Birbiriyle Bağlantısız 2 Sorum Olacak..

katılıyorum canım .

yaglar en fazla catlak olusumunu engeller .ınce catlaklar ve kırmızı catlaklara faydası olur.

yoksa derin catlaklar ve porsumus karın ıcın yaglardan bosuna medet ummayın .

estetık mudehale dısın da hıc bırsey fayda etmez.

Kakao yagida cok etkiliymis,kullanmadim acikcasi. Aynen dedigin gibi arkadasimin karnindaki catlaklar cok cok kotu...Maalesef porsumus sarkmis ve o kadar derinler ki o da denedi heves etti ama ise yaramadi. Benimki eski olmasina ragmen cok goze batmiyordu ama catlaklarin cok derin degildi cildin icine yerlesmemis yarik gibi degildi. O tur catlaklara yarar bence, ama yarik gibi olmus olanlara karin gerdirme veya lazer lazim tabi puruzsuz cilt olmaz ama hic yoktan iyidir. En guzeli hamileyken o aktarlardan yag almak ve doktorun verdigi kremleri surmek. Catlak olmasa bile surmeli hamile bayanlar bence .Cunku catlaklarin nerden geldigini anlamiyorsuniz bir bakmissiniz birden cikivermis.

Bir bayan taniyorum 4 cocuk dogurmus ama hic ama hic catlak yok.Cilt kalitesine ve genlerede bagli sanirim.

Son düzenleme:
Bir su icemeyen insan evladi da benim... O yuzden hep kupkuru col gibi ayak topuklarina diz ve dirseklere ve yuze sahibim. Artik biktim ne krem sursem olmuyor once cilde su vermek lazim. Su icsem duzelecek ama icmekten nefret ediyorum.... Ayyyy... Artik sucuk yiyorum ... hararetle su iciliyor mecbure hararet yapicak birseyler yiyin kizlar...:D

Hafifletecek ise, demek ki beyazlayacak ve bazı yerlerdeki gibi kalıcı olacak :30: Allahtan iç tarafta kalıyor .. Ama yaz geldi öyle kırmızı çizgiler de hiç hoş değil hani :1: Nemlendirici kullanmıyorum hiç faydası olur mu ki acaba :44:

Nemlendirici mutlaka kullan sabah akşam, mümkünse e vitaminli olanlarından al, çatlakları geçirmese bile yenilerinin oluşmasını önler cildinin elastikiyetini arttırdığı için o nemlendiriciler, ayrıca daha pürüzsüz ve daha tek renk yapar cildi. Zaten su içmeyi de sevmiyormuşsun -ki bende öyleyimdir günlerce su içmeden durabilirim soda ve kolayla yaşarım :9:- madem cildimizi içten besleyemiyor nem ihtiyacını karşılayamıyoruz bari dıştan nemlendirelim

2 cu sorunuzu cevaplayim... Evet kilo almanizdan kaynaklaniyo,hamileykende olur malesef... Kirmiziyken gidermek mumkun Cunku yani sayilir,Bunun icin Kremde var ise yariyor,eczanelerde olur,bence gecikmeyin

Back
X