Bazı insanlar ayakları üstünde dimdik duran, bağımsız yaşayan kimseye talepte bulunmayan insanlardan hoşlanır, kimiside talep eden ihtiyaç duyan insandan hoşlanır.
Eşiniz ondan talebiniz yok diye nasıl olsa bana ihtiyaç duymuyor diye kendini ihtiyaç duyanlara yaklaştırmış sizden uzaklaşmış. Bana göre saçma ama o da böyle besleniyor demekkki.
Uzaklaşmışsınız ama bu ikinizin kontrol edebileceği bir şey çok büyük bir sorun değil. Telefonlarınızı kapatıp güzel bir yemek sonrası birbirinizi deşerek yapacağınız samimi bir konuşma sorununuzu çözecektir bana göre.
Mesela ben düdüklü tencereyi kapatamayıp eşimden yardım istediğimde güzelim okadar da zor birşey değil bunun için bile benden yardım istiyorsun gel öğreteyim der. Canım şunu istiyor birkaç gündür ya alıver dediğimde niye kaç gündür bekledin evde para var çocuğuda alıp yanına niye gidip almadın hem bir hava almış olurdunuz der. İstediğimi seve seve alır getirir mevzu o değil yanlış anlamayın. Benim eşim böyledir ama bir arkadaşımın eşi de sizinki gibidir. Eşi şunu yapamadım yardım et dediğinde böyle göğsü kabarır hmmm ben erkeğim heheyt superman ım, benim cici ponçiğim ben yaparım tavrına girer, egosunu böyle tatmin eder. Bir diğer arkadaşım eşi çikolata al eve gelirken dediğinde devlet meselesi haline getirmişti, hangi marka-hangi tür-aman erimeden götüreyim, sormuştum karın hamile falan mı diye yoooo o benim miniğim demişti. Sizin eş bu model.
anlatabildim mi?