- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Anlaşmalıyı kabul etmedi. Evden de çıkmıyorum dedi. Anlaşmalı olsaydı annem evden gidecekti ona söyledi. O umursamadı çekişmeli aç dedi. Ciddiye almadı yani annemi. Evde 14 yaşında kardeşim olunca o da evden gitmeyince devlet bu konuda kadına destek oluyor babamı evden yolladılarKaç yaşında olursa olsun Anne- Baba hatalarının bedellini çocukları çekiyor. Alışırsınız, kendinizi suçlu hissetmeyin. Baba neden evden uzaklaştırılıyor şiddet yok ise ?
Şu soru bile gözlerimi doldurdu. Babam lisede vazgeçti ailesinden. Aynı çatı altında ilgiyi alakayı kesti. Kendi çabalarımla işte çeyizdir vs hallettim. Eşimin koluna saatini ben aldım babama verdim taksın diye. Maddi desteği filan hepsini geçtim. Ama insan öyle bir dönemde kızım bir ihtiyacın var mı demez mi? Demedi aldıklarıma da laf etti maaşımı harcıyorum diye. Kızım şunun ucundan ben tutayım demedi. Sözleriyle bile destek olmadı bana.Neden yumru yumru gelin çıktınız?
Ben çevremi zerre umursamam hanımefendi. Nikahıma tek bir akrabamı çağırmış değilim. Çevre umurumda değil. Beni boğan kendi vicdanımE gitmiş kurtulmuşsunuz işte. Kötü hissedeceğiniz bir durum yok, çevreniz sizin hakkınızda ne düşünür diye düşündüğünüz için boğuluyorsunuz.
Acımadı ama beni suçluyor kötü evlat diyeEvinden uzak tut. İçin acımasın o size acımamış belli ki
Annemde böyle söylüyor. O seçti bu hayatı biliyorum. Ama bu hafta özellikle o kadar kötü oldum ki nelerden döndüm anlatamam şu vicdanım yüzündenHerkes kendine bir hayat seçer ve seçtiği hayatın bedelini öder. Babanıza bu bedeli ödüyor. Ama hiç acımayın, üzülmeyin.
Baba dediğiniz insan varlığıyla huzur vermiyorsa hiç olmasın daha iyi.
Geçmişteki travmalarınızdan dolayı babanıza patlamışsınız. Annenize hak veriyorum, iyi bir baba olsaydı bunları haketmezdi. Ama hakketti. Hiç üzülmeyin boşuna.Annemde böyle söylüyor. O seçti bu hayatı biliyorum. Ama bu hafta özellikle o kadar kötü oldum ki nelerden döndüm anlatamam şu vicdanım yüzünden
Haklısınız yaş 30 a yaklaşsada insan babasının değer vermediğini görünce yıkılıyor.Çünkü her çocuk anne babası tarafından sevilmek ister. Bunu göremeyince bile vazgeçemiyoruz çoğu zaman yanlışlar da yapsalar hep içimizde bi yer seviyor onları.
Evinize kalması süper bi baba olsa bile uygun olmazdı zaten. Siz de kalmasın elbette ama bi şekilde oturun konuşun destek olun. Elbette suçlu ama içiniz rahat etmeyecek belli ki. Ki tek suçlu babanız da değil. Annenizin de bu adamı çekip çekip siz yeni yuva kurmuşken başımdan gidecek yeri var artık kafasıyla boşanmaya karar verdiğine eminim. Keşke en başında boşansaydı siz de bu durumları yaşamasaydınız. Çocuklar için katlandım demenin ne boş oldugunu gösteren bi konu yaşadıklarınız çünkü.
Dediğim gibi evinizde yaşamasını kabul etmeyeceğinizi ama ona destek olacağınızı bi işe girip kendi başının çaresine bakması gerektiğini anlatın. Ben de destek olurum deyin. İstemezse kendi bilir. Siz iyi bir insan ve iyi bir evlatsınız merak etmeyin.
Kalbim var ya kalbim beni öldürüyor sanki.Çünkü vicdan merhamet sahibisiniz ve vicdanınız sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?