Biraz Önce Sevgilimi Terkettim.

Kendini nimet olarak gören erkekler bir yerde mutlaka arıza çıkarıyor.
Egosu fazla şişkin geldi bana.
Olması gerekeni lutüf gibi görmeside cabası.
Tabi kararı verecek olan sizsiniz ama hiç kimse kendinden daha değerli değil canım.

[sıze=3]iyi geceler kızlar.
Konu başlıkta belli zaten. Evet sevgilimi terkettim. Aslında sevgili de değil sözlü diyelim. Evlenme teklif etmişti. 8-9 aya falan nişan düşünüyorduk.
Her neyse gecenin bu saatinde kavga ettik.
Sebep: Beni aldatmadığı için minnet duymalıymışım. Klinikte bir sürü kadın oluyormuş, bu bakmıyormuş.
Ben bu tür şeylerin dile getirilmesini hoş karşılamıyorum. Elin kadınlarının muhabbetlerinin yeri yok ki ilişkimizde. Ayrıca aldatmamak extra bir şey değil ki. Olması gereken zaten. Ben de böyle söyledim.o aksini savundu. Ben de sinirlendim, biraz sert konuştum, bitti dedim.
O da ben bitti demeden bitemez dedi. 3 gün düşün gerçekten bitsin diyorsan bitecek dedi.
Durum bu. Kızlar ne yapayım?:43::43::43:
[/sıze]

beyfendiye baak sen... Ben seni asla aldatmaaam demek var. Birde aldatmadığıma dua et kızlar çok ben bakmıyorum demek var. Patavatsızlıktan baska birşey değil. Sende deseydin benide isteyen çok peşimde koşanda çok sen dua et ki onlara değil sana evet diyorum diye. Allah'ım yaa... Canım iyi düşün sadece konu buysa baska bi rahatsızlığın yoksa sewgilinden yana oturup uzun uzun konuş baktın aynı şeyleri savunuyor fikir ayrıcalıklarınız var ozaman bitir

Adama da bak sen...

Olması gereken için şükretmeni, ayaklarına kapanmanı mı bekliyor. Vay be... Devir ne kadar da değişmiş.

Aman Allahım, koşarak, kaçarak uzaklaş bence direkt. Adam seni "tercih etti" diye minnettar olmanı bekliyor resmen, kendini senin kadar sevecek birini bulamamış bariz. Fedakarlık etmiş, istese aldatırmış bilmem ne. Yuh artık. Bir saniye bile düşünmene lüzum yok, gidip bir odun kütüğüyle evlensen bundan daha mutlu olursun ben sana söyleyeyim.

Evet odun kütüğü daha kibar kalıyo:44:

beyfendiye baak sen... Ben seni asla aldatmaaam demek var. Birde aldatmadığıma dua et kızlar çok ben bakmıyorum demek var. Patavatsızlıktan baska birşey değil. Sende deseydin benide isteyen çok peşimde koşanda çok sen dua et ki onlara değil sana evet diyorum diye. Allah'ım yaa... Canım iyi düşün sadece konu buysa baska bi rahatsızlığın yoksa sewgilinden yana oturup uzun uzun konuş baktın aynı şeyleri savunuyor fikir ayrıcalıklarınız var ozaman bitir

Bana hasta dedi, aldatmadığımı söylüyorum kavga çıkarıyorsun, sen hastasın dedi.:50:

Bana hasta dedi, aldatmadığımı söylüyorum kavga çıkarıyorsun, sen hastasın dedi.:50:

suç bastırıyor hasta olan o ... normal olan bişeyi anormal gösteriyor ve şükretmeni bekliyor. her konuda böyle zıtsa çok uzatma derim ilşkini

suç bastırıyor hasta olan o ... normal olan bişeyi anormal gösteriyor ve şükretmeni bekliyor. her konuda böyle zıtsa çok uzatma derim ilşkini

Ya hep böyle hakaret ediyor pambukmelek. Dün hasta dedi, geçmişte ondan daha az akıllı olduğumu ima etti, yetiştiğim çevreyi küçümsedi, geri kafalısınız demeye getirdi lafı, yani kısacası beni bir türlü beğenemiyor ki:50: Ne eksiğim var ben de çözemedim.
Beğenmiyorsa niye evlenme teklif ediyor, ya da ben terkedince niye geri geliyor? Madem o kadar kötüyüm yani eş olarak istememesi lazım.
Bir de bana artık her hareketi batıyor, unutamıyorum işte çok ezdi beni. Ben de iki günün biri kavga çıkarıyorum artık, durduramıyorum kendimi.

Ya hep böyle hakaret ediyor pambukmelek. Dün hasta dedi, geçmişte ondan daha az akıllı olduğumu ima etti, yetiştiğim çevreyi küçümsedi, geri kafalısınız demeye getirdi lafı, yani kısacası beni bir türlü beğenemiyor ki:50: Ne eksiğim var ben de çözemedim.
Beğenmiyorsa niye evlenme teklif ediyor, ya da ben terkedince niye geri geliyor? Madem o kadar kötüyüm yani eş olarak istememesi lazım.
Bir de bana artık her hareketi batıyor, unutamıyorum işte çok ezdi beni. Ben de iki günün biri kavga çıkarıyorum artık, durduramıyorum kendimi.

Niye evlenme teklif ediyor? Çocuk yapıp baktıracak, evi temiz tutacak, yemeğini yapacak, düzenli olarak da cinsel ihtiyaçlarını giderecek birini istiyor hayatında da ondan. Madem seni beğenmiyor defolsun gitsin beğendiğiyle olsun. Ya kusura bakma lütfen ama çok sinirlendim. Herkes aptal bir bu beyefendi akıllı zahir.

Niye evlenme teklif ediyor? Çocuk yapıp baktıracak, evi temiz tutacak, yemeğini yapacak, düzenli olarak da cinsel ihtiyaçlarını giderecek birini istiyor hayatında da ondan. Madem seni beğenmiyor defolsun gitsin beğendiğiyle olsun. Ya kusura bakma lütfen ama çok sinirlendim. Herkes aptal bir bu beyefendi akıllı zahir.

Yani kızlar paspal biri de değilim ki. Üniversite mezunuyum, çok gencim 20 yaşındayım. Düzenli olarak kuaföre giderim, saçımı başımı düzeltip, makyaj yapıp, kılığımı kıyafetimi seçer öyle dışarı çıkarım. Daha az akıllı olmak konusuna gelirsek çok kitap okurum, sinemaya bayılırım elimden gelse her gün bir film izleyeceğim, genel kültürümü geliştirmeye çalışıyorum.
Bu arada çocuk istemiyor canım.

bende seni aldatmadım sende minnet duy diceksin aslında anlıcak yaptığı patavatsızlığı , sözlünün etrafındaki insanlar tarafından normal karşılanıyor sanırım bu aldatma sürttür burnunu patavatsızlığını anlasın

bravoo tebrikler, birde plaket hazırlat kendisine hakediyor :46: :46:
bana çok şey yaptı demişsin, onları anlatırsan daha çok yardımcı oluruz tatlım,
eğer başka vukuatları varsa, seni aldatmıyorum her kahrımı çekeceksin triplerindeyse yol vermişsin zaten, hayırlı olsun :5:

Yorumlarınızdan belli siz de biliyorsunuz adamın egosunun şişkin olduğunu. Böyleleri kimseyi beğenmez, en akıllı kendisidir, en kültürlü odur, bütün kızlar onun peşindedir(!) ama o hiç birine bakmaz bir de bunu marifet sayıp minnet duymanızı bekler. Bizler size ayrılın diyemeyiz tabi ki ama ben kendi düşüncemi söyliyim. Ben beni beğenmeyen adamla evlenmezdim.

bravoo tebrikler, birde plaket hazırlat kendisine hakediyor :46: :46:
bana çok şey yaptı demişsin, onları anlatırsan daha çok yardımcı oluruz tatlım,
eğer başka vukuatları varsa, seni aldatmıyorum her kahrımı çekeceksin triplerindeyse yol vermişsin zaten, hayırlı olsun :5:

Evet önceki sayfalarda biraz bahsettim, yani şaka yollu falan hakaret etti, içime oturdu hatta bu sebeple ayrıldığım bile oldu. Sonra benden ayrılıp çok geçmeden başkası ile oldu, bence beni onun için terketti ama hala inkar ediyor.
Bu ve bunun gibi birçok şey. Yani çok şeyinin üzerini örttüm anlatamam, ne türlü rezillikler. Şimdi evlenelim diyor da o beğenmediği ailemle nasıl tanışıp yüzlerine bakmayı düşünüyor anlamadım gitti. Bir kere sinirlendiğinde bana kasaba kızı demişti, yetiştiğim çevreyi küçümsemişti.

Planımız evlenmek, öyle bitti deyip gidemezsin yok öyle dünya dedi ilkin. Ben de istemiyorum seni de saçmalıklarını da, çekemiyorum bitti X efendi dedim. Sonra 3 gün süre tanıdı 3 defa aynı soruyu soracakmış üçünde de reddedersem gidecekmiş. :10:

Reddedilmeyeceğinden gayet emin öyleyse..

Evet önceki sayfalarda biraz bahsettim, yani şaka yollu falan hakaret etti, içime oturdu hatta bu sebeple ayrıldığım bile oldu. Sonra benden ayrılıp çok geçmeden başkası ile oldu, bence beni onun için terketti ama hala inkar ediyor.
Bu ve bunun gibi birçok şey. Yani çok şeyinin üzerini örttüm anlatamam, ne türlü rezillikler. Şimdi evlenelim diyor da o beğenmediği ailemle nasıl tanışıp yüzlerine bakmayı düşünüyor anlamadım gitti. Bir kere sinirlendiğinde bana kasaba kızı demişti, yetiştiğim çevreyi küçümsemişti.

canım eğer içinde birikmiş bazı şeyler varsa, ve bunları unutamıyorsan
ilerdede bunların sorun yaratacağını düşünüyorsan,
bu adamla olmaz, yine bana aynı lafları söyler diyorsan boşver,
zaten kaç kez ayrıl-barış yapmışsınız, birde ailene laf söylemiş ukala,
için kabul etmiyorsa barışma, başka adammı kalmadı,
oda gitsin o hastanedeki kızlardan hevesini alsın,içindeki kalmış belliki..

sence evlenince kaldırabilecekmsin bunları ve daha fazlasını?

:31:..normalde batmayan şeyler evlenince öyle bir batıyor ki...

canım eğer içinde birikmiş bazı şeyler varsa, ve bunları unutamıyorsan
ilerdede bunların sorun yaratacağını düşünüyorsan,
bu adamla olmaz, yine bana aynı lafları söyler diyorsan boşver,
zaten kaç kez ayrıl-barış yapmışsınız, birde ailene laf söylemiş ukala,
için kabul etmiyorsa barışma, başka adammı kalmadı,
oda gitsin o hastanedeki kızlardan hevesini alsın,içindeki kalmış belliki..

Evet içimde kaldı. Hep hatırlatıyorum en mutlu anımızda bile hatırlatıp ortalığı mahvediyorum. Sadist biri oluyorum yavaş yavaş. :30:

sence evlenince kaldırabilecekmsin bunları ve daha fazlasını?

:31:..normalde batmayan şeyler evlenince öyle bir batıyor ki...

Evet sorun da orada zaten. Bana dün diyor ki üç gün içinde beni tamamen affedebileceğini düşünüyorsan gitme dersen gitmeyeceğim, hayır dersen gideceğim. Tamamen affedemem, affettim derim, yine arıza çıkarırım ben kendimi biliyorum, başka konuda bile tartışmamız olsa yaptıklarını hep hatırlatacağım ona. Adam akıllı dövsem bile hırsım asla geçmez o derece. Çok kinci bir yapım var, bilmiyorum.

Evet içimde kaldı. Hep hatırlatıyorum en mutlu anımızda bile hatırlatıp ortalığı mahvediyorum. Sadist biri oluyorum yavaş yavaş. :30:

ozaman sana tap taze bir ilişki lazım :16:
şöyle anlayışlı... beyfendi...
düşünmeden konuşmayan, seni kırmaktan korkan, aileni başının üstünde taşıyan,
kavgasız,gürültüsüz seviyeli...
napıcan bu ukalayı, 3 gün süre vermiş beyfendi yok daha neler :1:

Evet sorun da orada zaten. Bana dün diyor ki üç gün içinde beni tamamen affedebileceğini düşünüyorsan gitme dersen gitmeyeceğim, hayır dersen gideceğim. Tamamen affedemem, affettim derim, yine arıza çıkarırım ben kendimi biliyorum, başka konuda bile tartışmamız olsa yaptıklarını hep hatırlatacağım ona. Adam akıllı dövsem bile hırsım asla geçmez o derece. Çok kinci bir yapım var, bilmiyorum.
o zaman biraz irade canım....
bak ne güzel kendini ve yapabileceklerini biliyorsun....
birkaç güzel anı hatrına kendini daha fazla bitirme...

Back
X