çok teşekkürler cevap için umarım ende o geceyi atlatır ve geri dönüp hatrlarım senin gibi böyleydi şöyleydi
diye..:)
kendimi kasmamak elimde değil işte onu başarabilsem zaten devamı geleck ama yok olmuyor
çok sevindim senin adına inş çok mutlu huzurlu devam eder evliliğin..
rica etsem banavijinismus olduğunu nasıl anladığını nasıl şüphelendiğini anlatırmısın braz
evet evlendin ya sonra sonra nasıl anladın bu hastalığın olduğunu
nasıl geciyosu denemelrin ne gibi tepkiler veriyodun canım
anlatmak istemessen anlarım
ama anltrsanda biraz olsun umudum olur
gördün mü bak ne varsa yine kk üyelerinde var
sorununla ilgili bilgim yok
arkadaşlar bi konu önermişler oraya bak istersen
o zaman ön sevişmey, uzun tutacaksın canım bizim bi tanıdığımızında çok zor olmuştu kayganlaştırıcı sürdüler deneyebilirsin . o işi yaparken başka bişi düşün olursa olur olmazsaaaa amannnn de geç çokta önemli bişi değil bana göre nişanlı kalsaydık o zaman daha çekiciydi
teşekkür ederim. herkes yuvasında mutlu olsun.
acıyacak diye korkuyordum ve eşimi itiyordum. evli olduğum halde kendimi birleşme için hazır hissetmiyordum..aslında verdiğim linkte detaylı bilgi sahibi olabilirsin.kolay gelsin
-Hoşşştttt köpekler- bu sizin yorumunuz sizin konunuza yorum yapan kişilere......
o yüzden yorum yapmamak en iyisi açıkcası sizin sağınız solunuz belli olmaz =)
Konu sahibi yeterince özürde bulunmuş,eski konularımı önüme gitrmeyin,savunma mekanizması kendimi kaybediyorum demiş.
Kız şu konuda haklı,her yeni açtığı konuda tıpkı sizin biraz önce yaptığınız gibi eski konuları yazılıyor,kızın konusu dalgaya alınıyor,dağılıp gidiyor..
Bu konuda bence yapmayın bunu.
Amnede,bencede en güzeli evlenmeyi beklemek.İlk gecenin büyüsünü bozmamnı tercih ederim,zaten belli şeyleri yaşıyorsunuz.o günede has bi heyecan bırakın,sabredin.
niye acele ediyorsun amanede?
sen kayganlaştırıcı kullan ondan sonra olur inş . ama size duam inş şimdi değilde evlendipiniz gün olur sonra pişman olmayın bırakın sizi arzulasın dursun öyle daha çekici emin ol
Beklemen daha hayırlısı yarın ne olacağımız belirsiz çünki. İllede yapıcam diyorsan kafanda bitiyor herşey bu kadar kadından ne eksiğin var ki ? Sende yapabilirsin elbet belli egzersizler ile denemeler yapabilirsin ki konunun linki de verilmiş korkuları vs.bir kenara bırak.
aslaında bıraz beklesen daha ıyı olur dıyorum abla tavsıyesı sana
cevap 5 harften oluşuyor. ilk harf s, sonu f hadi çöz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?