Biraz kabalık mı ettim?

Kızlar ben biriyle tanıştım, bugün bir arkadaşımın etiketli olduğu bir resmi beğenmiştim, meğer o etiketlemiş, geldi tanışmıyoruz resmimi beğenmişsiniz dedi. Ben de aslında arkadaşımın olduğu resimleri beğendiğimi söyledim, konu açıldı, bir şekilde onun resmi olduğu için beğenseydim daha mutlu olacağını ima etti. Sonra bana sen de öyle olsun isterdin herhalde dedi, onay bekledi.
Ben de; konu ben değilim diyerek bu konuyu kapatıyorum dedim.
Biraz bozuldu, peki öyle olsun dedi, ben de tamam deyince gitti, şimdi online oluyor ama yazmıyor. Ben biraz kabalık mı ettim, düşünmeden duramıyorum, acaba bir bahane bulup yazsam mı?

Cevabınıza o da açıkçası ukala bir cevap yazmış. Konu açıp sizinle tanışmaya çalışmış siz de kestirip atmışsınız. Tanışmak istiyorsanız yazın :)

Hayır kabalık etmemişsiniz ama illa yazmak istiyorsanız kabalık ettim diye yazıp bahane olarak kullanabilirsiniz

Kızlar ben mesaj atmadım, o anlattığım olayla kaldı, hiçbir şekilde bağlantı kurmadım, iyi ki de kurmamışım.
Bugün yine resimlerime beğeni yapıyordu, instagramdan bir bakayım dedim, boy boy çocuğuyla resimleri var, facebook profilinde evli olduğu bile yazmıyor, tamamen bekar gibi takılıyor ama meğer evladı bile varmış, bir de gelip resimlerimi beğeniyor, iğrendim resmen.

Back
X