biraz özür biraz yardım!

o zaman ön sevişmey, uzun tutacaksın canım bizim bi tanıdığımızında çok zor olmuştu kayganlaştırıcı sürdüler deneyebilirsin . o işi yaparken başka bişi düşün olursa olur olmazsaaaa amannnn de geç çokta önemli bişi değil bana göre nişanlı kalsaydık o zaman daha çekiciydi

gördün mü bak ne varsa yine kk üyelerinde var

sorununla ilgili bilgim yok

arkadaşlar bi konu önermişler oraya bak istersen

teşekkür ederim. herkes yuvasında mutlu olsun.

acıyacak diye korkuyordum ve eşimi itiyordum. evli olduğum halde kendimi birleşme için hazır hissetmiyordum..aslında verdiğim linkte detaylı bilgi sahibi olabilirsin.kolay gelsin

evet onu uzun tutuyorus zatnde kayganlaştırıcı falan kullanmadı teşekkr ederim fikir oldu bana.gerci kullansakta bi faydası yok afedersiniz ama bi santm bile yaklasamıyoki içeri doğru ben hemen ittiriyorum

aynen bende öyleyim işte umarım sonum sonum vajinismus olmaz çok teşekkür ederim cnm saol

-Hoşşştttt köpekler- bu sizin yorumunuz sizin konunuza yorum yapan kişilere......

o yüzden yorum yapmamak en iyisi açıkcası sizin sağınız solunuz belli olmaz =)

Konu sahibi yeterince özürde bulunmuş,eski konularımı önüme gitrmeyin,savunma mekanizması kendimi kaybediyorum demiş.
Kız şu konuda haklı,her yeni açtığı konuda tıpkı sizin biraz önce yaptığınız gibi eski konuları yazılıyor,kızın konusu dalgaya alınıyor,dağılıp gidiyor..

Bu konuda bence yapmayın bunu.

Amnede,bencede en güzeli evlenmeyi beklemek.İlk gecenin büyüsünü bozmamnı tercih ederim,zaten belli şeyleri yaşıyorsunuz.o günede has bi heyecan bırakın,sabredin.

sen kayganlaştırıcı kullan ondan sonra olur inş . ama size duam inş şimdi değilde evlendipiniz gün olur sonra pişman olmayın bırakın sizi arzulasın dursun öyle daha çekici emin ol

hıım sımdı soyle deyım 1 yada 1 kadeh kırmızı sarap rahatlatır dıye dusunuyorum. sakınlestırıyo vallaha

çok teşekkür ederi çok sağolun başaramadığım için hırs yaptım ve iyice korktum o sebeple defalarca denedim nişanlıken ama artık bırakıcam denemeyi akışına bırakıcam ve düşünmemeye çalışıcam dediğiniz gibi o o güne has bi heyecan ve o gece yaşanmalı tekrar teşekkür edderm canım

Beklemen daha hayırlısı yarın ne olacağımız belirsiz çünki. İllede yapıcam diyorsan kafanda bitiyor herşey bu kadar kadından ne eksiğin var ki ? Sende yapabilirsin elbet belli egzersizler ile denemeler yapabilirsin ki konunun linki de verilmiş korkuları vs.bir kenara bırak.

sen kayganlaştırıcı kullan ondan sonra olur inş . ama size duam inş şimdi değilde evlendipiniz gün olur sonra pişman olmayın bırakın sizi arzulasın dursun öyle daha çekici emin ol

inşallah duan kabul olur.evlendiğim gün olsun o güne özel kalsın:)artık denemeyide bırakıcam ztn allah korusun vajinismus gbi bi hastalık olursada herşeyin bi çaresi var ölümden baska kendimi rahatlatmaya düünmemeye çalışıcam inş başarabilirim çok teşekkür ederim cevaplarınız için

haklısın canım bekliycem düğün gecesine bıraktım kesinlkle son kararım bu.çok teşekkrler cevap için inş hiç olmazsa kendi içinde aşabilirim bunu

fikir ve yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim en iyisi herkesin söylediği gibi düğün gecesine bırakmak bu süre içersindede korkularımı kedni içimde yenmeye çalışıcam çok saolun cevaplar için birazda olsa içim rahatladı sayenzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…