- 2 Temmuz 2013
- 4.170
- 8.832
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Çalışmıyordum aslında( okulumun son yılı, bitirmekte uğraşıyorum) ama ekonomik kriz var diye diğer yıllarda da böyle olursa diye endişelendim.Olsun yine de bir girip kendini test et eksiklerini net görürsün
İngilizce bölüm okuyorum, sanırım İngilizce dil biliyorum diyebilirim ama yine de endişeliyim. Office programı biraz biliyorum, mühendisim aslında, stajda öğrenmiştim.Klasik gelecek kaygısı herkeste var maalesef. Eğer gelecekte iş bulmak istiyorsan çok çalış çabala. Kendini geliştirmeden üniversite mezunu olmak bir + değil tam tersi bir - artık.
Dil öğren mümkünse 2 dil,bilgisayar Home office programları öğren mesleğin ne olursa olsun
Harika bak öne geçmeye başlamışsın. Almanca muhakkak öğren. Office konusunda da kendini geliştir belediyelerin bile bir sürü kursu var. Mühendis olup köşeyi dönen bir sürü arkadaşım varİngilizce bölüm okuyorum, sanırım İngilizce dil biliyorum diyebilirim ama yine de endişeliyim. Office programı biraz biliyorum, mühendisim aslında, stajda öğrenmiştim.
Alım yapılmayacakmış diye bir şey yok. Sadece o sene emekli sayısı ne kadarsa o kadar alım yapilacak. Ben okuduğum cümleden bunu anlamıştım. Pes etmeyin, sınava girin.2024 Yılı Kpss'ye ben de girmeyi planlıyordum ama yeni memur alımı yapılmayacakmış Sağlık harici. İnsanın duyunca canı sıkılıyor. Bu böyle her yıl devam eder mi, yoksa sadece bu sene mi bu uygulama yapılır?
Aa ben başka sitede haberi dikkatli okumadan yorumdan direkt çıkarım yapmıştım, teşekkür ederim. Küçük de olsa bir şansım var o zaman.Alım yapılmayacakmış diye bir şey yok. Sadece o sene emekli sayısı ne kadarsa o kadar alım yapilacak. Ben okuduğum cümleden bunu anlamıştım. Pes etmeyin, sınava girin.
Nasıl alım yapmayacaklarmış geçen gün daha radyoda söyledi deprem bölgelerine aile bakanlığı için 20000 ya da 30000 personel alınacak diye. Ayrıca o iş hiç belli olmaz çift yıl KPSS’si bu. Hiç moral bozma çalış derim.2024 Yılı Kpss'ye ben de girmeyi planlıyordum ama yeni memur alımı yapılmayacakmış Sağlık harici. İnsanın duyunca canı sıkılıyor. Bu böyle her yıl devam eder mi, yoksa sadece bu sene mi bu uygulama yapılır?
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; "Hiçbir bakanlığa personel noktasında emekli olanların harici personel alımına izin vermiyoruz." dedi.Aa ben başka sitede haberi dikkatli okumadan yorumdan direkt çıkarım yapmıştım, teşekkür ederim. Küçük de olsa bir şansım var o zaman.
İngilizce bölüm okuyorum, sanırım İngilizce dil biliyorum diyebilirim ama yine de endişeliyim. Office programı biraz biliyorum, mühendisim aslında, stajda öğrenmiştim.
Nisandan sonrası için çok kötü diyorlar.2024 Yılı Kpss'ye ben de girmeyi planlıyordum ama yeni memur alımı yapılmayacakmış Sağlık harici. İnsanın duyunca canı sıkılıyor. Bu böyle her yıl devam eder mi, yoksa sadece bu sene mi bu uygulama yapılır?
Bence de memurluk ilk hedefiniz olmasın. Ben memurum. İlk hedefim değildi, hiç aklımda yoktu ama oldu bir şekilde. Acele ettim açıkçası üç ay iş bulamayınca işsiz kalırım sandım, acemilik. Ha bu arada çok da iyi bir okuldan mezunum, stajlarim var vs. ama ilk aşamada olmadı. Dönem arkadaşlarım, eşim falan aldi yürüdü. Ben köreldim.Bebişim madem muhendissin, kendi işini yap memur olup ne yapıcaksın...memurlukta anca körelirsin. Ofis programını falan da boşver, onların da hiçbir değeri yok. KPSS yoksa da yok bırak, kendi alanında part time iş bak öylece kapağı atarsın bir yere sonra da fulltine kapaklanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?