biraz özür biraz yardım!

Daha once ettigin hakaretler ozur dilemekle affedilecek sozler degil bizzat banada ettigin hakaretler var kknin geneline soylediklerini gectim ozrunu kabul etmiyorum...!

Konuna gelecek olursak hersey zamaninda guzeldir,nisanlinla aranda belli sorunlar varken neden evlenmeden cinsellik yasamak istiyorsunki...

Son düzenleme:
7 ay önceydi bnmde konu sahibesinin sedefiyle tanışıklıgım sedef adını görür görmez nasılda hemn hatrladım kendime şaşırdım dogrusu

5 harflı muhabbetı ne bılmıyorm ama onun tum hakaretlerıne karsılık verdıınız sozu tutmanız takdıre şayan

haaa sedefin eltisi amanede
neyse sekerim sana yorumum su olurr
bak akil verirler tam sevisirsin
bu seferde bi bakarmisiniz gebe olabilirmiyim deyip gelme
zaten daha dogru duzgun oturtmamissin herseyi ne demeye zorluyonnn
eninde sonunda yiecn bu naneyi
bekle gerdek gecesinde cozulursun....

Bu kadar beklemişsin düğüne az kalmış belli biraz daha beklesen herşey yoluna girer.

kısss amanede gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş.geçkalmışım ama ben ya.hep böyle oluyor ama ya.
herneyse nasılsın iyimisin

bende kanser hastaligini anlamiyorum, ne gerek var bölünüyorsun cogaliyorsun dimi ama

Ben anlamadım tam birleşme olmuyor diyorsunuz , düğün gecemize bazı şeyleri saklıyoruz diyorsunuz :26: Neyse mühim değil de bence de arkadaşların dediği gibi tamamen saklasanız hiç denemeseniz :44: Ama ben hala anlamadım sanırım neyse

ayy yine geç kaldım konuya ya
neyse bişey yok yapcak
arkadaşlar sizde geyik yapmayı bırakın
amanede bildiğiniz üyelere benzemez kovalar sizi sora
özür için biraz geç kalmış olsanda içim elvermedi yine
ee hoşgeldin bari

evlenene kadar bir daha denemeyın psikolojık olarak hazır olmayabılırsın, yıne basarısız olursan bu bır kısır döngüye girebilir
vajınusmus topıklerını takıp et

amanedeeeeeeeeeeee
hoşgeldiiiiiiiiin
özlettin vallaha
hımmmm
soruna gelirsekte bencede acele etme nasılsa evlendikten sonra bol bol vaktiniz olacak

amanede bacım,bak düğüne az kalmış zaten.o yüzden denemeleri geç,o güne kadar bir doktora falan git.
o gün gelene kadar düzelirsin belkide.
anlat doktora osana yardımcı olur vardır elbet çaresi.
düğüne kadar düzelirsin inşallah

hiç utanma yok löpekler ne anlr vajinsmustan.

ama yok amanede gurur akıyor üzerinden maşallah

ailesiyle konuşamıyo sanırım
arkadaşlarıda bilmiyo
belki basit bir korku vajinusmus filan değildir

Arkadaslar, kizcagiz ozur dilemis. Eger kabul etmiyorsaniz yorum yazmayin. Yine kiskirtip ayni ortami yaratmaya calisiyorsunuz resmen. Yapmayin ama lutfen.

Bence de içten içe evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamak istemediğin için psikolojik olarak kasıyorsun kendini o yüzden olmuyor. Nikaha kadar bekleyip bide öyle deneyin en iyisi.

Bir de tam bir arkadaşım ekolü olacak ama gerçekten öyle , aynı şekilde kendini kastığı için cinsel birliktelik gerçekleştiremeyen bir arkadaşıma gittiği doktor ilişkiye girmeden önce kendini kayganlaştırıcıyla hazırlamasını önermiş, belki işe yarayabilir sende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…