Birbirini anlamayan eşler ...

Keske bu yontemle cozulebilse... Siz anlatmayip annesi anlattiginda cogu erkek sizin esiniz gibi tepki vermez. Basta benimki olmak uzere cogu sen sucluydun ondan sakladin der. Annemle konusuyor musun sorusuna hayir cevabini verdigimde savas baslar. Annesine tavir koyma sebebimin hicbir onemi yok. Esime, seni ilgilendiren bir durum olsaydo ogrenirdin desem kendisinden duymayacagim tek sozdur "peki" :) kısacasi sizin yontemle bizim evde kiyamet kopar bir de gecimsiz kotu gelin olurum ki zaten oyle biliniyorum :KK14:
Aynen öyle kişilik meselesi kesinlikle tecrübeyle sabit konuşmuyorum diye yapmadigini bırakmadı bikere annemlere gidelim dedi Hayır ddim üst komşu çağırınca hop gidiyorsun diyo böyle mantıkla biri

Keske bu yontemle cozulebilse... Siz anlatmayip annesi anlattiginda cogu erkek sizin esiniz gibi tepki vermez. Basta benimki olmak uzere cogu sen sucluydun ondan sakladin der. Annemle konusuyor musun sorusuna hayir cevabini verdigimde savas baslar. Annesine tavir koyma sebebimin hicbir onemi yok. Esime, seni ilgilendiren bir durum olsaydo ogrenirdin desem kendisinden duymayacagim tek sozdur "peki" :) kısacasi sizin yontemle bizim evde kiyamet kopar bir de gecimsiz kotu gelin olurum ki zaten oyle biliniyorum :KK14:

Ciddi misin ? Ya kızlar gerçekten esleriniz bu kadar mı ya inanin sadece merak ediyorum. Yani anlattığınız kadar anlayissizlar mi ? Çok kötü bir durum :((

Atalarına bağlıysa atalarıyla evlenseydi? Ay ben anlamıyorum bu kafaları ya, kendine eş mi anasına hizmetçi mi alıyor belli değil. Baştan koyacaktın tavrını, bildirecektin nasıl yaşayacağını. Bazı şeyleri yitirdikten sonra bir sürü kırgınlıklar olduktan sonra düzeltmesi daha zor.
İnşallah yoluna girer güzellikle

Esekten düşenin halini esekten dusen anlarmis senin halini de ben anlarim

Elinden geldiğince kendini sevdir hanım efendi ol seviyeyi koru sen seviyeni korudukca karşı taraf baştan seviyeyi assa da sonra onlarda seviyesini bilecektir

Ve başlarda birazcık yapmacık olmalısın ne yazikki rol yap canimli cicimli ol oyle seyler yap ki seni elstirecek yan bulamasinlar
Su an onu yapiyorum zaten benim sorunum eşimle ailesini geçtim artık eşimle vi muhabbet yok annesine çok düşkün bazen kiskaniyorum bilmiyorum neden diyorum bana karşı böyle değil bana diyo ki ben iyi de yapsam kötü de yapsam güler yüzlü ol bana beni sürekli igneleyen bi insan düşün artık bitiyo bişeyler ben istemiyorum dedim dün yapamıyorum evlilik sana ağır geldi diyo ondan Hayır dedim beni beğenmeyen sürekli eleştiren sensin bende yoruldum artık sonra diyo ağlama sarılıyor oğlumuz için birbirimizi kirmayalim vs

Kimlerin evliliği böyle çok merak ediyorum birbirini sevdiğini söyleyen ama anlamayan kaç kişi var acaba? İki buçuk yıl bi evlilik 21 aylık bi oğlum var ama biz ANLASAMİYORUZ bana diyo ki şunu bil ki seni ölene kadar birakmiycam ama anlamıyoruz birbirimizi ailesiyle evliyim sanki eşimle çok bi zaman geçirmiyoruz bana diyo ki ben atalarına bağlı bi erkegim sen benim ailemi istemedin hiç bi zaman görüştüğüm kisilere karşı bi gicikligi var hep ailesiyle iyi olmamı istiyo ben artık biktim yıldım bana diyo ki annen ne kadar samimiyetsizse sende o kadar samimiyetsizsin o yüzden huzurumuz yokmuş çok konu açtım bu konuyla ilgili ne yapayım arkadaşlar huzur ariyo insan çok mu zorluyorum. .

EE evlenmden once hicmi gorusmediniz bu adamla. ailesine bagli oldugunu gorustugu kisileri hicmi gormediniz yani..
2.5 yillik evliymissiniz belliki hemen cocuk yapmissiniz, ne diye hemen cocuk yaptinizki sizi ve ailenizi samimiyetsiz bulan bir adamdan. Ben anlamadim cidden sizi ve esinizi hicmi tanismadan evlendiniz, bu ithamlar sanki birbirinizi hic tanimadan evlenmissinizde simdi simdi taniyip birbirinizi sevmiyormussunuz gibi geldi.

Ayrica mantikli olan su kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda degil, evlilik paket tatil degilki.

Ciddi misin ? Ya kızlar gerçekten esleriniz bu kadar mı ya inanin sadece merak ediyorum. Yani anlattığınız kadar anlayissizlar mi ? Çok kötü bir durum :KK43:(
Şöyle söyleyim, senin hayret ettigin karekterlerle biz yillardir yasiyoruz :) yukarida anlattigim koca modeli 4 yilda yontulmus hali :KK48:

Ciddi misin ? Ya kızlar gerçekten esleriniz bu kadar mı ya inanin sadece merak ediyorum. Yani anlattığınız kadar anlayissizlar mi ? Çok kötü bir durum :KK43:(
İnan ki ayni evde böyle bi erkekle nasıl yaşadığımı bilmiyorum hep kulak arkası edeyim diyorum ama hayat arkadaşı insanın böyle olmamali

Kimlerin evliliği böyle çok merak ediyorum birbirini sevdiğini söyleyen ama anlamayan kaç kişi var acaba? İki buçuk yıl bi evlilik 21 aylık bi oğlum var ama biz ANLASAMİYORUZ bana diyo ki şunu bil ki seni ölene kadar birakmiycam ama anlamıyoruz birbirimizi ailesiyle evliyim sanki eşimle çok bi zaman geçirmiyoruz bana diyo ki ben atalarına bağlı bi erkegim sen benim ailemi istemedin hiç bi zaman görüştüğüm kisilere karşı bi gicikligi var hep ailesiyle iyi olmamı istiyo ben artık biktim yıldım bana diyo ki annen ne kadar samimiyetsizse sende o kadar samimiyetsizsin o yüzden huzurumuz yokmuş çok konu açtım bu konuyla ilgili ne yapayım arkadaşlar huzur ariyo insan çok mu zorluyorum. .

eslerin birbiriyle anlasamamasi - anlamamasi ayri bir konu, eslerin birbirine saygisinin olmamasi ayri...

mesela benim esim ile hayat goruslerimin cogu zittir. ancak ortak bir kerte her daim bulunur. bazi orta olmayan konularda ya o bir adim gelir, yahut ben bir adim giderim...

esinizle aranizda saygi bagi yok gibi. umarim eksikligi telafi edebilirsiniz.

İnan ki ayni evde böyle bi erkekle nasıl yaşadığımı bilmiyorum hep kulak arkası edeyim diyorum ama hayat arkadaşı insanın böyle olmamali

Keşke tavrını baştan koysaydin yine böyle olurmuydu acaba. Sen sert olsaydın belki bu kadar üzerine gelemezlerdi

EE evlenmden once hicmi gorusmediniz bu adamla. ailesine bagli oldugunu gorustugu kisileri hicmi gormediniz yani..
2.5 yillik evliymissiniz belliki hemen cocuk yapmissiniz, ne diye hemen cocuk yaptinizki sizi ve ailenizi samimiyetsiz bulan bir adamdan. Ben anlamadim cidden sizi ve esinizi hicmi tanismadan evlendiniz, bu ithamlar sanki birbirinizi hic tanimadan evlenmissinizde simdi simdi taniyip birbirinizi sevmiyormussunuz gibi geldi.

Ayrica mantikli olan su kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda degil, evlilik paket tatil degilki.
Bu kadar değildi ya da ben çok Kördüm sevmişim ve çoğu şeye göz yummusum daha yeni aklım. Başıma geliyo onun istediği evlilik de bu değilmiş ki ailesiyle eşiyle mutlu mesut yaşamak istiyoMuş ama böyle düşündüğünü en başlarda bilmiyordum evlendikten sonra anladim

eslerin birbiriyle anlasamamasi - anlamamasi ayri bir konu, eslerin birbirine saygisinin olmamasi ayri...

mesela benim esim ile hayat goruslerimin cogu zittir. ancak ortak bir kerte her daim bulunur. bazi orta olmayan konularda ya o bir adim gelir, yahut ben bir adim giderim...

esinizle aranizda saygi bagi yok gibi. umarim eksikligi telafi edebilirsiniz.
Kesinlikle saygı yok ve bu saatten sonra nasıl olur onu da bilmiyorum sevgi de bitti gibi nasıl devam ediyorum bilmiyorum onu görünce çok bişey hissetmiyorum artık tüketti beni

Bizim kocalarimiz ataerkil kocalar nesilleri tukene:)
Ben çözümü, o ailesine ne kadar düşkünse ben de artık o kadar düşkün olmakta buldum. Istiyorlar ki karim aileme yalakalik yapsin, fikirleri istekleri olmasin, alinmasin, kirilmasin, yorulmasin... Aileme hep güler yuzle guzel sozler soylesin. Ama bilmiyorlar ki boyle olsak bile yaranamayiz :KK43:

anlıyorum canım ama bu herkes de ıse yaramıyor ıste... bende asla aılesıyle olan sorunlarımı dıle getırmem.. ama esım yıne de sorun eder ortada hc bısey yokken... bısey demeye gelmıyor pek :) ornek vereyım babası aradı konusurz zıl caldı baba snra konusrz zılım calıyo dedım... 10 dakıka sonra esım aradı babama geri doncem deyıp aramamıssın demeler tabı ben şokkk:KK57:
Aferin onlara da istihbarat kuvvetliymis anında yapıştırıyolar hayret ya

Bu kadar değildi ya da ben çok Kördüm sevmişim ve çoğu şeye göz yummusum daha yeni aklım. Başıma geliyo onun istediği evlilik de bu değilmiş ki ailesiyle eşiyle mutlu mesut yaşamak istiyoMuş ama böyle düşündüğünü en başlarda bilmiyordum evlendikten sonra anladim

Demekki evliliginiz bastan sona tamamen bir yanlis anlamaymis uzgunum, kocaniz belki gururundan belki geleneklere falan bagliligindan bosanmam diyor ama zamanla herkes birbirini yeterince yipratip tuketip bitirdiginde bicak kemige dayanirsa belki bosanirsiniz.
Cok uzgunum, burda surekli yaziyorum ozelikle genc kizlara flort donemini iyi kullanin oturun konusun geleceginizi bakis acisinizi planlarinizi ne istediginizi ne beklediginizi diye. Nisanlilik donemi salon perdesinin modelini begenmek icin ortaya cikmis bir surec degil cunku ama nedense insanlar gereken degeri vermiyor bu donemlerin hakkini vermiyor.

Ben çözümü, o ailesine ne kadar düşkünse ben de artık o kadar düşkün olmakta buldum. Istiyorlar ki karim aileme yalakalik yapsin, fikirleri istekleri olmasin, alinmasin, kirilmasin, yorulmasin... Aileme hep güler yuzle guzel sozler soylesin. Ama bilmiyorlar ki boyle olsak bile yaranamayiz :KK43:
Evet canım kesinlikle öyle ben şu an çok iyiyim ailesiyle ama yetmiyo illallah artık ya ben çok rol de yapamıyorum en iyisi uzak olcaksin ama bizim öyle bi imkan yok şu an senin var mi

Back
X