- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
evet ona zaman tanımak istiyorum bi yandan..belki herşey bigün düzelir diye ama yaş 25 küçük değiliz..ya olmazsa diye korkularımda yıpratıyor beni.
ve malesef ondan bazen çok kırıcı cümleler duyuyorum bu konuda..
ayrıldığımız bi zamanda artık kendine göre okumuş birini bulursun.ne yapacaksın benim gibi birini..ailene denk biri yakışır biri olsun demeler...sırf canımı acıtmak için..
ve ben böyle bişeyi ona hiç söylemediğim halde..tabii ardından özür dilemeler,affet demeler ve barışma..
Bilmiyorum.ben bu duyguyu nasıl aşarım onunla?
aslında bu okumuşluk okumamışlıktan kaynaklanmıyo.tamamen karakterle ilgili.ben sevgilimden hiç böyle sözler duymadım.hatta tam tersi üniversite okumamış olabilirim ama bi sürü okumuşu cebimden çıkarırım der.bende öyle olduğunu düşünüyorum tabi.belkide onun şartlarından dolayı var ama bu özgüveni.bence sende çok fazla sorun etmezdin bunu onun kompleksleri olmasaydı eğer.senden önce onun aşması gerek.üniversiteye başladığı zaman belki kurtulur bu kompleksten ama birazda geç kalmışsınız.yinede 1-2 sene şans verebilirsin.böyle sözler söylediğinde kompleksli olduğunu kendisini düzeltmesi gerektiğini de açıkca söyleyebilirsin bence.kendi işini yapmayı falan düşünmüyo mu.kafasında işle ilgili hedefleri yok mu.sadece okumamışlığını değil işinden dolayı da komplekse kapılıyo bence.