Biraz kadın ol?

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Eşim bana tartışma arası biraz kadın ol, cilve yap naz yap dedi. Ben de düz bi insanım. Daha önce de insanlar eşlerini arayıp dondurma falan istiyor sen de işe gidip gelinceye dek şikayet etmeyip böyle şeyler istesen beni arasan eve mutlu gelirim demişti. Ne yapayım şimdi ben

Neden şikayet ediyorsunuze eşiniz işten eve gelene dek?

Eşim bana tartışma arası biraz kadın ol, cilve yap naz yap dedi. Ben de düz bi insanım. Daha önce de insanlar eşlerini arayıp dondurma falan istiyor sen de işe gidip gelinceye dek şikayet etmeyip böyle şeyler istesen beni arasan eve mutlu gelirim demişti. Ne yapayım şimdi ben
“Sen de biraz erkek ol da içimden `aşkım eve gelirken kızgın kumlardan serin sulara alır mısın ihihihi’ demek gelsin” denmiyor işte. Bir de o çikolata kırılma sesi falan ok de ön dişleri donuyor insanın dondurmayla oral yapıcam diye. Yine de koca kişisi hakediyorsa en azından denemekte fayda var.

Ben de eşimden Antep fıstığı falan istiyorum,bazen sevdiğim tatlıyı.keramet neyde acaba🤔
Şaka bir yana, eşinizin sizinle ilgili başka bir problemi var bana kalırsa;onun yerine bahane uyduruyor

Birşeyler anlatsanız anlayacaz da......
Şikayetlendiğiniz şeyler neler?

Birşeyler anlatsanız anlayacaz da......
Şikayetlendiğiniz şeyler neler?
Eşim 7/24 calısıyor aynı zamanda kim yardıma çağırsa orada biten bi tip bazı sorunlar yaşadık bu sene telefonunda istemediğim şeyler gördüm ve güvenim kırıldı. İşi 9/17:00 olmasına rağmen hep mesaiye kalır haftasonu pazar dahil çağırsalar koşa koşa gidiyor.ben de üzülüyorum ortak bi alanımız kalmadı diye bi gece çağırdılar kalktı yine gitti ben de trip atıp uyuyunca yanımdaki adamın karısı aradı dondurma istedi sen de bi çay koysan arasan sorsan bi şeyler istesen ben eve hevesli gelirim az kadın ol sen de talepkar ol naz cilve yap istemesini bil trip yapma çocuk gibi falan diyor. Halbuki daha geçende kaç haftadır beraber bi şey yapamadık bi güzel kahvaltı yapalım pazar günü dedim akşamına geldi iş çıktı gidicem pazar günü dedi.

Eşim 7/24 calısıyor aynı zamanda kim yardıma çağırsa orada biten bi tip bazı sorunlar yaşadık bu sene telefonunda istemediğim şeyler gördüm ve güvenim kırıldı. İşi 9/17:00 olmasına rağmen hep mesaiye kalır haftasonu pazar dahil çağırsalar koşa koşa gidiyor.ben de üzülüyorum ortak bi alanımız kalmadı diye bi gece çağırdılar kalktı yine gitti ben de trip atıp uyuyunca yanımdaki adamın karısı aradı dondurma istedi sen de bi çay koysan arasan sorsan bi şeyler istesen ben eve hevesli gelirim az kadın ol sen de talepkar ol naz cilve yap istemesini bil trip yapma çocuk gibi falan diyor. Halbuki daha geçende kaç haftadır beraber bi şey yapamadık bi güzel kahvaltı yapalım pazar günü dedim akşamına geldi iş çıktı gidicem pazar günü dedi.
Ve eve geldiğinde başlıyor oram agrıyor buram agrıyor çok yorgunum ben de diyorum ki sen öyle diyerek benim yollarımı kapatıyorsn. Dün mesela eve yine geç geldi başladı sızlanmaya. Onu saatlerdir beklememe rağmen oturdu sofraya yemeye başladı zaten hızlı yiyor ben otur ye derken kalkıyor çocukla ilgileniyor mutfağı topluyorum çocuğu yatırıyorum kahve içecektik hazırlarken baktm uyuyakalmış üzerini örtecektim kaldırsana beni diyor dedim hevesim kalmıyor böyle olunca. Paylaştığımız hiçbir şey kalmıyor zaman yetmiyor

Biraz az çalışsın ailesine de zaman ayırsın diğer türlü bu sorunu aşamazsınız. En azından pazar günleri çalışmasın sizinle vakit geçirsin.

Benim eşimde cumartesi mesaiye gidiyor hatta bazen pazarlarıda. Ben git desem gider gitme desem gitmez pazar günü .. Kendimle ilgili işim varsa sesimi çıkarmıyorum oda gidip çalışıyor çok yorucu olsa istemem bende. 😂 Eğer plan yapıyorsam da cumartesiden söylüyorum şöyle yapalım vs diye. Hatta benim saçlarım uzun yanına gidiyorum bir sağa savuruyorum saçlarımı bir sola 😋😁😂 Anlıyor bişey planladığımı başlıyor gülmeye 😂😂 Böyle idare ediyoruz.

Biraz az çalışsın ailesine de zaman ayırsın diğer türlü bu sorunu aşamazsınız. En azından pazar günleri çalışmasın sizinle vakit geçirsin.
Ben de onu diyorum bu sefer de bu yaşımda ne yaptım yaptım borçlarım var falan diyor bi şey diyemiyorum o zaman da bi pazar çalışmasan bi şey olmaz diyorum iş varken bırak calısayım diyor

Genel olarak erkekler çok şikayet eden, memnuniyetsiz kadınlardan hoşlanmıyor. Ama sonuçta hayatın stresi insanın da sürekli yüksek modda kalmasına müsade etmiyor. İşve cilve bir kadının içinde olur. Yoksa zorla öyle davranamazsınız ama en azından biraz daha pozitif davranın bakalım eşinizde bir değişiklik olacak mı?

Bazı insanlar ayakları üstünde dimdik duran, bağımsız yaşayan kimseye talepte bulunmayan insanlardan hoşlanır, kimiside talep eden ihtiyaç duyan insandan hoşlanır.
Eşiniz ondan talebiniz yok diye nasıl olsa bana ihtiyaç duymuyor diye kendini ihtiyaç duyanlara yaklaştırmış sizden uzaklaşmış. Bana göre saçma ama o da böyle besleniyor demekkki.
Uzaklaşmışsınız ama bu ikinizin kontrol edebileceği bir şey çok büyük bir sorun değil. Telefonlarınızı kapatıp güzel bir yemek sonrası birbirinizi deşerek yapacağınız samimi bir konuşma sorununuzu çözecektir bana göre.
Mesela ben düdüklü tencereyi kapatamayıp eşimden yardım istediğimde güzelim okadar da zor birşey değil bunun için bile benden yardım istiyorsun gel öğreteyim der. Canım şunu istiyor birkaç gündür ya alıver dediğimde niye kaç gündür bekledin evde para var çocuğuda alıp yanına niye gidip almadın hem bir hava almış olurdunuz der. İstediğimi seve seve alır getirir mevzu o değil yanlış anlamayın. Benim eşim böyledir ama bir arkadaşımın eşi de sizinki gibidir. Eşi şunu yapamadım yardım et dediğinde böyle göğsü kabarır hmmm ben erkeğim heheyt superman ım, benim cici ponçiğim ben yaparım tavrına girer, egosunu böyle tatmin eder. Bir diğer arkadaşım eşi çikolata al eve gelirken dediğinde devlet meselesi haline getirmişti, hangi marka-hangi tür-aman erimeden götüreyim, sormuştum karın hamile falan mı diye yoooo o benim miniğim demişti. Sizin eş bu model.
anlatabildim mi?

eşiniz biraz şehvet istiyor gibime geldi, ama onun davranışlarından dolayı sizin içinizden gelmiyor sanırım. o da çabalasın biraz ince düşünceli olsun istiyorsunuz. bunu konuşarak çözebilirsiniz

İşten gelirken şunu bunu al desen bu seferde masraf çıkarıyorsun der bu adam. Beğenmiyorsa beğendiğiyle evlenseymiş dondurma vs saçmalık ama biraz Kadın ol demesi aşırı itici ve çok kaba.

Ovv dondurmayı oral sekse nasıl bağladınız.. aman klasik hata yapan erkek bahaneleri . Neden aldattın? Biraz kadın ol sen de cilve yap..aşırı klasik. Herkes işveli cilveli olmak zorunda mı ayrıca kadınlık bununla mı ölçülüyor

Bazı insanlar ayakları üstünde dimdik duran, bağımsız yaşayan kimseye talepte bulunmayan insanlardan hoşlanır, kimiside talep eden ihtiyaç duyan insandan hoşlanır.
Eşiniz ondan talebiniz yok diye nasıl olsa bana ihtiyaç duymuyor diye kendini ihtiyaç duyanlara yaklaştırmış sizden uzaklaşmış. Bana göre saçma ama o da böyle besleniyor demekkki.
Uzaklaşmışsınız ama bu ikinizin kontrol edebileceği bir şey çok büyük bir sorun değil. Telefonlarınızı kapatıp güzel bir yemek sonrası birbirinizi deşerek yapacağınız samimi bir konuşma sorununuzu çözecektir bana göre.
Mesela ben düdüklü tencereyi kapatamayıp eşimden yardım istediğimde güzelim okadar da zor birşey değil bunun için bile benden yardım istiyorsun gel öğreteyim der. Canım şunu istiyor birkaç gündür ya alıver dediğimde niye kaç gündür bekledin evde para var çocuğuda alıp yanına niye gidip almadın hem bir hava almış olurdunuz der. İstediğimi seve seve alır getirir mevzu o değil yanlış anlamayın. Benim eşim böyledir ama bir arkadaşımın eşi de sizinki gibidir. Eşi şunu yapamadım yardım et dediğinde böyle göğsü kabarır hmmm ben erkeğim heheyt superman ım, benim cici ponçiğim ben yaparım tavrına girer, egosunu böyle tatmin eder. Bir diğer arkadaşım eşi çikolata al eve gelirken dediğinde devlet meselesi haline getirmişti, hangi marka-hangi tür-aman erimeden götüreyim, sormuştum karın hamile falan mı diye yoooo o benim miniğim demişti. Sizin eş bu model.
anlatabildim mi?
Anladım. Benim kocam böyle mıy mıy aşkoooğm bono bonlardan aaal diyen bi tip istiyor ben de düzüm işte çok kur falan yapmam 😃👀

Back
X