- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
-
Cok değişik unutmuşum büyük oğlum 10 yaşında sanki hep bu yastaydi biraz da korkuyorum sanki ilk dogumum gibi her seyi unuttum gibi geliyorHer şey çok guzel olucak.Bebegıne odaklan .Bu aşamada sınırlenme.Sen buraya yaz bız hep yanındayız.Ben hiç hamıle olmadım .Nasıl nişey hamıle olmak?
Korkma rabbim senin yanında.Annene de he de boşver .Hepımız aynıyız.Bende adet donemımden once adımı solese kavga yaratıyorum.Yıllardır boyle oluyo.Normalmış hormonlardan .Tabıkı yasattıkları seyler de onemlı .Bazıları ne şanslı degılmıCok değişik unutmuşum büyük oğlum 10 yaşında sanki hep bu yastaydi biraz da korkuyorum sanki ilk dogumum gibi her seyi unuttum gibi geliyor
Durum sadece gelmesi gibi basit bir mevzu değil cocuklugumdan beri devam eden son 15 yildir ayyuka cikan artik dayanamadigim bir psikolojik baski var. Yani 15 yildir yasadiklarimi buraya yazmam cok zor. Yazsam da anlamaniz cok zor. O yüzden o konuyu kisaca geciyorum.Yadırgamak için demiyorum ama gelmeyedebikirdi benim kayınvalide yok vefat etmiş.. varsa yoksa annem şimdi yine hamileyim sükür. ilki riskli bi gebelikti annem yanındaydı keşke daha çok kendim yapsaydım o kadar yüklenmeseydim diyorum doğumda yanımdaydı şimdiki aklım olsa kendim ayaklarımın üstünde durmaya çalışırdım hep yemek konusunda yardımcıdır diğerlerine karışmaz . sürekli yanımda oluncadoğumda yıprandı daha zor oldu bnm sürecim farklı ama çok iyi anlıyorum psikolojik destek arıyoruz hedzaman bi el hissetmek ama onlari kendimizce yönlendiremeyiz şimdi bakıyorum o kadar fedakarlık yapmış ki kabullenmek tatlı dille anlatmak olmuyorsa bunun için üzülmek bi işe yaramıyor annem yıllarca çalışmış benim zor bi hayatı oldu şimdi yanımda git diyorum keyfine bak. Risk olmustu ilk zamanı atlat dedi her zaman oluyor olumsuzluklar ben de kızıyorum her zaman anlayışlı olmak istesemde sizde olumlu tarafına bakın bunu yapmayanlar bile var. Mutlu olalım Allah sağ Salim kucağiniza aldirsin siznde
Anladım içerigini yazmayınca bilemedim o yüzden bu konuda profesyonel bi destek almayı düşünseniz çünkü siz anlatmadan kimse sizi anlayamaz eşinizde bu konuda destek değilse paylaşamamak çok zor.Durum sadece gelmesi gibi basit bir mevzu değil cocuklugumdan beri devam eden son 15 yildir ayyuka cikan artik dayanamadigim bir psikolojik baski var. Yani 15 yildir yasadiklarimi buraya yazmam cok zor. Yazsam da anlamaniz cok zor. O yüzden o konuyu kisaca geciyorum.
Ah, hem nasıl! Geçen gün tv de bir film vardi. Annem diye. Hem izledim hem agladim. Kizin annesi okumamış bir kadındı kızıda annesini hor görüyordu ama o kadin kizi icin her şeyi yaptı. Annem okumus bir kadin. Her yerde de bununla övünür hatta başkalarını hor görür. Keşke okumamis cahil olsaydi ama anne olsaydi diye oturdum agladim o filmi seyredinceKorkma rabbim senin yanında.Annene de he de boşver .Hepımız aynıyız.Bende adet donemımden once adımı solese kavga yaratıyorum.Yıllardır boyle oluyo.Normalmış hormonlardan .Tabıkı yasattıkları seyler de onemlı .Bazıları ne şanslı degılmı
Ağlama bebekte ağlar.Gör ki ne yaşadı o da ıcındeAh, hem nasıl! Geçen gün tv de bir film vardi. Annem diye. Hem izledim hem agladim. Kizin annesi okumamış bir kadındı kızıda annesini hor görüyordu ama o kadin kizi icin her şeyi yaptı. Annem okumus bir kadin. Her yerde de bununla övünür hatta başkalarını hor görür. Keşke okumamis cahil olsaydi ama anne olsaydi diye oturdum agladim o filmi seyredince
Teşekkür ederim. Eşim sağolsun destek olmaya calisiyor ama bir yerde olamiyor anlayamiyor. Hani bazi seyler kadin kadina daha rahat anlasilir ya onun eksikligi aradigimAnladım içerigini yazmayınca bilemedim o yüzden bu konuda profesyonel bi destek almayı düşünseniz çünkü siz anlatmadan kimse sizi anlayamaz eşinizde bu konuda destek değilse paylaşamamak çok zor.
allah yardım etsin cocuklarına tutunup atlatırsın umarim.
Benim annemin de hiç alakası yoktur o anneyle. Kabullendim kabullenmesine de bazen ya seni annen bile sevmiyor sen daha insanlardan ne bekliyorsun diyorum kendime icime oturuyor evlat olarak hic sevilmemekMaalesef herkes aynı duygularla anne olamıyor
O filmi bende izledim ve benim annemle uzaktan yakından alakası yok o annenin
Bazı şeyler vardır değişmez kabullenmek gerekir
İnsan kaç yaşında olursa olsun annesi tarafından sevilmek, şefkat görmek ister biliyorumBenim annemin de hiç alakası yoktur o anneyle. Kabullendim kabullenmesine de bazen ya seni annen bile sevmiyor sen daha insanlardan ne bekliyorsun diyorum kendime icime oturuyor evlat olarak hic sevilmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?