- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.207
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
3 haftadır kvyi aramadım. O da beni aramadı.Umarım aramaz. Ben sürekli iletişimde olmak istemiyorum. Ki telefonda muabbet ilerlemiyor. Konuşacak şey bulamıyoruz.Yani hep annemi ara bugün annemi aradın mı diye sürekli aratmaya çalışırdı, annem de annem derdi , ben bunu hiç bir zaman yapmadım. Her memlekete gittiğimizde kv lerde vakit geçirirdik. En son yine erkek ailesi tarafı daha baskın çıkmaya çalıştı tartışma da bundan çıktı sonra zaten hiç biriyle bir iletişimim kalmadı. Burda bahsettiğim mevzu, çıkan kavgadan önceydi.
Ya ben bu aradın aramadın meselelerini hiç anlayamıyorum, ya annemi arayamıyorum ki ben yeri geliyor, valla konuştuğumuz zamanlarda bende de aynı sorun vardı, hergun arardı ulaşamazsa ısrarla beni ve eşimi, ben açmıyordum telefonlarını eşime de hep bahane söyletirdim öyle öyle azaltmıştı3 haftadır kvyi aramadım. O da beni aramadı.Umarım aramaz. Ben sürekli iletişimde olmak istemiyorum. Ki telefonda muabbet ilerlemiyor. Konuşacak şey bulamıyoruz.
Sanırım mevlüde gitmedim diye bana bozuk.Bayramdan 2 3gün önce bayramlaşmak için onlara gittik. Bayram günü aramadım. Buna da bozuk olabilirler. Umrumda degil. Aramaması işime geliyor.
Uzun süre gidip gelmeyi de düşünmüyorum.Benim istedigim zaten buydu.
Eş olmaktan ziyade görevlerimiz, ailelerinin gönüllerini eglemek, hizmetlerini yapmak, sevimsiz akrabalarını avutmak diye gidiyor.İnsanlar uzaya koloni kurmaya çalışıyor, biz hala saçmasapan şeylerle ugraşıyoruz.Bu erkekler kadınları bir rahat bırakmadı gitti. Sanki biz onların ailelerine palyaço olarak mı katıldık gerçekten anlamıyorum.
Biz aramazsan, analarını kim pohpohlayacak.Sırf ego kasmak için aramamızı istiyorlar. Ölüm kalım harici aramayı düşünmüyorum.Ya ben bu aradın aramadın meselelerini hiç anlayamıyorum, ya annemi arayamıyorum ki ben yeri geliyor, valla konuştuğumuz zamanlarda bende de aynı sorun vardı, hergun arardı ulaşamazsa ısrarla beni ve eşimi, ben açmıyordum telefonlarını eşime de hep bahane söyletirdim öyle öyle azaltmıştı
Annemi ara, annemi aradınmı, annemi aramiyorsun annem üzülüyor muhhabetini eşim nişanlıyken yaptı bi süre.Yani hep annemi ara bugün annemi aradın mı diye sürekli aratmaya çalışırdı, annem de annem derdi , ben bunu hiç bir zaman yapmadım. Her memlekete gittiğimizde kv lerde vakit geçirirdik. En son yine erkek ailesi tarafı daha baskın çıkmaya çalıştı tartışma da bundan çıktı sonra zaten hiç biriyle bir iletişimim kalmadı. Burda bahsettiğim mevzu, çıkan kavgadan önceydi.
Ben arkadaşlarımla bile her seferinde telefonda konuşacak muhabbet bulamıyorum. Kv ile ne konuşulur ki zaten ? İşleri güçleri yok ağızları lak lak edecek yer arıyor...3 haftadır kvyi aramadım. O da beni aramadı.Umarım aramaz. Ben sürekli iletişimde olmak istemiyorum. Ki telefonda muabbet ilerlemiyor. Konuşacak şey bulamıyoruz.
Sanırım mevlüde gitmedim diye bana bozuk.Bayramdan 2 3gün önce bayramlaşmak için onlara gittik. Bayram günü aramadım. Buna da bozuk olabilirler. Umrumda degil. Aramaması işime geliyor.
Uzun süre gidip gelmeyi de düşünmüyorum.Benim istedigim zaten buydu.
Kendileri sürekli evde oldugu için bize sarıyorlar.Ben arkadaşlarımla bile her seferinde telefonda konuşacak muhabbet bulamıyorum. Kv ile ne konuşulur ki zaten ? İşleri güçleri yok ağızları lak lak edecek yer arıyor...
Eşim diyorki, sen bizimkileri arayıp, bayramını kutladın mı?
Maalesef senin ailen benim ailem ayrımı var bizdeSorun bu cümlede başlıyo zaten.
Çoktan savaşa dönüştürmüş eşiniz bu durumu.
Çoktan siz Yunanistan onlar Türkiye olmuş zaten veya tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?