biraz yalnizlik lutfen (k.v)

Kendileri zamanında napmış hiç mi genç olmamış bu insanlar ben anlamıyorum insan biraz empati yapar yahu

Valla haklısın pes yani insanda biraz anlayış olur yanyana ise yemekten sonra çeksin gitsin evine rahatça yatsın tv baksın ama yok olmaz kendiyle mutlu barışık değil demekki
Aynen yaa niye kendini zorluyo bilmiyorum yemegi yer evine aksam namazi kilmaya gider yine gelir gittin bari gelme sanirim haklisinz kendyle barisik bi insan degil

Bu arada buraya derdimi yazdim yazali daha rahat gibiyim bu siteyi kuran kisilere cok tesekkur ederim . Gelen butun yorumlar da yapiciydi Allah yorum yapanlardan da razi olsun .

Sizin rahatsız olduğunuzu düşünemiyor da olabilir. Bir şey söyleyince de çok alınır eşinize de çok sorun olur muhtemelen. Ama en azından belli etmelisiniz biraz rahatsızlığınızı ki anlasın iyi niyetli bir insansa gider o zaman. Belki böyle normal sanıyordur. Kötü niyetliyse de zaten siz de daha sert olabilirsiniz.
Şu aşamada belki akşamları odanıza çekilebilir, ilgilenmeyebilirsiniz. Sorarlarsa biraz yalnızlığa ihtiyacım var bunaldım dersiniz.

Haklısın keşke kızlarımız bunu görse. Dünyanın en iyi en melek insanı bile olsa evlenirken keşke şu kadınla hep oturabilsem, keşke hep onunla takılsam diye hayal kurmuyoruz sonuçta.

Canım arkadaşların ailen yokmu oraya giderken de mi hep beraber gidiyonuz yoksa :)

Bir saatten sonra odaya çekil kendine zaman ayır .Haftada 1 2 neyse normalde senin kv çooookk abartmış . Allah yardımcın olsun.

Ben rahatsız olduğunu düşünemediğine inanmıyorum . Sonuçta çocuk değil . İnsan gerçekten birazcık empati kurar yaaa.

Sak

sakın sakın değil birarada yakın bile oturmasınlar sakınnnn haaaa .

Ben rahatsız olduğunu düşünemediğine inanmıyorum . Sonuçta çocuk değil . İnsan gerçekten birazcık empati kurar yaaa.
Öyle de işte daha iyi niyetli yaklaşmaya çalıştım. Bazen yaşlılar çocuk gibi oluyor. Gerçi çok yaşlı da değilmiş sanırım.

Haklısın
Bencil degilsin
Esin birseyler yapabilir tabi ki
Taşınabilirsiniz mesela
Çekilmezbir ömür bu
Benim içim şişti yazından yani

Haklısın keşke kızlarımız bunu görse. Dünyanın en iyi en melek insanı bile olsa evlenirken keşke şu kadınla hep oturabilsem, keşke hep onunla takılsam diye hayal kurmuyoruz sonuçta.
nisanliyken bnde goremedim . Esim sehir disinda calisiyordu kirada oturacaktik bi sure sonra kv esimi yanina cagirmaya basladi burda is bul burda otur bn yalnizin falan filan derken kv basardi. Bn de evlenecegimizde birlikte yicemizi biliyodum zaten kv tek basina yemek yemesini asla istemem ama ne bileyim bu kadar abartacagini assssla dusunemedim

Annesi burda yalniz ve evimiz kendimize ait tasinmanin hayalini bile kuramam sanirim

Yalnız olabilir ya nolacak. 2 tanıdığım var 70 yasında ve yalnızlar. Çocukları torunlarıyla da görüşüyorlar 1 2 haftada bir. Tek kvden olmayacak yalnız. Esin seni de düşünmeli. Şimdiden boyle, ne kadar çekebilirsin ki

Cok sinir bpzucu denmez evet herrrr aksa boyle oldugu icin normaldede insnlar bazen erken yatabilior sizine evin uyesi olduguna gore ee ayip olcak hali yok bn yatiyorum basim agriyor diyin ve gidin yatin. Bikac kez deneyin ertrsi gun misafirlige cagrdilar avm ye gdicekmisiz arkadaslarla sinemaya gidrlim dediler diyin ve kocanizla gidin ona frsat vermeyin yani ha baska bisi de olabilir onun gelemeyecegi. Bigun kocan o geldimi koltukta uyuyakasin sende anne snde eve gc bnde cocugu uyutup yatocam de midm agrio de. Ama sakin tereddut etme ayibi sen degil o yapiyor ve orasi senin evin hakkin yani. Ayip olcakmi diye dusunme. Soyle dusun emin ol oda frkinda sizin sikildiginizi basbSa kalmani gerektigini ama bile bile yapiyor oyuzden siz alttan almak zorunda degilsiniz genc olan magdur olN sizsiniz.

görümcen kaynın kımse yokmu onlara biraz çıtlatsan , hiç yalnız kalamıyoruz falan desen ,
sabah sabah okurken darlandım yemın ediyorum
allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…