Biraz Önce Sevgilimi Terkettim.

Aldatmaması büyük nimet tabiiki canım aa olur mu öyle şey ve o bitti demeden bitmez.. 3 gün sonunda bitsin diyorsan hala o zaman bitecek kararlar verilmiştir nokta..!!
Bu ne ya sevgilin hitlerin soyundan geliyor sanırım.. Ama hitlerin bile belirli bir mantığı varmış(kendilerine göre)..
Resmen "beni bıraktığına pişman olacaksın ama sana 3 koca (!) gün veriyorum iyice düşün diye" mesajı gözdağı vermiş.. Ama aslında düşündüğü şu:"beni bırakmanı istemiyorum ama seni 3 günden fazlada bekleyemem"..
Gerçekten minnet konusunda böyle düşünüyorsa zaten terkederek en doğrusunu yapmışsın..

Daha ben senle evleneceğim diyordu giderken:3:

Rabbim Hakkinda HAyirli olani Nasib Etsin insaAllah Kardesimm

Ya bir de bana hastasın sen dedi kızlar:43: Yine aşağıladı yani. Ben duygularımla hareket ediyormuşum, minnet duymam gerekirken arıza çıkarıp hakaret ediyormuşum. Ondan iyice düşünmem için 3 gün süre tanıdı.

Bilmiyorum ki canım 1 seneyi geçkin sevgilisiyim hala anlayamadım ki. Nasıl bir cinsse artık:50:

Madem fikrimizi sormussun bence ayrilmak en dogrusu
Eger gerçekten sevseydi seni baskasi için terk etmezdi
Seni seviyorum sonra onu simdi yine seni diye bir sey yok

Hem baskasi için terk et
Hemde bi sure sonra "aldatmiyorum diye minnet duymalisin" diyecek kadar da piskin

Açikcasi sevdigimin gonlu baskasina kayarsa, bir daha asla sevgisine inanmam kendisine de guvenmem
Birak sevgiliyi (o kesin) çocugumun babasi esim olsa yine ayrilmayi dusunurum (buyuk konusmamak için "kesin ayrilirim" demiyorum)

Son düzenleme:
Gülümsettin. Kızlar ben salak mıyım yoksa peygamber sabrı mı var, yoksa acıkolik miyim?

ne demekkk :))) herkes fikir verebilir zaten ihtiyacımız olanda fikir almak..ama bende naçizane gülümsetmek için varım ;) bu arada estağfurullah :))

Madem fikrimizi sormussun bence ayrilmak en dogrusu
Eger gerçekten sevseydi seni baskasi için terk etmezdi
Seni seviyorum sonra onu simdi yine seni diye bir sey yok

Hem baskasi için terk et
Hemde bi sure sonra "aldatmiyorum diye minnet duymalisin" diyecek kadar da piskin

Açikcasi sevdigimin gonlu baskasina kayarsa, bir daha asla sevgisine inanmam kendisine de guvenmem
Birak sevgiliyi (o kesin) çocugumun babasi esim olsa yine ayrilmayi dusunurum (buyuk konusmamak için "kesin ayrilirim" demiyorum)

Ya ona sordum hala muallakta terketme konusu. Şimdi olay şu ben buna hoşlandığımı söyledim, sonra kabul etti, başladık 1 hafta sonra kusura bakma yapamıyorum, seni kaybetmemek için yalan söyledim dedi gitti. Sonra da işte eski sevgilisi ile barıştı, ben bir yerden öğrendim. Tarihler çok yakın ama tamı tamına uyuyor mu onu öğrenemedim. Sonra işte geri geldi , geri gitti vs.

Ya ona sordum hala muallakta terketme konusu. Şimdi olay şu ben buna hoşlandığımı söyledim, sonra kabul etti, başladık 1 hafta sonra kusura bakma yapamıyorum, seni kaybetmemek için yalan söyledim dedi gitti. Sonra da işte eski sevgilisi ile barıştı, ben bir yerden öğrendim. Tarihler çok yakın ama tamı tamına uyuyor mu onu öğrenemedim. Sonra işte geri geldi , geri gitti vs.

Acaba eski sevgilisi donse yine seni birakir mi?
Bilmiyorum tatlim karar senin
Ama bize anlattiklarin ideal es adayi olmadigi dogrultusunda..
Bol sans..

Acaba eski sevgilisi donse yine seni birakir mi?
Bilmiyorum tatlim karar senin
Ama bize anlattiklarin ideal es adayi olmadigi dogrultusunda..
Bol sans..

Eski sevgilim bitti benim için diyor.
Evlenebilelim diye okulu dondurdu, çok çalışıyor falan, ev alacakmış, fedakarlık yapıyormuş benim için.

Eski sevgilim bitti benim için diyor.
Evlenebilelim diye okulu dondurdu, çok çalışıyor falan, ev alacakmış, fedakarlık yapıyormuş benim için.

O mu soyledi senin için fedakarlik yapiyorum diye?
Eger oyle ise ne çok seviyor kendini ovmeyi ya da minnet etmeni ya da gozlerini boyamayi
Bilemiyorum çok çeliskili davraniyor, sasirdim..

O mu soyledi senin için fedakarlik yapiyorum diye?
Eger oyle ise ne çok seviyor kendini ovmeyi ya da minnet etmeni ya da gozlerini boyamayi
Bilemiyorum çok çeliskili davraniyor, sasirdim..
Evet o söyledi. Çok üzüyor beni ya. Bak çok değil 1 ay önce falan ayrıldık. Sonra bir iki gün sonra geri geldi, bensiz yapamamış, yaparım sandım olmadı dedi. Madem yapamıyor, o zaman niye beni bu yola sevkediyor, yani onsuz olmaya. Bir keresinde tam 3 ay konuşmadım, görüşmedim .

Evet o söyledi. Çok üzüyor beni ya. Bak çok değil 1 ay önce falan ayrıldık. Sonra bir iki gün sonra geri geldi, bensiz yapamamış, yaparım sandım olmadı dedi. Madem yapamıyor, o zaman niye beni bu yola sevkediyor, yani onsuz olmaya. Bir keresinde tam 3 ay konuşmadım, görüşmedim .

Belki yalniz kalmamak için sana donuyor
Ya da aliskanlik oldugu için
Ya da planlarinda seninle evlenmek var ve planlarina aykiri davranmak istemiyor
Kadinlari anlamak zor derler seninki kadilardan daha zor

Belki yalniz kalmamak için sana donuyor
Ya da aliskanlik oldugu için
Ya da planlarinda seninle evlenmek var ve planlarina aykiri davranmak istemiyor
Kadinlari anlamak zor derler seninki kadilardan daha zor

Evet öyle. Zaten beni ilk gerçekten seven, öpen, sarılan sensin diyordu hep. Ama kıymetim bilinmiyor hiç.

Kendini sabitlemiş bazı şeylere yani ne güzel :)

Planımız evlenmek, öyle bitti deyip gidemezsin yok öyle dünya dedi ilkin. Ben de istemiyorum seni de saçmalıklarını da, çekemiyorum bitti X efendi dedim. Sonra 3 gün süre tanıdı 3 defa aynı soruyu soracakmış üçünde de reddedersem gidecekmiş. :10:

Evet öyle. Zaten beni ilk gerçekten seven, öpen, sarılan sensin diyordu hep. Ama kıymetim bilinmiyor hiç.

Zaten bu kadar tartisma, ikide bir ayrilma vb uygun bir çift olmadiginizin belirtisi
Hem sen de onun sevgisine inanmiyorsun
Sonra keske demektense yol yakinken donmek en dogrusu
Kuzenim 7 yil biriyle çikti kendisi hiç gerçek anlamda asik olmadi ama sirf o beni gerçekten seviyor diye evlendi, iki yil surmedi bosandilar..
Sevgiliyken ayrilmak kolay, yillarca surdurmek kolay ama evlenince hersey daha zorlasiyor
Eger anlasamiyorsaniz ve / ya da birbirinizi usuyorsaniz fazla zorlamayin derim

Son düzenleme:
Zaten bu kadar tartisma, ikide bir ayrilma vb uygun bir çift olmadiginizin belirtisi
Hem sen de onun sevgisine inanmiyorsun
Sonra keske demektense yol yakinken donmek en dogrusu
Kuzenim 7 yil biriyle çikti kendisi hiç gerçek anlamda asik olmadi ama sirf o beni gerçekten seviyor diye evlendi, iki yil surmedi bosandilar..
Sevgiliyken ayrilmak kolay, yillarca surdurmek kolay ama evlenince hersey daha zorlasiyor
Eger anlasamiyorsaniz ve / ya da birbirinizi usuyorsaniz fazla zorlamayin derim

o öyle birşey ki sanki güneş gibi o gidince karanlığa bürünüyorum. 3 ay konuşmadım bir kere demiştim, her gün onu düşündüm, andım. O yoksa ben ıssızım demektir. Ama bir kere deli cesareti geldi 3 ay konuşmadım, yine denemeyi düşünüyorum, bilmiyorum bu defa ömürlük olmalı ama 3 ay değil.

Arkadaşım karakterli davranmışsın. Eğer gereksiz kıskançlık yapmadığından eminsen ağırlığını koru. Süreceği varsa, kısmetse zaten sürer ama eğer senin bu dik duruşun karşısında geri adım atıp yaptığının maharet olmadığını kabul etmezse ilerde başka tavizler vermek zorunda kalırsın kendinden. Bu tarz çıkışları senin yaptığın gibi baştan bloke etmek gerek sonra asker arkadaşı gibi oluyorsunuz, "vay bu kadın da çok güzel ha" muhabbetine varabiliyor ilişki. (tecrübeyle sabit) :9:

Ayrıca kuzum yalnız da değilsin. Nasıl karanlıkta, nasıl yapayalnız hissettiğini çok iyi biliyorum. Bak ben 2011 üyesiyim ama yakın zamana kadar kk'nın sadece güzellik bakım bölümlerini biliyordum.

Bir derdim var'ı bilseydim yabancı forumlarda sabahlara kadar ağlayarak cevap beklemezdim. Burda birbirimize destek olmak için varız. İnan bana doğru olanı yapmışsın. Klinikte birsürü kadın var diyen bir adama verilebilecek tek cevap inan ki senin verdiğindir. Dilerim ve umarım gönlünden geçtiği gibi olur, özrünü diler, söylediği sözün absürdlüğünü kabul eder de mutlu bir yuva kurarsınız.

Lütfen ağlayıp üzülme, aynı sıkıntıları yaşayan bir arkadaşın olarak söylüyorum. Her şey hayırlısına varır.
Sevgiler.

Aman Allahım, koşarak, kaçarak uzaklaş bence direkt. Adam seni "tercih etti" diye minnettar olmanı bekliyor resmen, kendini senin kadar sevecek birini bulamamış bariz. Fedakarlık etmiş, istese aldatırmış bilmem ne. Yuh artık. Bir saniye bile düşünmene lüzum yok, gidip bir odun kütüğüyle evlensen bundan daha mutlu olursun ben sana söyleyeyim.

Son düzenleme:
Back
X