bende kanser hastaligini anlamiyorum, ne gerek var bölünüyorsun cogaliyorsun dimi ama
bende kanser hastaligini anlamiyorum, ne gerek var bölünüyorsun cogaliyorsun dimi ama
Kimseyi kinamiyorum, lütfen yanlis anlasilmasin, ama bu devirde vajinusmus olayini anlamis degilim.
Kisinin heyecanini anlayabiliyorum, zorla evlendirilmis olsaniz veya evlendiginiz adami sevmeseniz
onuda anlarim ama sevdiginiz adamin kollarinda kaskati kesilmeyi korkarim anlamiyorum.
Karsinizdaki herseyden önce bir insan, sizi incitmek istemiyor, sadece duygularini sevgisini size aktarmak istiyor.
Rahat olun, esinize güvenin, kötü birsey olmayacak, kan gövdeyi götürmeyecek.
Tabi evlenmeden bir beraberlik yasamak ne kadar dogru? iste o noktada sizi uyarmak isterim.
Eger sonradan pisman olmayacaginizdan ve "bekaretimi geri istiyorum " seklinde
kadin doktorlarinin kapisini asindirmayacaginizdan eminseniz böyle bir deneyim yasayin.
Insan ardinda duramayacagi, sonrasinda sorumluluklarini tasiyamayacagi bir yükün altina girmemeli.
Kimseyi kinamiyorum, lütfen yanlis anlasilmasin, ama bu devirde vajinusmus olayini anlamis degilim.
Kisinin heyecanini anlayabiliyorum, zorla evlendirilmis olsaniz veya evlendiginiz adami sevmeseniz
onuda anlarim ama sevdiginiz adamin kollarinda kaskati kesilmeyi korkarim anlamiyorum.
Karsinizdaki herseyden önce bir insan, sizi incitmek istemiyor, sadece duygularini sevgisini size aktarmak istiyor.
Rahat olun, esinize güvenin, kötü birsey olmayacak, kan gövdeyi götürmeyecek.
Sağlıklı bir cinsel hayatı olan bir kadın bile yaşadığı stres bunalım neticesi bu hastalığa yakalanabiliyor, sizin bile başınıza gelebilir bu yüzden anlamamakta ısrar etmeyin derim.
" Sözü bilen kişinin, yüzünü ak ede bir söz
Sözü pişirip diyenin işini sağ ede bir söz
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı
Söz ola ağulu aşı, yağ ile bal ede bir söz "
güzel yazi nerden kopyaladin
birakin su ordan burdan calinti laflarla ayni facdeki gibi hava atmayi
hastalik anlasilmasi gücdür :2:
Ben bazen burdaki bazı arkadaşları anlamıyorum ya.
Burada yeri geliyo bir sorum oluyo açıyorum soruyorum, sağolsun gören yazıyo bilgi vermeye çalışıyo.Çoğu zaman da "bir derdim var"ı okuyup benden hariç insanların yaşamının nasıl olduğunu, dertlerinin çözülüp çözülemeyeceğini kendimce içimde düşünüyorum cevap atıyorum veya en basitinden bana kendi yaşamım için şükretme fırsatı veriyor burada okuduklarım.
Kimse alınmasın kızmasın, sözüm ortayadır.Ama inanın şu bir derdim var'a elim gitmiyo.Çok derdim var ama burdaki arkadaşlardan dolayı (genelden bahsediyorum birey olarak değil) geriliyorum açıkcası yazmak konusunda.
Konu ne kadar sakin açılırsa açılsın, bir yerden birşeyler patlak veriyo ve çığ gibi konu sahibesine karşı bir söz düellosu başlıyo.
Konu sahibesi geriliyo, insanlar ona yüklendikçe sinirleniyo ve her insanın bir sinir sınırı olduğundan bir yerden sonra patlamaya başlıyo, söylediklerini tek başına olduğundan kabul ettiremiyo karşısındakine, bu yüzden kelimelerin sertliği de artıyor.Böyle olunca karşısındaki bayan topluluğu bu sert kelimeleri de kanıt kutusuna atıyor(her ne kadar o sözler kendi sinirlendirmeleri yüzünden söylenmiş olsa da bu hesaba katılmıyor).Sonunda noluyor? konu kapatılıyor, konu sahibesi banlanıyor(her zaman olmasa da)
Bu tek bir örnek de değil, bunu son 2-3 aydır amanede nin konuları da dahil 7-8yerde görüyorum.Ama konu amanedenin olduğu için nickinin ismini kullanıyorum. Madem çok rahatsızsınız bu arkadaştan lütfen engelleyin arkadaşım, neden konusuna gelip inadına inadına sedef de sedef diye tutturuyosunuz.Yazık günah değil mi karşınızdaki bu sorunları gerçekten yaşıyor da olabilir.Şu anda bulunduğumuz konu için de demiyorum.Bu arkadaşın önceki konularını okumuştum ve kimse kusura bakmasın ben yer yer amanedeyi çok haklı buldum.Çünkü üzerine üzerine gidiyosunuz, dalga konusu haline getiriyosunuz.Aynı sokakta yeni gelen çocuğu dışlayan mahallenin demirbaş çocukları gibisiniz.Elinize düştü mü artık o bir kere mimleniyo.Yapmayın lütfen yazıktır.
Herneyse uzun oldu, genel olarak bu sitede hissettiğim bir sıkıntıydı bu, burada paylaşmak istedim.Kızan olacak biliyorum.Hatta belki ben de o duruma düşerim belli mi olur.Derdim kimsenin avukatlığı değil, ömrüm boyunca kimsenin günahını almamaya çalıştım uğraştım, size de naçizane tavsiyem kendinize de karşınızdakine de yazık etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?