Aferin ,acemi gelin olmamışsın , ilk yıllarda ne çok eziliyor gelinlerAy seni çok iyi anlıyorum. Geçtiğimiz kış kaynanamda bize geldi 4 ay kaldi ve ustelik yeni evliyim. Tv odasinda aksam biz yatana kadar yanimizda oturuyodu. Uyukluyodu yine yerine gitmiyodu kadin.
Baktik bunun bizi rahat birakacagi yok biz erkenden odamiza cekilmeye başladık aksam 8 gibi ara ara. Bu seferde bi gun yatak odasinin kapisini acik gordu damladi hemen ben zaten Samsunda da yalnizim beni bunun icin mi getirdiniz buraya halbu ki kendi geldi cagiran eden yok.
Kp yasamiyo bu arada ve kv 48 yaşında henuz. Anladım ki bu kadın beni kıskanıyor. Daha neler neler gecti bu 4 ayda anlatsam roman olur.
Benim uyguladigim taktigi soyliyim sana. Astım yüzümü. Anneme gidiyorim arkadasima gidiyorum kuzenime gidiyorim bahaneleriyle evde yalniz biraktim cagirmadim giderken. Esimin pesinden uyumadigim halde öğlen 12den 1den önce cikmadim odamdan oturdum nette takildim kv kisisi beni uyuyo saniyodu. Ya da gün icinde yine kapim kapali takiliyodum odamda onunla fazla oturup muhabet etmiyodum.Oturmaya eşe dosta cagirdiginda 1 kere gittiysem 3-5 kere gitmiyordum. Zirt pirt disardayken surdayim burdayım su saate gelicem diye arayip haberlesmiyordum.
Rahat verme laf carp inceden huzursuzluk çıkar. Cidden rahat verdikce gelip yayiliyolar insanin evine.
2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.
Gelelim konuya kv ile evlerimiz ayri ama yemegi beraber yiyoruz kv sadece yatmaya gidiyor eve. Evlendk evleneli bir gun olsun bizi basbasa birakmadi.
Hadi aksam yemegini yedik cay ictik falan filan yahu gitsene evine yatsana saat 10 oluyor yok 11 oluyor yok bu nedir ya bebegim ne zaman uyursa o zaman gidiyor bebegm once 12 den once uyumazdi inanr msnz 12 den once gitmezdi simdi bari 11 11bucuk falan gibi gidiyor. Yav alisayim diyorum kadin yalnz diyorum yokk saat 10 oluyor gitmiyor ya beni sinir basiyor. Esime de bir se diyemiyorum ne yapabilir adam.
Her misafirluge giderken o da geliyor her yere ama her yere. Gunduz yanmda gece yanmda offfff offff bn yalnizlik seviyorum nefes almak istiyorum.
Bde muhabbetli bir insan degil hep yorgun hep bi yerleri agriyor gayet memnuniyetsiz hic bir seyi oluruna birakmaz hep olumsuz konusur. Haksiz miyim bencil miyim hayir baru gece 10 dan sonra gitsin evine haftada bir aksam evinde dizisine baksin cok mu sey istiyorum(daha neler var ama uzatmak istemiyorum )
esinle tartismayacak sekilde durumu anlat. sonucta gelmesin demiorsun. ara ara gelsin. daha erken gitsin. seninle opusup koklasmak istiorum. de2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.
Gelelim konuya kv ile evlerimiz ayri ama yemegi beraber yiyoruz kv sadece yatmaya gidiyor eve. Evlendk evleneli bir gun olsun bizi basbasa birakmadi.
Hadi aksam yemegini yedik cay ictik falan filan yahu gitsene evine yatsana saat 10 oluyor yok 11 oluyor yok bu nedir ya bebegim ne zaman uyursa o zaman gidiyor bebegm once 12 den once uyumazdi inanr msnz 12 den once gitmezdi simdi bari 11 11bucuk falan gibi gidiyor. Yav alisayim diyorum kadin yalnz diyorum yokk saat 10 oluyor gitmiyor ya beni sinir basiyor. Esime de bir se diyemiyorum ne yapabilir adam.
Her misafirluge giderken o da geliyor her yere ama her yere. Gunduz yanmda gece yanmda offfff offff bn yalnizlik seviyorum nefes almak istiyorum.
Bde muhabbetli bir insan degil hep yorgun hep bi yerleri agriyor gayet memnuniyetsiz hic bir seyi oluruna birakmaz hep olumsuz konusur. Haksiz miyim bencil miyim hayir baru gece 10 dan sonra gitsin evine haftada bir aksam evinde dizisine baksin cok mu sey istiyorum(daha neler var ama uzatmak istemiyorum )
ya ayni seyler bendede var. esim icin herseye katlanirim ama o cok anlayisli bana her konuda destek oluyor. sanirim sizin esiniz arkanizda degil yada bana oyle geldi. inan ben artik boyle konular gorunce bunaliyorm.. ya iki uc.gun.rahat biraka kendini yalniz.hissetmemesi.icin 2 3 gun sizinle olsa anlasilir2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.
Evinde yapmaktan hoşlandığı hiç mi birşey yok ? Hobi edindir. .bir uğraşı olsun ki can sıkıntısından sana sarmasın. .2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.
Allah sabır versin2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.
2.şık süper miş kv olsam haftada bir gelirim bunun ustune.İki seçeneğin var. 1) eşinle konuşursun. Mesafe koyarsın eşine anlasın. Adam aile huzuru için bunu yapmak zorunda hisseder uygun bir yolla annesiyle konuşur.
2) kv'ne açık açık söylersin. Surattan anlamazlar bazıları.. Uygun bir dille anlatırsın. Ben eşimi seviyorum bazen yalnız kalıp dans edelim istiyorum. İstediğimi rahatça giyip ayaklarımı uzatmak istiyorum ama bu şekilde hep çekiniyorm. Eşime bir sürpriz yapacak olsam yapamıyorm. Eşimle yalnız kalamıyorum anne. Tamam seni seviyorum. Ama özel phayatlarımız var. Sen anlayışlı bir kadınsın ben seni biliyorum (yıkama yağlama) bu söylediklerimi anlayabilecek hoşgörüde bir insansın. Mantıklı bir kadınsın. Gençleri anlarsın bilirm. Eşim de seni çok seviyor sen annesisin. Benden 10 kat fazla seviyor seni ben bundan mutluyum. Ama sende beni anlamışsındır. Bende oğlunu mutlu edeyim. Bazı günler belirleyelim o günler eşimle yalnız geçireyim. Eşim dedi ki annem anlamaz bunu. Annem gençleri yalnız bırakmayı anlamaz dedi. Neden anlamayacakmışsın ben eşime kızdım de. Hayret bişey de şaşır. Sen hoşgörülü anlayışlı bir kadınsın sana niye öyle bişeyden anlamaz muamelesi yapıyor de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?