2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.
Gelelim konuya kv ile evlerimiz ayri ama yemegi beraber yiyoruz kv sadece yatmaya gidiyor eve. Evlendk evleneli bir gun olsun bizi basbasa birakmadi.
Hadi aksam yemegini yedik cay ictik falan filan yahu gitsene evine yatsana saat 10 oluyor yok 11 oluyor yok bu nedir ya bebegim ne zaman uyursa o zaman gidiyor bebegm once 12 den once uyumazdi inanr msnz 12 den once gitmezdi simdi bari 11 11bucuk falan gibi gidiyor. Yav alisayim diyorum kadin yalnz diyorum yokk saat 10 oluyor gitmiyor ya beni sinir basiyor. Esime de bir se diyemiyorum ne yapabilir adam.
Her misafirluge giderken o da geliyor her yere ama her yere. Gunduz yanmda gece yanmda offfff offff bn yalnizlik seviyorum nefes almak istiyorum.
Bde muhabbetli bir insan degil hep yorgun hep bi yerleri agriyor gayet memnuniyetsiz hic bir seyi oluruna birakmaz hep olumsuz konusur. Haksiz miyim bencil miyim hayir baru gece 10 dan sonra gitsin evine haftada bir aksam evinde dizisine baksin cok mu sey istiyorum
(daha neler var ama uzatmak istemiyorum )