- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Bnm ozel hayatim 11 den sonra basliyor o da uykulu uykulu nasil olursa. Biz kocamla sakalasiriz romantik degilizdir ama sakalasiriz ama bu kv ile mumkun degil
Bebisimuz oldugu icin bu pek mumkun olmaz pek cilveli de degilimdir:)Esine soyle ..
Ya da soyle mesaj at cilveli cilveli
Aksam seni bekliyorum surprizim var
Yalniz kalalim gibi gibi
Surekli kulagina su kacir ..
O da annesine ufaktan yolu gostersin
Tamam gelsin gelmesin diyen yok ama sabah aksam fazla
Yannda sakalassak anlasa da gitnez bnce anlayissiz cunku. Bi yere gitcemizde yalan soyleyp cikarz nadierenkv nin yanında da şakalaşın :) ciddiyim. belki bir şeyler anlar, en azından arada bir erken gider evine..
ya da iletişiminiz varsa; anne özel bir akşam geçirelim dedik eşimle başbaşa bu akşam yalnız kalsak, deseniz arada anlayışla karşılar mı, alınır darılır mı?
bir de her gittiğiniz yere de götürmeyin 3 çıkıyorsanız 1inde gelsin sizinle mesela, o zaman da ona göre bir yerlere gidersiniz..
Bebisim var (iyikidevar) iyi geceler deyip nasil yatabilirim ki.. seytan diyo aksamlari gelmeden once kapiyi kitle giremesin donsun gitsin evine. Ama oyle bi insan degilimKaynananızın bi şekilde rahatsız hissetmesini sağlamalısınız. Eşinize de yansıtmalısınız hatta. İnsanlardaki bu rahatlık beni bitiriyor düşünce desen sıfır. Ne bulurlar gençlerle oturmakta hiç anlamam açık açık tepkinizi koyun uykum geldi iyi geceler diyin yatın.
Mesela çay mı demlediniz ayy bugün ev işi çok yordu siz içersiniz ben uzanıcam diyin odanıza gidin.
Eşinizi de kısıtlayınhalim yok,uykusuzum vesaire gibi gibi :)
Bebisim var (iyikidevar) iyi geceler deyip nasil yatabilirim ki.. seytan diyo aksamlari gelmeden once kapiyi kitle giremesin donsun gitsin evine. Ama oyle bi insan degilim
Bebisim var (iyikidevar) iyi geceler deyip nasil yatabilirim ki.. seytan diyo aksamlari gelmeden once kapiyi kitle giremesin donsun gitsin evine. Ama oyle bi insan degilim
Ya ben düşünüyorum yemin ediyorum dayanamazdım. Böyle konuları okuyunca konu sahiplerine gerçekten saygı duyuyorum nasıl bir sabırdır, helal olsun diye. Allah kolaylık versin.Bazen surat yapiyorum elimde dgil zaten duygularm annda yuzume vurar. Anliyor o da gitmesi gerektgni biliyorm ama gitmiyo. Mesela oturuyo saat 10 bucuk olmus oooff of uykum var ama erken daha sabah olmuo bellerim agriyo der esim de bn de valla bize hemn sabah oluyo deriz ama daha da oturur yani bn anlayamadim nasl bi insan git evine abdest aldn yatsiyi kildin yattin saat 12 olur zaten bu neyin zorlamasi
Anahtarlamı giriyor k.vBebisim var (iyikidevar) iyi geceler deyip nasil yatabilirim ki.. seytan diyo aksamlari gelmeden once kapiyi kitle giremesin donsun gitsin evine. Ama oyle bi insan degilim
Odana gittiğindede eşine mesaj at seni bekliyorum ananı gönder diyeDurumu esine soylediginde de illaki tartisirsiniz yani esine ne soylersen soyle sen annemi istemiyosun pozisyonuna dusersin. Yani yavas yavas kendinden ve evinden sogutmaya calis. Gece gitmedigi zamanlarda anne cok yorgunum musadenle uyuycam falan de belki anlar kalkar gider. Baska turlu bise gelmiyo aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?