biraz özür biraz yardım!

bende kanser hastaligini anlamiyorum, ne gerek var bölünüyorsun cogaliyorsun dimi ama

" Sözü bilen kişinin, yüzünü ak ede bir söz
Sözü pişirip diyenin işini sağ ede bir söz
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı
Söz ola ağulu aşı, yağ ile bal ede bir söz "

Sağlıklı bir cinsel hayatı olan bir kadın bile yaşadığı stres bunalım neticesi bu hastalığa yakalanabiliyor, sizin bile başınıza gelebilir bu yüzden anlamamakta ısrar etmeyin derim.

Son düzenleme:
Vücudun istemiyorsa, yapma o zaman.
Bırak evlenecekmişsiniz nasıl olsa, bekle işte ...

Sağlıklı bir cinsel hayatı olan bir kadın bile yaşadığı stres bunalım neticesi bu hastalığa yakalanabiliyor, sizin bile başınıza gelebilir bu yüzden anlamamakta ısrar etmeyin derim.

Yorumumdanda anlasildigi üzere kimseyi kinamadigimi, yanlis anlasilmak istemedigimi yazdim.
Ki benim basima gelmez seklinde bir iddiam yok.

Neleri yazip neleri yazmayacagim konusunda beni yönlendirmeye calismazsaniz cok memnun olurum.
Cünkü hangi konuda ne kadar israr edecegime ve ne yazacagima kendim karar veriyorum.

Son düzenleme:

güzel yazi nerden kopyaladin
birakin su ordan burdan calinti laflarla ayni facdeki gibi hava atmayi

hastalik anlasilmasi gücdür :2:

güzel yazi nerden kopyaladin
birakin su ordan burdan calinti laflarla ayni facdeki gibi hava atmayi

hastalik anlasilmasi gücdür :2:

Yunus Emre`nin bu dörtlügünü bir cok insan bilir, onun icin ismini yazmak geregi bile duymadim.

Ama üslubunuza lütfen dikkat edin, cünkü bilincli veya bilincsiz olarak
benimle polemige girmeye calisiyorsunuz. Yapmayin.

Burada birbirimizi igneleyerek laf düellosu yaparak bir yere varamayiz.

Eger yorumlarimdan hoslanmiyorsaniz, profilinizde bulunan engelleme butonunu kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben bazen burdaki bazı arkadaşları anlamıyorum ya.
Burada yeri geliyo bir sorum oluyo açıyorum soruyorum, sağolsun gören yazıyo bilgi vermeye çalışıyo.Çoğu zaman da "bir derdim var"ı okuyup benden hariç insanların yaşamının nasıl olduğunu, dertlerinin çözülüp çözülemeyeceğini kendimce içimde düşünüyorum cevap atıyorum veya en basitinden bana kendi yaşamım için şükretme fırsatı veriyor burada okuduklarım.

Kimse alınmasın kızmasın, sözüm ortayadır.Ama inanın şu bir derdim var'a elim gitmiyo.Çok derdim var ama burdaki arkadaşlardan dolayı (genelden bahsediyorum birey olarak değil) geriliyorum açıkcası yazmak konusunda.

Konu ne kadar sakin açılırsa açılsın, bir yerden birşeyler patlak veriyo ve çığ gibi konu sahibesine karşı bir söz düellosu başlıyo.
Konu sahibesi geriliyo, insanlar ona yüklendikçe sinirleniyo ve her insanın bir sinir sınırı olduğundan bir yerden sonra patlamaya başlıyo, söylediklerini tek başına olduğundan kabul ettiremiyo karşısındakine, bu yüzden kelimelerin sertliği de artıyor.Böyle olunca karşısındaki bayan topluluğu bu sert kelimeleri de kanıt kutusuna atıyor(her ne kadar o sözler kendi sinirlendirmeleri yüzünden söylenmiş olsa da bu hesaba katılmıyor).Sonunda noluyor? konu kapatılıyor, konu sahibesi banlanıyor(her zaman olmasa da)
Ama işin komiği şu ki bunlar yapılırken, yer yer insanlar "hadi bye birazdan banlanırsın zaten" , "bu konunun miadı doldu" , "birazdan sana ban geliyo" tarzında çok özür diliyorum ama pişkin pişkin cevaplar yazılıyo.
Bu tek bir örnek de değil, bunu son 2-3 aydır amanede nin konuları da dahil 7-8yerde görüyorum.Ama konu amanedenin olduğu için nickinin ismini kullanıyorum. Madem çok rahatsızsınız bu arkadaştan lütfen engelleyin arkadaşım, neden konusuna gelip inadına inadına sedef de sedef diye tutturuyosunuz.Yazık günah değil mi karşınızdaki bu sorunları gerçekten yaşıyor da olabilir.Şu anda bulunduğumuz konu için de demiyorum.Bu arkadaşın önceki konularını okumuştum ve kimse kusura bakmasın ben yer yer amanedeyi çok haklı buldum.Çünkü üzerine üzerine gidiyosunuz, dalga konusu haline getiriyosunuz.Aynı sokakta yeni gelen çocuğu dışlayan mahallenin demirbaş çocukları gibisiniz.Elinize düştü mü artık o bir kere mimleniyo.Yapmayın lütfen yazıktır.

Herneyse uzun oldu, genel olarak bu sitede hissettiğim bir sıkıntıydı bu, burada paylaşmak istedim.Kızan olacak biliyorum.Hatta belki ben de o duruma düşerim belli mi olur.Derdim kimsenin avukatlığı değil, ömrüm boyunca kimsenin günahını almamaya çalıştım uğraştım, size de naçizane tavsiyem kendinize de karşınızdakine de yazık etmeyin.

Son düzenleme:

Haklısın... Ben bu duruma çok kızıyorum. Son bi iki gündür bu tür başlıklara bakıyorum ve hep bir konu sahibine haklı da olsa haksızda olsa saldırma durumları oluyor. Özellikle 3-4 üye var. Sırf iyi hissetmek için vakit geçirmek için kırıcı kelimeler kullanıyor ve konu sahibini kışkırtmaya çalışıyor ve başarıyor da... En son okuduğum bi konuda 15 yaşındaki bi kız derdini anlatmış yaşıyla, ailesinin özelini anlatmasıyla bi köpürülmüş bi kızılmış falan... Yani gerçekte görseler taşlarlar kızcağızı o derece...

Sormak istiyorum neden bu çabanız? Bu saçmalıkları yapınca iyi mi hissediyorsunuz? Nasıl bi psikolojiyse artık...

Özür dilenmis, kabul eden arkadasın derdiyle ilgilenir yardımcı olur etmeyen de yorum yapmaz zaten..
Konunun dagıtılması, geyige cevrilme cabasını hic dogru bulmuyorum.
Yorumuma gelince;

Yakın zaman da evleniyorsun zaten acele etmemeni öneririm..

Üyelerin daha önce açtığı konuları yeni topiklerinde irdelemek, polemik, tartışma, hakaret, saygısızlık, geyik yapmak, konuyu dağıtmak, konu dışı yazmak yasak ve uyarı alma sebebidir.

Şimdi, bu topikte saydığım yasaklara uymayan her üyeye birer beyit yazmamı istemiyorsanız konuya yorum yapmaktan öteye gitmeyiniz lütfen ...

Kk'da ilk defa bir kiskirtma girisimi basarisizlikla sonuclandi sanirim. Ya konu sahibi hatalarindan guelce ders aldi ya da henuz yazilanlari gormedi. Neyse konu yine baska yonlere sapmadan ben yorumumu yapayim.
Sevgili konu sahibi, bence olmuyorsa artik zorlamayi birak. Bilirsin her iste bbi hayir vardir derler. Belki de senin icin hayirlisi budur.

ilk kendinize evlendiğim zamman olmalı diye kendinizi hazırladığınız için bu ruh halinde olabilirsiniz.şimdiden kendinizi rahatlatın evlendiğim gece herşey çok güzel olacak diye telkinlerde bulunun..yine de kadın doğum uzmanıyla görüşüp,yardım alabilirsiniz..

Diğer konularınıza şahit olmadığımdan duruma Fransız olmakla beraber...

Ne kadar sinirlenilirse sinirlenilsin ' Hoştt köpekler ' gibi bi yorum kolayca sarfedilebilecek birşey değil Hiç yakıştıramıyorum.

Neyse.. Konuya gelecek olursak..

Hiç birşey boşuna değildir ilk güne bırakılmasının bi sebebi vardır, eşiniz size ' helal ' iken emin olun bu kadar zorlanmazsınız

Hem hukuksal hem dinen önce bir eş olun sonra bunlara kalkışın, zira yarının ne getireceğini hiç birimiz bilemeyiz...

Yangından mal kaçırır gibi davranmaya gerek yok , az daha sabredin

Ne olursa olsun o özel geceyi bekle arkadaşım. O zaman her şey daha farklı olur. Kendimden biliyorum.

illa vajinismus olmak gerekmez ki, demek ki kendini rahat hissetmiyorsun ki olmuyor. evli olmadığın için, hazır olmadığın için vücut kasıyor demek ki. bence daha fazla zorlama, evliliği bekleyiver işte. kafan rahat olur en azından

Tabi tabi sen işini sağlama al.düğüne kadar olur da ayrılacak olursa nişanlın ayrılamasın senden.Sen şimdi teknik olarak "BAKİRE" sayılıyorsun di mi.O da güzel.Sedefin evlenmeden birlikte oldğunu duysan kadını ne ilan ederdin acaba

kızlık zarı da kalın olabilir bence evlendikten sonra vajinismusla ilgili uzman danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…