biraz yalnizlik lutfen (k.v)

Bnm ozel hayatim 11 den sonra basliyor o da uykulu uykulu nasil olursa. Biz kocamla sakalasiriz romantik degilizdir ama sakalasiriz ama bu kv ile mumkun degil

kv nin yanında da şakalaşın :) ciddiyim. belki bir şeyler anlar, en azından arada bir erken gider evine..

ya da iletişiminiz varsa; anne özel bir akşam geçirelim dedik eşimle başbaşa bu akşam yalnız kalsak, deseniz arada anlayışla karşılar mı, alınır darılır mı?

bir de her gittiğiniz yere de götürmeyin 3 çıkıyorsanız 1inde gelsin sizinle mesela, o zaman da ona göre bir yerlere gidersiniz..

Esine soyle ..
Ya da soyle mesaj at cilveli cilveli
Aksam seni bekliyorum surprizim var
Yalniz kalalim gibi gibi
Surekli kulagina su kacir ..
O da annesine ufaktan yolu gostersin
Tamam gelsin gelmesin diyen yok ama sabah aksam fazla
Bebisimuz oldugu icin bu pek mumkun olmaz pek cilveli de degilimdir:)

Yannda sakalassak anlasa da gitnez bnce anlayissiz cunku. Bi yere gitcemizde yalan soyleyp cikarz nadieren

Kaynananızın bi şekilde rahatsız hissetmesini sağlamalısınız. Eşinize de yansıtmalısınız hatta. İnsanlardaki bu rahatlık beni bitiriyor düşünce desen sıfır. Ne bulurlar gençlerle oturmakta hiç anlamam açık açık tepkinizi koyun uykum geldi iyi geceler diyin yatın.
Mesela çay mı demlediniz ayy bugün ev işi çok yordu siz içersiniz ben uzanıcam diyin odanıza gidin.
Eşinizi de kısıtlayın halim yok,uykusuzum vesaire gibi gibi :)

Bebisim var (iyikidevar) iyi geceler deyip nasil yatabilirim ki.. seytan diyo aksamlari gelmeden once kapiyi kitle giremesin donsun gitsin evine. Ama oyle bi insan degilim

Bebisim var (iyikidevar) iyi geceler deyip nasil yatabilirim ki.. seytan diyo aksamlari gelmeden once kapiyi kitle giremesin donsun gitsin evine. Ama oyle bi insan degilim

Bebeğinizin illaki uykuya daldığı bir saat vardır ona göre kendinizi ayarlayın onunla birlikte odanıza çekilin ortam yaratın yani.

Canim bebegi de al git odana
Kucucuk bebek ben yatmicam demez ya :)
Bir iki anlar herhalde o da ...
Sen sesini cikarmazsan nasil anlayabilir rahatsiz oldugunu

Ya ben düşünüyorum yemin ediyorum dayanamazdım. Böyle konuları okuyunca konu sahiplerine gerçekten saygı duyuyorum nasıl bir sabırdır, helal olsun diye. Allah kolaylık versin.

kabahat sizde ,en baştan kayınvalidenin oyununu bozup o 2 trip atsaydınız ,
şimdi huzurla otururdunuz .maşallah bebek yapacak firsatı bile bulmuşsunuz ,
nasıl başbaşa bıraktı sizi :)

siz kv yi evlatlik almissiniz resmen ya.nasil bir insan oyle o ya.evi yokmu sen nasil bir sabir abidesisin vallahi tebrik ederim.sizinki evlilik degilki resmen hic bir ozeliniz kalmamis.kv den cok arsiz kocan da bir okadar tuhaf.Allah sana sabir sabir sabir versin vallahi ben olsam kovarim okadsr yani dayanamam..

Durumu esine soylediginde de illaki tartisirsiniz yani esine ne soylersen soyle sen annemi istemiyosun pozisyonuna dusersin. Yani yavas yavas kendinden ve evinden sogutmaya calis. Gece gitmedigi zamanlarda anne cok yorgunum musadenle uyuycam falan de belki anlar kalkar gider. Baska turlu bise gelmiyo aklima

Eşinize bişey söylemek olmaz da..

Bebeği babaannesi ile bırakıp sadece 2 saat için siz dışarı çıksanız? Hem eşinizle başbaşa kalmış olursunuz hem de arada bir tekrarlarsanız k.valide rahatsız olur da evine gider belki..

Bu kadar tahammullu sabirli birinin var olabilecegine inanasim gelmiyor yaa. Bunca zaman sessizce katlandiniz yani...

Odana gittiğindede eşine mesaj at seni bekliyorum ananı gönder diye

Taşının yada bir cinnet herşeyi halleder kaynanızla eşiniz konuşamıyorsa siz konuşun ciddiyim ilerde bu günleriniz için çok pişman olacaksınız neden sessiz kaldım diye insanın geçen ömrü geri gelmiyor malesef başkalarını mutlu edeceğim derken ömür gidiyor heberimiz yok konuşun sıkıldım diyin git kendi evinde otur diyin 3 -5 gün kötü gelin ilan edilirsiniz sonra herkes alışır

Ay seni çok iyi anlıyorum. Geçtiğimiz kış kaynanamda bize geldi 4 ay kaldi ve ustelik yeni evliyim. Tv odasinda aksam biz yatana kadar yanimizda oturuyodu. Uyukluyodu yine yerine gitmiyodu kadin.

Baktik bunun bizi rahat birakacagi yok biz erkenden odamiza cekilmeye başladık aksam 8 gibi ara ara. Bu seferde bi gun yatak odasinin kapisini acik gordu damladi hemen ben zaten Samsunda da yalnizim beni bunun icin mi getirdiniz buraya halbu ki kendi geldi cagiran eden yok.

Kp yasamiyo bu arada ve kv 48 yaşında henuz. Anladım ki bu kadın beni kıskanıyor. Daha neler neler gecti bu 4 ayda anlatsam roman olur.

Benim uyguladigim taktigi soyliyim sana. Astım yüzümü. Anneme gidiyorim arkadasima gidiyorum kuzenime gidiyorim bahaneleriyle evde yalniz biraktim cagirmadim giderken. Esimin pesinden uyumadigim halde öğlen 12den 1den önce cikmadim odamdan oturdum nette takildim kv kisisi beni uyuyo saniyodu. Ya da gün icinde yine kapim kapali takiliyodum odamda onunla fazla oturup muhabet etmiyodum.Oturmaya eşe dosta cagirdiginda 1 kere gittiysem 3-5 kere gitmiyordum. Zirt pirt disardayken surdayim burdayım su saate gelicem diye arayip haberlesmiyordum.

Rahat verme laf carp inceden huzursuzluk çıkar. Cidden rahat verdikce gelip yayiliyolar insanin evine.

Bu kv lerin hepsi mi aynı ya hep biryerleri ağrıyor ayakları ağrıyor bacakları ağrıyor hep memnuniyetsizlik :) acaba iş yapalım diye mi böyle diyorlar ben okurken bunaldım Allah yardımcın olsun

kafamda canlandı anlattıkların, çok bunaldım bi afakanlar bastı vallahi biraz daha anlatsan eşyalarımı toplayacaktım Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…