biraz yalnizlik lutfen (k.v)

5 aylık bebek 12 de uyur mu ya 5 yaşında kızım var yazık 8 buçukta yatakta oluyor kv o evden gitmez 2 yıldır düzen bu olmuş bari bebeği erken uyut bi ihtimal gider

Töbe yarabbim. O senin kayinvaliden sadece ,senin beslemen degil afedersin pesindeki kuyruk degil bunu bir kere anlamasi lazim. Sende anla ki cok anlayisli olma kendin yipranirsjn.Herkes yerini bilmeli arkadas. Evde durma al cocugunu arkadasina filan git giderken de sakin ona sende gel filan da deme.

Gunduz o kadar kafama takmiyorum gelir gider bahceyle ugrasir ama her aksam her aksam evimizde.

Bebegim saatinden once mumkunati yok uyumaz.

Bi tatil beldesinde yasiyoruz evlerimiz kendimize ait mustakil bahceli falan. Zaten kadin hayatta bizi birakmaz esim baska bi mahallede market acmisti o zaman bile az gorcem diye hayiflanmisti bnce pskilojisi bozuk asiri derecede yalnizlik korkusu var.

En iyi yontem onun evinde yiyp icip sonra kendi evimize gecmek basla caresi yok gecen yil oyle yapmistik tabi bu sene bebegim oldugu zaman 2 ev arasi bebegim rahatsz olmasin diye kendi evime gecmistm ama durum da bu .

Yeni evlenecek olanlar bu konuyu okuyorsa asla ama asla kv ile birlikte oturmasn yan yana veyaapartman tipi evlerde altli ustlu dahi oturmasin kabul etmesin bnm kv'm bu konu haricinde kotu bi huyu yok ama kv nin iyisi kotusu olmaz birliksen her turlu sikinti cekersin sirf mesele kv de degil ucuncu kisi kim olursa olsun olmuyor kendi anneniz olsa bile rahat edemezsiniz evlililignz evlilige benzemez.

Düzeni değiştirmek için biraz geç kalmışsınız, yine de vazgeçmeyin tabii.
Kayınvalideyi evine eşiniz bırakıyorsa, hadi anne geç oldu seni bırakayım desin. Esnerse veya oflarsa anne uykun gelmiş hadi sen git yat deyin. Çocuğun uyu düzenini değiştirin, erken yatırın, uymasa bile odaya çekilin. Yapabiliyorsanız siz onun evine gidin. Sonra gitmeleri zamanla azaltırsınız, bazı günler sadece eşiniz gider. Hatta eşiniz yemek istesin, anne şunu pişir sana gelicem desin. Hem oyalanmış olur hem evinde kalır. Eşle işbirliği şart, bu yüzden eşinizle kırmadan mantıklı bir konuşma yapın.

o evdeyken gidin uyuyun mesela akşam bugün ben çok yoruldum falan diyin gidip uyuyun eşiniz de aynı numarayı yapsın o da koltukta uyuyakalsın falan böyle böyle bir iki alışır o da evine gitmeye ya da kvnize dizi önerin yani alıştırın ama oyleki o akşam siz başka bir şey açın tv de.ya da biriyle telefonda konuşurken hafiften isittirin kvm böyle böyle yapıyor ya da yalnız olmadığınızı vurgulayin ne biliyim aklıma böyle çözümler geliyor baktınız artık hiç laftan anlamıyor açık açık söyleyin ha bir de bebeğinizi erken uyutun yani öyle alıştırın

o evdeyken gidin uyuyun mesela akşam bugün ben çok yoruldum falan diyin gidip uyuyun eşiniz de aynı numarayı yapsın o da koltukta uyuyakalsın falan böyle böyle bir iki alışır o da evine gitmeye ya da kvnize dizi önerin yani alıştırın ama oyleki o akşam siz başka bir şey açın tv de.ya da biriyle telefonda konuşurken hafiften isittirin kvm böyle böyle yapıyor ya da yalnız olmadığınızı vurgulayin ne biliyim aklıma böyle çözümler geliyor baktınız artık hiç laftan anlamıyor açık açık söyleyin ha bir de bebeğinizi erken uyutun yani öyle alıştırın

Benim annanemde öyledir hiç gelinini rahat bırakmaz ne kadar uyaarsakda olmuyor.

Evide varmış sabah gelip gece gitmesi saçma olmadı ona git belki değişir eşinle başbaşa jalmak istersin doğru yani sizde uyusa yeriymiş ev boşyere varmış

Anladığım kadarıyla gayet olgun ve anlayışlı bir yapıda birisiniz..İnce fikirli hassas.duyarli..Cnm bnm bu senin imtihanın ama bu teyzede artık sınırını bilse ne iyi olur..Fazlada birşey istemiyorsun inanki.Ben şey düşündüm kendi ailenden birileri gelse kalsa.annen ablam teyzem filan ama sık sık belki çözüm olur

Aynen oyle kendimden baska her seyi dusunuyorum fazla i ce fikirliyim yapacagim hareketlerin soylemlerimin kisiye gore nereye gidecegini biliyorum o yuzden ona soyleyemem esim de soyleyemez biliyorum herkesle iyi olayim diye inanin bn yoruldum.

Bu arada znnem akrabalarim bana cok yakin kalmalari sacma olur

Aman aman bide yatmaya kalsa hic dayanamam tovbe

Bebegm erken uyusada yarm sat sonra kalkiyo gece uyku vaktini bekliyo o yuzden odama cekilip yatamiyorum malesef

Aman aman bide yatmaya kalsa hic dayanamam tovbe
Kendinin düşünmesilazım söylesen yine fark etmez.Eşin bu durumdan mutlumu yalnız kalmak istemiyormu hiç yada ailecek dışarı çıkıp el ele gezmeyi..

Bilemedim vallahi napsan allah yardımcın olsun

Kendinin düşünmesilazım söylesen yine fark etmez.Eşin bu durumdan mutlumu yalnız kalmak istemiyormu hiç yada ailecek dışarı çıkıp el ele gezmeyi..

Bilemedim vallahi napsan allah yardımcın olsun
Aynen oyle yapacak bir sey yok kendnn dusunmesi lazim . Esim de bn de evcimeniz oyle hadi kalk gezelim pek yok ayda bi falan cikarsak basbasa o kadar yani

Aynen oyle yapacak bir sey yok kendnn dusunmesi lazim . Esim de bn de evcimeniz oyle hadi kalk gezelim pek yok ayda bi falan cikarsak basbasa o kadar yani
Anladım canım allah yardımcın olsun ne diyeyim inşallah kendine dank ederde düzelir

cıldırır insan ya hergun hergun bu ne boyle ben cıkmazdım artık odaya cekilir otururum gunduzleride bahaneler uretirim hergun hala anlamadıysa mecburen esiniz diyecek anne bizimde ozelimiz var diye gucenirsede ucensin onunla birliktemi yaslancaksınız

hiç değilse dışarı çıkarken peşinize takılmasa...
erkekler eşleriyle özel alan paylaşmak istemiyorlar mı gerçekten merak ediyorum.

Valla haklısın pes yani insanda biraz anlayış olur yanyana ise yemekten sonra çeksin gitsin evine rahatça yatsın tv baksın ama yok olmaz kendiyle mutlu barışık değil demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…