorsunuz. =)) Ayrıca online olunca size niye yazsın? Nasıl bir ilişkiniz var da böyle bir beklentiye girdiniz ona karşı? Ay benim balatalar yandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?