• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz rezil mi oldum sizce:/

Rezil olmamışsınız, olabilir böyle konuşmalar, adamın ailesi de düşünmüştür sizi zaten mutlaka, ama adamda bir heyecan uyandırmamışsınız belli ki.
Muhtemelen çünkü ilk karşılaşmada yaşımı detaylıca sordular. Sonra çocuklarıyla vakit geçirmemi istedi ekstra adam. sıcakkanlığından da olabilir düşünmüşte olabilir bilemem tabi.

Arkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş kızım anlattı diyor. Annesi de bekar bekar ikna edemiyoruz maalesef evliliğe dedi. Ara ara görüşmeye devam edicez muhtemelen. Ailemi sıkı sıkı tembihledim bir daha bişey sormayın sakın bu şekilde diye :/
ben sizin bir kaç konunuzu okudum hatta hediye muhabbeti olmuştu sanırım onları ne yaptınız bilemiyorum.

ama konularınızdan anladığım siz bu çocuğa abayı yakmışsınız :)

rezil olmamışsınız ortada tuhaf bir durum yok sadece heyecan yapmışsınız, çok tatlısınız bu arada :)

gerçekten fikir soruyorsanız cesaret diyorum ben :) ekleyin çocuğu sosyal medyadan, yazın bir iki mesaj, görüşmek istediğinizi belirtin. Ne olacak ucunda ölüm mü var. %50 ihtimaliniz var ya olur ya olmaz. böyle devam ederseniz bu ihtimal de yok 0...

hayata bir kere geliyoruz ya yazmazsanız ondan beklerseniz o da sizden beklerse ve mükemmel bir aşkı kaçırıyorsanız?

ben sizin bir kaç konunuzu okudum hatta hediye muhabbeti olmuştu sanırım onları ne yaptınız bilemiyorum.

ama konularınızdan anladığım siz bu çocuğa abayı yakmışsınız :)

rezil olmamışsınız ortada tuhaf bir durum yok sadece heyecan yapmışsınız, çok tatlısınız bu arada :)

gerçekten fikir soruyorsanız cesaret diyorum ben :) ekleyin çocuğu sosyal medyadan, yazın bir iki mesaj, görüşmek istediğinizi belirtin. Ne olacak ucunda ölüm mü var. %50 ihtimaliniz var ya olur ya olmaz. böyle devam ederseniz bu ihtimal de yok 0...

hayata bir kere geliyoruz ya yazmazsanız ondan beklerseniz o da sizden beklerse ve mükemmel bir aşkı kaçırıyorsanız?
Yaa siz de çok tatlısınız ☺️☺️
Hediye de almadım. Hiçbirşey yapmadım aslında çocuğa duygularımı belli eden buraya konu açmaktan başka.
Ama bazı kişilere göre söylenenleri dinlememişim duygularımı çok belli etmişim.
Çocuğun dünyadan haberi yoktu geçen ailem belli edene kadar.
Dediklerinizi yapamam sanırım biraz bekleyeyim diyorum.

Yalnız bu küçümser haller size hiç yakışmıyor avukat hanım benim ne iş yaptığımı bilmeden.
Hele ki bir avukat yani böyle afaki yorumlar nasıl yapar ben şok ben iptal🤦‍♀️😁
Ben de size mesleğimi delilli ispatlarım şok olursunuz söyleyeyim 😊
Şimdi soruma vereceğiniz cevabı daha çok merak ediyorum bakalım :KK66:
Niye sizin mesleginize sok olayim ki? Ben en cok olmak istedigim isi yapiyorum sizin mesleginizden bana ne 🤓

Bana sabahtan beri issiz muamelesi yaptiginiz ocin o fotoyu koydum, yoksa bunu daha once hic yapmadim kimse gormedi yani. Dolayisiyla bu sitede sahsima bu sekilde davranan kimse olmadigi sonucunu cikarabilirsiniz

Yaa siz de çok tatlısınız ☺️☺️
Hediye de almadım. Hiçbirşey yapmadım aslında çocuğa duygularımı belli eden buraya konu açmaktan başka.
Ama bazı kişilere göre söylenenleri dinlememişim duygularımı çok belli etmişim.
Çocuğun dünyadan haberi yoktu geçen ailem belli edene kadar.
Dediklerinizi yapamam sanırım biraz bekleyeyim diyorum.
teşekkürler :))

e hiç bir şey yapmadan olur mu, belki de çocuk sizden çekiniyor, belki aileler var işin içinde diye korkuyor terslersiniz veya ayıp olur diye...

aileniz de bir şey belli etmemiş bu muhabbetler bir yaştan sonra hep oluyor merak etmeyin :)

Niye sizin mesleginize sok olayim ki? Ben en cok olmak istedigim isi yapiyorum sizin mesleginizden bana ne 🤓

Bana sabahtan beri issiz muamelesi yaptiginiz ocin o fotoyu koydum, yoksa bunu daha once hic yapmadim kimse gormedi yani. Dolayisiyla bu sitede sahsima bu sekilde davranan kimse olmadigi sonucunu cikarabilirsiniz
İşsiz muamelesi yapmadım. Konulara hakimim demişsiniz hakimseniz bu kadar yazacağınıza asıl sorumun cevabını verirdiniz demek istedim bi cevabınız varsa tabi. Yanlış anlamışsınız.

Bana işsiz diyen de sizsiniz direkt. Ben de ona cevaben işsiz olduğumu düşündüğünüz için duyunca şok olursunuz dedim. Bu benim düşüncem tabiki. Saygı duyduğunuzu varsayıyorum.
Fotoğrafı koyup iş konusunu açan da sizsiniz ayrıca. Yoksa asıl banane ben niye kelepçeli adam fotoğrafı göreyim bu sitede şaka gibi 🤦‍♀️

Konu sahibinin adama kafaya taktığını belirten mesajları beğendim ama rezil olma konusunda farklı düşünüyorum. Zaten bir ailede belli yaşın üzerinde bekar bir genç varsa mutlaka soruluyor evli mi, değilse neden evlenmedi falan, evet sorgulanması hoş değil ama böyle oluyor ne yazık ki.Yani sıradışı bir şey yapmamış aileniz, normal sohbet yürütmeye çalışmışlar. Biz rezil olduğumuzu düşündüğümüzde olayları abartarak görmeye meyilliyiz. Yani sanki herkes bizim gibi aşırı şeyler düşünmüş, aşırı ciddiye almış, herkes rezil olduğumuza kanaat getirmiş gibi. Halbuki karşıdaki insanlar fark etmiyor bile çoğu zaman. Emin olun siz konu açmış rezil mi oldum diye sorgularken onlar ailenizin sadece laf olsun diye bu soruları sorduğunu düşünüp geçmiştir.

Bekar mı diye sorunca babanız, oğlanın hakkında ailenizin bir şey bilmediğini düşünmüşlerdir yani evde bizim çocuktan bahşedilmiş bu kız buna abayı yakmış dememişlerdir. Rezalet bi durum yok bence. Ama fazla takıyorsunuz gibi duruyor epey konu açtınız bununla ilgili. Zamana bırakın biraz adamın ilgisi varsa birkaç ayda anlaşılırdı

Ne dediysek dinlemedi derken ne yaptım mesela bir tane örnek söyleyebilir misiniz?
Kk hatunları yapma dedi ve ben yaptım bir örnek istiyorum sizden.
Konularıma çok hakimsinizya hemen söylersiniz bekliyorum🙈
Duygularımı belli edecek bir hareketimi söyleyin mesela hangisi?
Arkadasinizin esi vasitasiyla tanistiginiz insanlar yeni tayin oldugunuz yerde size yardimci olmuslardi ve siz de ailenin oglunu begenmistiniz.

1- İlk sorunuz cocuga nasil ulasabilirimdi. Biz dedik ulasmayin, o da sizden hoslandiysa o size ulasir; cunku hoslanan erkek geri durmaz. Kaldi ki cocuk evli mi nisanli mi sevgilisi var mi bilmiyorsunuz dedik, dinlemediniz ve aileye tesekkur ziyareti yapmak istediginizi soylediniz (yaptiniz mi bilmiyorum o kisimlari okuyamamistim)

2- babaya ogula ve anneye tesekkur hediyesi almaya niyetlendiniz, herkes dur yapma dedi, zannediyorum almissiniz onu da

3- sen daha sakin adim atma az bekle elemandan bir isik gelsin dedik, babaniz neredeyse ailesinden cocugu isteyecekmis 🤦🏼‍♀️

Hatirladigim kadariyla ve saat itibariyle eyyorlamam bu kadar

Arkadasinizin esi vasitasiyla tanistiginiz insanlar yeni tayin oldugunuz yerde size yardimci olmuslardi ve siz de ailenin oglunu begenmistiniz.

1- İlk sorunuz cocuga nasil ulasabilirimdi. Biz dedik ulasmayin, o da sizden hoslandiysa o size ulasir; cunku hoslanan erkek geri durmaz. Kaldi ki cocuk evli mi nisanli mi sevgilisi var mi bilmiyorsunuz dedik, dinlemediniz ve aileye tesekkur ziyareti yapmak istediginizi soylediniz (yaptiniz mi bilmiyorum o kisimlari okuyamamistim)

2- babaya ogula ve anneye tesekkur hediyesi almaya niyetlendiniz, herkes dur yapma dedi, zannediyorum almissiniz onu da

3- sen daha sakin adim atma az bekle elemandan bir isik gelsin dedik, babaniz neredeyse ailesinden cocugu isteyecekmis 🤦🏼‍♀️

Hatirladigim kadariyla ve saat itibariyle eyyorlamam bu kadar
1) Avukatsınız ama hiç iyi araştırmamışsınız hiç düzgün okumamışsınız kusura bakmayın ama. Hiç bahsetmeğim boşlukları kendiniz doldurmuşsunuz kafanıza göre. Aile kendisi benden yöresel ürün istedi ve bozulacak bir üründü peynir olduğunu belirtmiştim. şehire geldiğimde aradım istediğini vermek için ve buyrun gelin misafirimiz olun dediler. Ailemde yanımdaydı ailecek gittik. Ziyareti ben planlamadım yani.

2) Hayır teşekkür hediyesi de almadım. Almadığımı belirtmiştim ama onu da düzgün okumamışsınız. Allah Allah siz davalara da böyle giriyorsanız işiniz zor sanki avukat hanım. Benim bildiğim avukatlar inciğini cinciğini araştırır da.

3) Babamın davranışı benim adımım mı sayıldı pardon? Babama ben böyle yap demedim hatta buraya rezil oldum diye konu açmışım. Elimde olmadan gelişen bir olay nasıl adımım oluyor.

Aa bakıyoruz ve hiçbir adım göremiyoruz. Demekki bilmeden okumadan ahkam kesmemek lazımmış. Bizim söylediklerimizin tam tersini yaptı dememek lazımmış öyle değil mi?

gerçekten şu konuya yazılan son mesajlar beni benden alıyor. konu sahibini bu kadar yerden yere vurmanın amacı ne ben anlamıyorum. insan hata da yapabilir, yanlış da yapabilir, kendini kötü hissedebilir iyi hissedebilir. bizim yaptığımız her hareket doğru mu sanki? rezil de olabilir, vezir de olabilir yani biri kelepçeli resim atar bak ben avukatım falan der, biri eski konuları didikler. ne kadar ayıp ya, derdini anlatan birine böyle mi destek oluyorsunuz siz? @rachel90 bence sen daha fazla polemiğe girme, herkes kendi kalitesini belli eder.

gerçekten şu konuya yazılan son mesajlar beni benden alıyor. konu sahibini bu kadar yerden yere vurmanın amacı ne ben anlamıyorum. insan hata da yapabilir, yanlış da yapabilir, kendini kötü hissedebilir iyi hissedebilir. bizim yaptığımız her hareket doğru mu sanki? rezil de olabilir, vezir de olabilir yani biri kelepçeli resim atar bak ben avukatım falan der, biri eski konuları didikler. ne kadar ayıp ya, derdini anlatan birine böyle mi destek oluyorsunuz siz? @rachel90 bence sen daha fazla polemiğe girme, herkes kendi kalitesini belli eder.
Katılıyorum yorumlarınıza, çok teşekkür ederim🙏
Zaten verilen cevaplardan, atılan fotoğraflardan herkes kalitesini ortaya koyuyor kesinlikle 🙏

Back
X