biraz yalnizlik lutfen (k.v)

Aferin ,acemi gelin olmamışsın , ilk yıllarda ne çok eziliyor gelinler

Haklısınız ,kim olsa bunalır
Ama heryeree götürmek zorunda değilsinizki ne alaka ?
Mesela bugün arkadaşlarla buluşacağız hadi bye bye anne bitti
Bunun dışında evde de kendi odanıza çekilseniz 21:30 gibi gtimezmi mesela eşinizlede konuşsanız bu şekilde olabilir bence

esinle tartismayacak sekilde durumu anlat. sonucta gelmesin demiorsun. ara ara gelsin. daha erken gitsin. seninle opusup koklasmak istiorum. de
anasina hadi anne desin.
a yok ben diyemem derse kv ne sen soyle. kv cigim hadi evine sekerim diyemessin ama bir bahane bulursun :)

Tamam o şehirde başka evladı yokmuş anlarım da hiç mi birisi çağırmıyor birazda bizde kalsın diye
Buna zemin hazırlayın gerekirse biletini de siz alın
Karşı tarafı eşiniz veya siz arayın annem çok bunaldı bu aralar farkediyorum biraz size doğru gelsin hem açılır diyin yollayın 2 ay da bir farklı farklı çocuklarına gitse 1 ay kalsa dönse yine size nefes alma fırsatı doğar bunu yapamaz mısınız?

ya ayni seyler bendede var. esim icin herseye katlanirim ama o cok anlayisli bana her konuda destek oluyor. sanirim sizin esiniz arkanizda degil yada bana oyle geldi. inan ben artik boyle konular gorunce bunaliyorm.. ya iki uc.gun.rahat biraka kendini yalniz.hissetmemesi.icin 2 3 gun sizinle olsa anlasilir

Kv evinize sabah kaçta geliyorsa o gelmeden 10 dk önce evden çıkın. Arkadaş çevreniz var mı? Parklara gidin.
Evlerine gidin çarşı pazar neyse...
Zaten yaz geliyor. Çıkın sabah 1-2 saat neyse hem hava alırsınız yürüyüş olur.

Bu dediklerimi bırkaç hafta tekrarlayın.
Baktınız soruyor ediyor.
Anne arkadaşlarım senin yaşıtın değil sıkılırsın zaten kimsenin annesi kayınvalidesi yanında olmuyor olsa
Seni de götürürdüm deyin.

Evinde yapmaktan hoşlandığı hiç mi birşey yok ? Hobi edindir. .bir uğraşı olsun ki can sıkıntısından sana sarmasın. .
İnsan eşiyle özel anlar yaşamak ister ..kayınvaliden bunu akıl edemiyor mu ? Edemiyorsa sen neden uyarmiyorsun? Söyleyemem diyorsan da eşine yakın davran .sürekli gözünün içine bak .o da saf değil ya ,bunların isi var der gider

Bunalmaniz sıkılmaniz gayet normal. Cunku kv kp yaninda kendimiz olamiyoruz.ayak uzatamiyorsun esprilerinin dozu farkli oluyor esine yakinlasamiyorsun evde resmiyet havasi...tatsiz renksiz yapiyor evin icini. Anlayis sart sizin konunuzda. Esinize anlatsaniz ne kadar haklida olsa annsi nihayetinde savunmaya girecek.araniz bozulabilir.anlatmasan sen tatsizsin.durup birilerinin anlamasini beklerkende omur geciyor.

Haklısın. Eşine güzel bir dil ile şikayet vari degil de boyle biraz rol yaparak sanki kv düşünür gibi konuş. Allahtan ayrı evdesin sürekli sende. Kardeslwr arasında her ay birinde kalsin yazin evinde kalsin sizde biraz nefes alin

Kv'nin kısmetleri açılsa gelmek bile istemez de işte evlenmek istemiyordur o da :) .
Bebeği uyutmaya erken'den başla, akşamları duşa gir ,kişisel işlerim var de onları hallet ,anlayışsızsa senin önlem alman şart ne yapcan laftan anlamıyorsa ,evin bir problemi varsa onları sorun et o evden uzaklaş biraz uzak semt'e taşının ,kendi eviniz değilse tabii ...

Çok iyi anlıyorum seni ben de birlik oturuyorum aynı durum bende de var bizim ev sobalı olduğu için biz sobalı odada uyuyoruz 1 yaşında oğlum var üşümesin diye ama hiç memnun değilim saat 10 oluyo oğlum uyuyo onlar haLa oturuyorlar 11 oluyo artık yani uykumuz geliyo anca gidiyorlar eşimle 2 kelime konuşamıyoruz eve geç geliyo zaten işinden dolayı 12 oluyo anca uyuyoruz bizdede özel hayat kalmadı bende 2 yıllık evliyim bide sabahın dokuzu Kaynanam kapıyı pat diye acar uyandınız mi die ayıp yani ama artık kilitliyorum şimdide kilitli kapıyı zorluyo rahatsız ediyo bizi bir an önce yazın gelmesini bekliyorum kendi odamda uyumak istiyorum

Çok iyi anlıyorum seni ben de birlik oturuyorum aynı durum bende de var bizim ev sobalı olduğu için biz sobalı odada uyuyoruz 1 yaşında oğlum var üşümesin diye ama hiç memnun değilim saat 10 oluyo oğlum uyuyo onlar haLa oturuyorlar 11 oluyo artık yani uykumuz geliyo anca gidiyorlar eşimle 2 kelime konuşamıyoruz eve geç geliyo zaten işinden dolayı 12 oluyo anca uyuyoruz bizdede özel hayat kalmadı bende 2 yıllık evliyim bide sabahın dokuzu Kaynanam kapıyı pat diye acar uyandınız mi die ayıp yani ama artık kilitliyorum şimdide kilitli kapıyı zorluyo rahatsız ediyo bizi bir an önce yazın gelmesini bekliyorum kendi odamda uyumak istiyorum

İki seçeneğin var. 1) eşinle konuşursun. Mesafe koyarsın eşine anlasın. Adam aile huzuru için bunu yapmak zorunda hisseder uygun bir yolla annesiyle konuşur.

2) kv'ne açık açık söylersin. Surattan anlamazlar bazıları.. Uygun bir dille anlatırsın. Ben eşimi seviyorum bazen yalnız kalıp dans edelim istiyorum. İstediğimi rahatça giyip ayaklarımı uzatmak istiyorum ama bu şekilde hep çekiniyorm. Eşime bir sürpriz yapacak olsam yapamıyorm. Eşimle yalnız kalamıyorum anne. Tamam seni seviyorum. Ama özel hayatlarımız var. Sen anlayışlı bir kadınsın ben seni biliyorum (yıkama yağlama) bu söylediklerimi anlayabilecek hoşgörüde bir insansın. Mantıklı bir kadınsın. Gençleri anlarsın bilirm. Eşim de seni çok seviyor sen annesisin. Benden 10 kat fazla seviyor seni ben bundan mutluyum. Ama sende beni anlamışsındır. Bende oğlunu mutlu edeyim. Bazı günler belirleyelim o günler eşimle yalnız geçireyim. Eşim dedi ki annem anlamaz bunu. Annem gençleri yalnız bırakmayı anlamaz dedi. Neden anlamayacakmışsın ben eşime kızdım de. Hayret bişey de şaşır. Sen hoşgörülü anlayışlı bir kadınsın sana niye öyle bişeyden anlamaz muamelesi yapıyor de.

Allah sabır versin

2.şık süper miş kv olsam haftada bir gelirim bunun ustune.

Bunu anlayisla karsilayan kv de oper basima koyarım gelin olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…