- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
o evdeyken gidin uyuyun mesela akşam bugün ben çok yoruldum falan diyin gidip uyuyun eşiniz de aynı numarayı yapsın o da koltukta uyuyakalsın falan böyle böyle bir iki alışır o da evine gitmeye ya da kvnize dizi önerin yani alıştırın ama oyleki o akşam siz başka bir şey açın tv de.ya da biriyle telefonda konuşurken hafiften isittirin kvm böyle böyle yapıyor ya da yalnız olmadığınızı vurgulayin ne biliyim aklıma böyle çözümler geliyor baktınız artık hiç laftan anlamıyor açık açık söyleyin ha bir de bebeğinizi erken uyutun yani öyle alıştırın2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.
Gelelim konuya kv ile evlerimiz ayri ama yemegi beraber yiyoruz kv sadece yatmaya gidiyor eve. Evlendk evleneli bir gun olsun bizi basbasa birakmadi.
Hadi aksam yemegini yedik cay ictik falan filan yahu gitsene evine yatsana saat 10 oluyor yok 11 oluyor yok bu nedir ya bebegim ne zaman uyursa o zaman gidiyor bebegm once 12 den once uyumazdi inanr msnz 12 den once gitmezdi simdi bari 11 11bucuk falan gibi gidiyor. Yav alisayim diyorum kadin yalnz diyorum yokk saat 10 oluyor gitmiyor ya beni sinir basiyor. Esime de bir se diyemiyorum ne yapabilir adam.
Her misafirluge giderken o da geliyor her yere ama her yere. Gunduz yanmda gece yanmda offfff offff bn yalnizlik seviyorum nefes almak istiyorum.
Bde muhabbetli bir insan degil hep yorgun hep bi yerleri agriyor gayet memnuniyetsiz hic bir seyi oluruna birakmaz hep olumsuz konusur. Haksiz miyim bencil miyim hayir baru gece 10 dan sonra gitsin evine haftada bir aksam evinde dizisine baksin cok mu sey istiyorum(daha neler var ama uzatmak istemiyorum )
o evdeyken gidin uyuyun mesela akşam bugün ben çok yoruldum falan diyin gidip uyuyun eşiniz de aynı numarayı yapsın o da koltukta uyuyakalsın falan böyle böyle bir iki alışır o da evine gitmeye ya da kvnize dizi önerin yani alıştırın ama oyleki o akşam siz başka bir şey açın tv de.ya da biriyle telefonda konuşurken hafiften isittirin kvm böyle böyle yapıyor ya da yalnız olmadığınızı vurgulayin ne biliyim aklıma böyle çözümler geliyor baktınız artık hiç laftan anlamıyor açık açık söyleyin ha bir de bebeğinizi erken uyutun yani öyle alıştırın2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.
Gelelim konuya kv ile evlerimiz ayri ama yemegi beraber yiyoruz kv sadece yatmaya gidiyor eve. Evlendk evleneli bir gun olsun bizi basbasa birakmadi.
Hadi aksam yemegini yedik cay ictik falan filan yahu gitsene evine yatsana saat 10 oluyor yok 11 oluyor yok bu nedir ya bebegim ne zaman uyursa o zaman gidiyor bebegm once 12 den once uyumazdi inanr msnz 12 den once gitmezdi simdi bari 11 11bucuk falan gibi gidiyor. Yav alisayim diyorum kadin yalnz diyorum yokk saat 10 oluyor gitmiyor ya beni sinir basiyor. Esime de bir se diyemiyorum ne yapabilir adam.
Her misafirluge giderken o da geliyor her yere ama her yere. Gunduz yanmda gece yanmda offfff offff bn yalnizlik seviyorum nefes almak istiyorum.
Bde muhabbetli bir insan degil hep yorgun hep bi yerleri agriyor gayet memnuniyetsiz hic bir seyi oluruna birakmaz hep olumsuz konusur. Haksiz miyim bencil miyim hayir baru gece 10 dan sonra gitsin evine haftada bir aksam evinde dizisine baksin cok mu sey istiyorum(daha neler var ama uzatmak istemiyorum )
Benim annanemde öyledir hiç gelinini rahat bırakmaz ne kadar uyaarsakda olmuyor.2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Kv ile evlerimiz yan yana. Esimin babasi yillar once vefat etmis esim 4 kardesin en kucugu buyukler hep sehir disinda esim ise annesinin yaninda.
Aynen oyle kendimden baska her seyi dusunuyorum fazla i ce fikirliyim yapacagim hareketlerin soylemlerimin kisiye gore nereye gidecegini biliyorum o yuzden ona soyleyemem esim de soyleyemez biliyorum herkesle iyi olayim diye inanin bn yoruldum.Anladığım kadarıyla gayet olgun ve anlayışlı bir yapıda birisiniz..İnce fikirli hassas.duyarli..Cnm bnm bu senin imtihanın ama bu teyzede artık sınırını bilse ne iyi olur..Fazlada birşey istemiyorsun inanki.Ben şey düşündüm kendi ailenden birileri gelse kalsa.annen ablam teyzem filan ama sık sık belki çözüm olur
Aman aman bide yatmaya kalsa hic dayanamam tovbeBenim annanemde öyledir hiç gelinini rahat bırakmaz ne kadar uyaarsakda olmuyor.
Evide varmış sabah gelip gece gitmesi saçma olmadı ona git belki değişir eşinle başbaşa jalmak istersin doğru yani sizde uyusa yeriymiş ev boşyere varmış
Bebegm erken uyusada yarm sat sonra kalkiyo gece uyku vaktini bekliyo o yuzden odama cekilip yatamiyorum malesefo evdeyken gidin uyuyun mesela akşam bugün ben çok yoruldum falan diyin gidip uyuyun eşiniz de aynı numarayı yapsın o da koltukta uyuyakalsın falan böyle böyle bir iki alışır o da evine gitmeye ya da kvnize dizi önerin yani alıştırın ama oyleki o akşam siz başka bir şey açın tv de.ya da biriyle telefonda konuşurken hafiften isittirin kvm böyle böyle yapıyor ya da yalnız olmadığınızı vurgulayin ne biliyim aklıma böyle çözümler geliyor baktınız artık hiç laftan anlamıyor açık açık söyleyin ha bir de bebeğinizi erken uyutun yani öyle alıştırın
Kendinin düşünmesilazım söylesen yine fark etmez.Eşin bu durumdan mutlumu yalnız kalmak istemiyormu hiç yada ailecek dışarı çıkıp el ele gezmeyi..Aman aman bide yatmaya kalsa hic dayanamam tovbe
Aynen oyle yapacak bir sey yok kendnn dusunmesi lazim . Esim de bn de evcimeniz oyle hadi kalk gezelim pek yok ayda bi falan cikarsak basbasa o kadar yaniKendinin düşünmesilazım söylesen yine fark etmez.Eşin bu durumdan mutlumu yalnız kalmak istemiyormu hiç yada ailecek dışarı çıkıp el ele gezmeyi..
Bilemedim vallahi napsan allah yardımcın olsun
Anladım canım allah yardımcın olsun ne diyeyim inşallah kendine dank ederde düzelirAynen oyle yapacak bir sey yok kendnn dusunmesi lazim . Esim de bn de evcimeniz oyle hadi kalk gezelim pek yok ayda bi falan cikarsak basbasa o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?