biraz yalnizlik lutfen (k.v)

Canım. Onunla güzelce , samimiyetle konuşmalısın. Bazan oğluşunla başbaşa kalıp oturmak istiyorum. Oğluşunun başı kucağımda dizimi izlemek istiyorum. Sen varsın diye bunları yapamıyoruz. Bu şekilde aynı evde oturmaktan farkımız yok. Biraz ailemle özel hayat istiyorum. Lütfen anlayış gösterirmisiniz diye rica et. Konuşmaktan başka çare yok.

kendi işinini kendi yapabiliyorsa bence kv yaşıda genç . Ben olsam kendi evim açık olsun isterim . Haftada 1 2 kez birkaç saaat oğlanda kızda kalmak yeterdi benim için . Ama yok benim yüzümden oğlan gelin tartışıyorsa hoşuna da gidiyorsa bu bilmem .Suyunu çıkarmamak lazımmm.

Sıkıldıklarının farkında olamaması imkansızz . Kendi hiç yalnız kalamak istemiyor mu acaba kv.

ya okadar iyi anlıyorum ki seni aynı durum bende de var. Ama ben açık açık yorgunum evde olmak istiyorum diyor. Bir eşim tatilede annemi çağırıyor çok komik :):) Ama akıllı ol açık sözlü tatlı dilli söyle istediklerini.

bana da hobi edindirme ve diğer kardeşlere veya arada bir geziye gönderme fikri cazip geldi.

Mesela evine bir dikiş makinesi alabilirsiniz, siz de gündüz oraya gidip dikiş öğrenirsiniz birlikte, sonra ona sipariş verirsiniz, o evinde diker :) akşam orada yemek yiyip eve erkenden kaçabilirsiniz.

arada bir diğer kardeşlere gitmesi yönünde gaz verirsiniz, diğer kardeşleri de uyarırsınız davet etsinler, ısrar etsinler. Onun dışında benim kv sürekli gezilere gidiyor, nereden ayarlıyor bilmiyorum ama, 1 ya da 2 gece yatmalı şekilde turlara katılıyor, bazen de termal tatil yapıyor kendi yaşıtları ile. Bu tarz etkinlikleri araştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…