biraz özür biraz yardım!

amanede napıyorsun
ailen nasıl
eşinin ailesi, akrabaları falan nasıllar
iyilermi hepsi?

kızlar konuya adapte olmamaktan mıdır nedir hala ne demek istediğinizi anlamadım.
anlayanlar anlamayanlara bir zahmet anlatsın ya meraktan çatlıyorum.

bu arada amanede; zaten 21 yaşında evlenmek için acele etmişsin, bırak bari o tam zamanında olsun neden acele ediyorsun ki?

Kışkırtıcı yorumlar bunlar..yapmayın,herseferinde konusu dağıtlıyor sonra konu sahibi laf söylüyor sinirleniyor.
Sonra tüm suç konu sahibinde oluyor.

Ben amanede nin ısrarını anlamıyorum.Bu kadar olay,küfür ,hakaretten sonra insan üyeliğini iptal ettirir ,yenisini alır öyle açar dertlerini.En azından nick ini değiştirir de gelir.

Şahsen ben amanedenin ismini görünce aklıma direk 5 harfliler geliyor.

Üst üste konu açıp duruncada acaba dalga mı geçiyor diyorum.

aynen bütünleşti artık onunla

5 harflilermi?
puahahahaah

Kışkırtıcı yorumlar bunlar..yapmayın,herseferinde konusu dağıtlıyor sonra konu sahibi laf söylüyor sinirleniyor.
Sonra tüm suç konu sahibinde oluyor.

evet haklısınız. sanalda da, gerçekte de konu sahibi kışkırtılıyor. kışkırtıcıyım napim

Kimseyi kinamiyorum, lütfen yanlis anlasilmasin, ama bu devirde vajinusmus olayini anlamis degilim.
Kisinin heyecanini anlayabiliyorum, zorla evlendirilmis olsaniz veya evlendiginiz adami sevmeseniz
onuda anlarim ama sevdiginiz adamin kollarinda kaskati kesilmeyi korkarim anlamiyorum.
Karsinizdaki herseyden önce bir insan, sizi incitmek istemiyor, sadece duygularini sevgisini size aktarmak istiyor.
Rahat olun, esinize güvenin, kötü birsey olmayacak, kan gövdeyi götürmeyecek.

Tabi evlenmeden bir beraberlik yasamak ne kadar dogru? iste o noktada sizi uyarmak isterim.
Eger sonradan pisman olmayacaginizdan ve "bekaretimi geri istiyorum " seklinde
kadin doktorlarinin kapisini asindirmayacaginizdan eminseniz böyle bir deneyim yasayin.

Insan ardinda duramayacagi, sonrasinda sorumluluklarini tasiyamayacagi bir yükün altina girmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…