- 21 Kasım 2016
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi butterflies2017
-
E sen de aldatmışsın ..6 aylık bi ilişkim var. son zamanlarda aldatıldığımı düşünüyorum. geçenlerde telefonunu karıştırırken bi kızdan şaşırdım diye mesaj geldi ama konuşmanın öncesi silinmişti. hiçbir şey sormadım konusunu açmadım. gece whatsappdayken kiminle konuştuğunu sorduğumda o kızla aynı baş harfte bi erkek ismi söyledi ama öyle bi arkadaşı olmadığını da biliyorum. önceden bi kaç kere daha bu tarz şeyler yakalamıştım sonuncusu artık emin olmamı sağladı. o gece aldatıldığımı düşünüp ağlarken eski sevgilimden mesaj geldi bi kaç gün konuştuk 3-4 gün boyunca sevgilimden değil de eski sevgilimden günaydın mesajları aldım ilgi gördüm, görüşmek istediğini söyledi kafam zaten çok karışıktı kabul ettim bende bütün gece geçmişten konuştuk o bana kendini anlattı ben ona kendimi.. boş yere ilişkimizin bittiğini fark ettik ikimizde. yanında mutlu olduğumu onu çok özlediğimi fark ettim. zaten şuanki ilişkimde aşık falan değilim sadece onu babam gibi görüyorum her şeyime yardımcı oluyor yanımda oluyor diye ama ilgi yada sevgi görmüyorum. eski sevgilimde bi şeylerin düzelebileceğini hissettim. şuan ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. yardıma ihtiyacım var..
ilişkini bitirip eski sevgiline dön6 aylık bi ilişkim var. son zamanlarda aldatıldığımı düşünüyorum. geçenlerde telefonunu karıştırırken bi kızdan şaşırdım diye mesaj geldi ama konuşmanın öncesi silinmişti. hiçbir şey sormadım konusunu açmadım. gece whatsappdayken kiminle konuştuğunu sorduğumda o kızla aynı baş harfte bi erkek ismi söyledi ama öyle bi arkadaşı olmadığını da biliyorum. önceden bi kaç kere daha bu tarz şeyler yakalamıştım sonuncusu artık emin olmamı sağladı. o gece aldatıldığımı düşünüp ağlarken eski sevgilimden mesaj geldi bi kaç gün konuştuk 3-4 gün boyunca sevgilimden değil de eski sevgilimden günaydın mesajları aldım ilgi gördüm, görüşmek istediğini söyledi kafam zaten çok karışıktı kabul ettim bende bütün gece geçmişten konuştuk o bana kendini anlattı ben ona kendimi.. boş yere ilişkimizin bittiğini fark ettik ikimizde. yanında mutlu olduğumu onu çok özlediğimi fark ettim. zaten şuanki ilişkimde aşık falan değilim sadece onu babam gibi görüyorum her şeyime yardımcı oluyor yanımda oluyor diye ama ilgi yada sevgi görmüyorum. eski sevgilimde bi şeylerin düzelebileceğini hissettim. şuan ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. yardıma ihtiyacım var..
şuanki sevgilim yüzünden mide hapı değil antidepresan kullanmaya başladım, aldattığımı düşünmüyorum burada yalnız başımayım beni anlayabilen tek kişi eski sevgilimdi derdimi ona anlatmayı denedim ve karşımda gayet olgun ve anlayışlı bi insan vardı o yüzden şuan çok kararsızımÖnce bi mide hapı al fazla genişlemiş.
Aldatılmaktan bahsediyorsun çok komiksin.
Once yol yapmışsın seni haklı görelim diye.
Madem mutsuzsun git diyemeyecegim Üzgünüm
Önce bitir iliskini...
Sonra ne istiyorsan onu yap...
Fake hesap açıp kendine avukatlık mı yapıyorsun hımmYol yapmak değildir bu, kız tamamen yaşadığı sorunları anlatmış. Ben kızın yaptığını aldatmak olarak görmüyorum. Sonuçta ilgisiz ve aldatılan bi kız. Napıcaktı? Aylardır bu sorunu yaşadığını anlatıyor. Bi insandan ayrılmak o kadar da kolay olmuyor. Önce kafasında bitirmeye çalışmış. Anladığım bu
Siz sevgiliniz için çevrenizdeki herkesi bırakmamış mıydınız, arkadaşınız yoktu?Hayır tatlım, kendisi değil arkadaşıyım ben. Canını gayet sıkkındı ben de kadınlar kulübünü önerdim. Avukatlığını ben üstleniyorum :)
Siz sevgiliniz için çevrenizdeki herkesi bırakmamış mıydınız, arkadaşınız yoktu?
Hangi ara bu kadar dertleşecek kadar yakın arkadaş buldunuz?
Nicklerde bari yaratıcı olsaydınız
Üst sürümüm o canım :)
Neyse konuyu saptırmayalım lütfen. Arkadaşımın bi sıkıntısı var ve burada yardımcı olabileceğinizi düşündüm. İsterseniz çirkinleşmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?