biraz yalnizlik lutfen (k.v)

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
23
2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.

Gelelim konuya kv ile evlerimiz ayri ama yemegi beraber yiyoruz kv sadece yatmaya gidiyor eve. Evlendk evleneli bir gun olsun bizi basbasa birakmadi.
Hadi aksam yemegini yedik cay ictik falan filan yahu gitsene evine yatsana saat 10 oluyor yok 11 oluyor yok bu nedir ya bebegim ne zaman uyursa o zaman gidiyor bebegm once 12 den once uyumazdi inanr msnz 12 den once gitmezdi simdi bari 11 11bucuk falan gibi gidiyor. Yav alisayim diyorum kadin yalnz diyorum yokk saat 10 oluyor gitmiyor ya beni sinir basiyor. Esime de bir se diyemiyorum ne yapabilir adam.
Her misafirluge giderken o da geliyor her yere ama her yere. Gunduz yanmda gece yanmda offfff offff bn yalnizlik seviyorum nefes almak istiyorum.

Bde muhabbetli bir insan degil hep yorgun hep bi yerleri agriyor gayet memnuniyetsiz hic bir seyi oluruna birakmaz hep olumsuz konusur. Haksiz miyim bencil miyim hayir baru gece 10 dan sonra gitsin evine haftada bir aksam evinde dizisine baksin cok mu sey istiyorum (daha neler var ama uzatmak istemiyorum )

Uyuklama numarasi yapiyorum uyusuk uyusyk durmaktan bkltim inanin. Esim annesini kiramaz ki bnde aralarina girmek istemem esimin yerinde olsam bn de bir sey soyleyemem .bebegim aksamlari yarim saat fln sekerleme yaoar uyanir yine gitmez . Ya kadin oturdugu yerde uyuya kaliyo gene gitmiyo useniyo sanirim bilmiyorum . Ama gercekten bunaldm

Aynen oyle kendi annem olsa dayanamam. Arada bi gidiyorum ama ona gorunmemem gerek veya gorunsem de konusmadan gitmem gerek

Ya burda arkadaşlar böyle konularda eş seks istediği zaman yapmayın annen evde zaten yoruluyorum bütün gün falan deyin diyorlar
Bide böyle deneseniz??
Eşiniz annesine söyler belki Uygun bir dille

Bnm ozel hayatim 11 den sonra basliyor o da uykulu uykulu nasil olursa. Biz kocamla sakalasiriz romantik degilizdir ama sakalasiriz ama bu kv ile mumkun degil

Ya burda arkadaşlar böyle konularda eş seks istediği zaman yapmayın annen evde zaten yoruluyorum bütün gün falan deyin diyorlar
Bide böyle deneseniz??
Eşiniz annesine söyler belki Uygun bir dille
Yasaklamadim hic ama bzn annesi evdeyken ister ama annen var malesf derim ama inanin esimin de soyleyebilme sansi yok 9 yasindan bu yana annesi buyutmus ne desin anne biraz erken git sıkıldk mi desin diyemez esimi taniyorum bunu kadinin kendi dusunmesi gerekmiyor mu

Oglunu sizden kiskaniyorda yalniz birakmakmi istemiyor acaba. Sizde o gitneden uykum geldi kusura bakmayin iyi geceler dileyip cekilin odaniza napacak bakalim. Bunu tekrarlayin surekli.

Düşünmüyor demekki yada işine öyle geliyor ama bu bı ömür böyle gitmezki
Kv seviyosanız bile soğursunuz

Esine soyle ..
Ya da soyle mesaj at cilveli cilveli
Aksam seni bekliyorum surprizim var
Yalniz kalalim gibi gibi
Surekli kulagina su kacir ..
O da annesine ufaktan yolu gostersin
Tamam gelsin gelmesin diyen yok ama sabah aksam fazla

Bazen surat yapiyorum elimde dgil zaten duygularm annda yuzume vurar. Anliyor o da gitmesi gerektgni biliyorm ama gitmiyo. Mesela oturuyo saat 10 bucuk olmus oooff of uykum var ama erken daha sabah olmuo bellerim agriyo der esim de bn de valla bize hemn sabah oluyo deriz ama daha da oturur yani bn anlayamadim nasl bi insan git evine abdest aldn yatsiyi kildin yattin saat 12 olur zaten bu neyin zorlamasi

Bu konudan baska sevmedigim pek bi yonu yok ama bole yaptikca soguyorum. Esimle arkadaslarmz geliyo hatta bi tanesi cocugunu kv' sine birakpta gelir ama bnm kv yine kalkmiyo ya cayini ic hadi gencler bana musade de git ya gitttt annem gelir yanima geldgni gorur gormez kv hmn damlar bi birak ya bn annmle evimde basbasa oturaym yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…