Birbiriyle Bağlantısız 2 Sorum Olacak..

Evet kırmızı olmasa sorun yok zaten beyaz birkaç tane var onları takmıyorum.. Ama 2-3 aydır neredeyse kırmızı ve sanırım artıyor da bunlar.. Bir an önce beyazlasa bari :1:

Ya ben de yok değil, var tabiki.. :40: Ancak koyu kırmızı oluşu rahatsız ediyor beni ilk defa böyle oldu tedirgin oldum o yüzden

Tek ümidim vardı spor o da gitti demek :1: İstanbuldayım ben canım not aldım adını araştırıcam inşallah işe yarar :51:

Geçiyor mu? Nasıl geçiyor peki?

zamanla kendiliginden geciyor bende öyleydi.. ama daha fazla yuklenme derine dahada artar cunki yirtilma devam ediyor az yeme ye bak

1.sorudan ben de muzdarıpım ben de cozum arıyorum yardımcı olamayacagım o yuzden :)

2.soruna ise; kilo alıs verısler de ne yazık kı vucut da deformalar olusuyor ,sarkma catlama gıbı .

catlak olusumunu engellemek ıcın bol bol su tuketmen gerekıyor gun de 2 lt suya alıstır kendıne .

daha sonra catlamaya musaıt olan yerlere koruma amaclı ve catlakları en aza ındırme amaclı

aktardan katı kakao yagı al .o cok ıyı gelıyor .hamıle bayanlara ozellıkle tavsıye ederler catlamasınlar dıye .

soguk su masajını da hergun uygula .catlak olan bolgelere daıresel hareketlerle soguk su tut 5 dakıka gıbı .

kan dolasımı hızlandırıyor catlaklara da cok ıyı gelıyor .

2lt su mu :52::52: İnanır mısın su içmeyi hiç sevmiyorum ben. 2-3 günde ancak bir bardak su içiyorum o da baş ağrısından dolayı ilaç için genellikle.. O yüzden mi acaba bu kadar çoğaldılar :44:Katı kakao yağını daha önce de duymuştum ama denemedim hiç.. Alıp deneyeyim o zaman , bir de sıcak su demişti bir tanıdık soğuk mu olmalıymış :53:

Ben doğallıktan yanayım, vücudumda bazı bölgeler çatlamak istemiş ve çatlamışsa, kendi tercihidir saygı duymak gerekir. :)

Çatlaklar insanın güzelliğinden birşey eksiltmezler dolayısıyla üzülmeyiniz!:)

Ama çok kafanıza takılıyorsa hamilelik sırasında çatlakları önleyici krem kullanabilirsiniz..

Güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah :40: Yukarıda bir krem ve katı kakao yağı önerilmiş onları deneyeceğim bakalım faydası olacak mı

aynen bide ben geçen gün odamın perdesini çekicektim camda değişik bi böcek gördüm hemen annemi çağırdım gelsin alsın diye geldi de aldı yoksa yanmıştım ondan sonra rahat rahat yattım gece ama yine görücem diye sürekli aklımda ödüm kopuyo nasıl yenicez bu korkuyu bilmiyorum bi ara evde büyük bi böcek gördüm hemen koltuğun tepesine çıktım fare görmüş gibi :50: valla şuanda bile her yerim kaşınıyo :50: böcek ilaçları var evin her köşesine koysak mı ne yapsak :26: en azından canlısını görmeyiz

Sanırım bu korkuyu yenemicez.. Derler ya korkunun üstüne git yenersin diye, böcek&örümcek dolu odaya mı atsam kendimi bilemedim ki :1::1: Ben böcek ilacının pek faydası olacağını sanmıyorum çünkü denedim ve ne hikmetse hiç cenazelerini kaldırmak kısmet olmadı ordan :1:

ben almistim reklamda gorup gitmiyor ama alt yeri yirtilmis laser dediler en sonunda ondanda korktum ufak devek izler kalirmis vs ne anladim ben ondan ... bosver sen sevmeye bak :34:

Ben bir sise kullandim ve faydasini gordum,kesinlikle azaltip rengini duzenliyor. Cogu insanda da ise yaramis. Maalesef urunler catlaktan catlaga farkediyor sanirim.Benim tenim birde bembeyaz degil ve surekli yanip soyulabilen derisini atabilen bir cildim var.her soyuldugumda yeni deri geliyor resmen. Ben faydasini gordum.Su an hala catlagim var ama belli belirsiz,bunda tabi bronz tenli olmaminda etkisi var. Beyaz olanlar naapr onu bilemem daha belirgin olabilir.

Duzenli kullandiniz mi ve kac sise biritdiniz... Sabah aksam surceksiniz 6 ay sure ile en az.Ben 3 ay surdum gelisme gordum.Bunda ten rengi, duzenli surup surmediginizde cok onemli. Bazi catlaklar varki cok ince benimkiler gibi cocuk dogurmadim hic fakat arkadasimin karni cocuk dogurduktan sonra hem porsudu hem o kadar cok catlak varki derin derin.... ona ancak ameliyat yardimci olabilir yag napabilirki oyle bir deriye. Deri yapisi ve catlagin ne derece oldugu cok onemli. Arkadasimizinki baslangic imis bence faydasini gorur.

şunu da belırteyım ; kırmızılar gecıyor canım beyaz olanlar ne yaparsan yap gecmez .

o yuzden ılerletmeden sana onerdıgımı mutlaka uygula faydasını goreceksın .

ayrıca vucudunu hıc nemlendırmedıgını belırtmıssın ,catlaklara resmen yer acıyorsun:9:

vucudunu nemlendırmeyı asla ıhmal etme .her dustan sonra mutlaka body butter kullan .

daha hafıf olsun ıstıyorsan losyon kullan .olmadı bebe yagı kullan ama ,vucudunu nemlendır

Şimdi su içmediğimi görünce hepten çatlaklara davetiye çıkarıyorsun diyeceksin :26: Dediklerini aynen uygulayacağım :42: madem kırmızıların çözümü var beyazlamadan halledeyim

zamanla kendiliginden geciyor bende öyleydi.. ama daha fazla yuklenme derine dahada artar cunki yirtilma devam ediyor az yeme ye bak

Haklısın yüklenmemem lazım.. Engel olamıyorum kii yememe :50: Acaba şeker mi var bende :44: şeker hastaları açlığa dayanamaz çünkü :44:

Bio oil ise yariyor cok unlu zaten dunya capinda bunu sen kesinlikle edin.

Bir arkadaş işe yaramıyor demiş :44:

2lt su mu :52::52: İnanır mısın su içmeyi hiç sevmiyorum ben. 2-3 günde ancak bir bardak su içiyorum o da baş ağrısından dolayı ilaç için genellikle.. O yüzden mi acaba bu kadar çoğaldılar :44:Katı kakao yağını daha önce de duymuştum ama denemedim hiç.. Alıp deneyeyim o zaman , bir de sıcak su demişti bir tanıdık soğuk mu olmalıymış :53:

Güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah :40: Yukarıda bir krem ve katı kakao yağı önerilmiş onları deneyeceğim bakalım faydası olacak mı

Sanırım bu korkuyu yenemicez.. Derler ya korkunun üstüne git yenersin diye, böcek&örümcek dolu odaya mı atsam kendimi bilemedim ki :1::1: Ben böcek ilacının pek faydası olacağını sanmıyorum çünkü denedim ve ne hikmetse hiç cenazelerini kaldırmak kısmet olmadı ordan :1:

valla ben üstüne gidememde konuşunca bile kaşıntı tutuyo böcek dolu bi odaya girsem Allah bilir neler olur onun için ben almıyım :18::17: o zaman sprey olanlarda alıcaz böcek gördük mü üstüne sıkıcaz yapıcak başka bişey yok ben öyle yapıyorum bazen bi evde tuhaf bi böcek gördüm zıplıyodu hayatımda öyle bişey görmedim ben çekirgede değildi çok değişikti spreyin yarısını sıktım üztüne zor öldürdüm evde de yalnızdım bide :18:

[/COLOR][/FONT][/B]
su ıcmeyı ben de hıc sevmıyorum sevmeyı cok ısterdım ,bılırım zorakı su ıcmenın verdıgı acıyı :14:

ama mecburuz canım ,hem cılt guzellıgımız ıcın hem de fazlalıklar ıcın suya ne yazık kı muhtacız

ben de dıyete gırdıgım ıcın,son bır haftadır zorakı ıcıyorum .2.5lt şaşal su ayarladım kendıme .

gun boyu ara ara ıcıyorum aksama kadar .

masaj ıcın sıcak su degıl .soguk su buna dıkkat et .soguk su kan dolasımı hızlandırır .

hatta once sıcak su tutup sonra soguk suya gecıs yap daıresel hareketlerle 5dakıka yap .

ınan suyu tuttugun bolgenın sızladıgını hıssedeceksın :)

hatta mumkun oldugunca soguk suyla duş almak gerekır ama ıste mumkun degıl :9:

Son düzenleme:
Duzenli kullandiniz mi ve kac sise biritdiniz... Sabah aksam surceksiniz 6 ay sure ile en az.Ben 3 ay surdum gelisme gordum.Bunda ten rengi, duzenli surup surmediginizde cok onemli. Bazi catlaklar varki cok ince benimkiler gibi cocuk dogurmadim hic fakat arkadasimin karni cocuk dogurduktan sonra hem porsudu hem o kadar cok catlak varki derin derin.... ona ancak ameliyat yardimci olabilir yag napabilirki oyle bir deriye. Deri yapisi ve catlagin ne derece oldugu cok onemli. Arkadasimizinki baslangic imis bence faydasini gorur.

hmm insanda kac deri var toplam??

valla ben üstüne gidememde konuşunca bile kaşıntı tutuyo böcek dolu bi odaya girsem Allah bilir neler olur onun için ben almıyım :18::17: o zaman sprey olanlarda alıcaz böcek gördük mü üstüne sıkıcaz yapıcak başka bişey yok ben öyle yapıyorum bazen bi evde tuhaf bi böcek gördüm zıplıyodu hayatımda öyle bişey görmedim ben çekirgede değildi çok değişikti spreyin yarısını sıktım üztüne zor öldürdüm evde de yalnızdım bide :18:

Evet bak spreyler gerçekten çok etkili.. Dediğin gibi en mantıklısı o.. Çekirge değil ama zıplıyordu?? Neydi acaba çok merak ettim.. :18: Değişik değişik türler çıktı başımıza bi de.. Karaböcek düşün, ve nokia 3310 boyutunda uçtuğunu düşün bir de bu böceğin.. Kuzenimin yanağına yapıştığından beri böylesine takıntılı oldum.. Zor çıkardılar ve diş izi gibi birşey olmuştu yanağındaa :52::52: O gün bugündür fobim 2 ye katlandıı

Şimdi su içmediğimi görünce hepten çatlaklara davetiye çıkarıyorsun diyeceksin :26: Dediklerini aynen uygulayacağım :42: madem kırmızıların çözümü var beyazlamadan halledeyim

Haklısın yüklenmemem lazım.. Engel olamıyorum kii yememe :50: Acaba şeker mi var bende :44: şeker hastaları açlığa dayanamaz çünkü :44:

Bir arkadaş işe yaramıyor demiş :44:

canim ozaman git bir kan degerlerine baktir , genelde yanlis beslenmede sebeb olurmus ama...

su ıcmeyı ben de hıc sevmıyorum sevmeyı cok ısterdım ,bılırım zorakı su ıcmenın verdıgı acıyı :14:

ama mecburuz canım ,hem cılt guzellıgımız ıcın hem de fazlalıklar ıcın suya ne yazık kı muhtacız

ben de dıyete gırdıgım ıcın,son bır haftadır zorakı ıcıyorum .2.5lt şaşal su ayarladım kendıme .

gun boyu ara ara ıcıyorum aksama kadar .

masaj ıcın sıcak su degıl .soguk su buna dıkkat et .soguk su kan dolasımı hızlandırır .

hatta once sıcak su tutup sonra soguk suya gecıs yap daıresel hareketlerle 5dakıka yap .

ınan suyu tuttugun bolgenın sızladıgını hıssedeceksın :)

hatta mumkun oldugunca soguk suyla duş almak gerekır ama ıste mumkun degıl :9:

Valla su içmediğimi yazarken çekinmedim değil garipsenir diye ama aynıymışız..:1: Bir an önce su içmeye başlamam lazım.. Gün içinde meyve suyu tükettiğim için sanırım ihtiyaç da duymuyorum.. O zaman onun yerine suya başlayayım zor da olsa.. Evet sıcaktan soğuğa şok uygularsam dediğin gibi daha fazla dolaşım olur. Yarın ilk işim bunu yapmak olacak :31: ahhh keşke yapabilsem soğuk sulardan çıkmam :31:

canim ozaman git bir kan degerlerine baktir , genelde yanlis beslenmede sebeb olurmus ama...

Bak doğru dedin yanlış beslenmeden olabilir.. Sabahları kahvaltı yerine genellikle 5-6 tane sigara içerim açlığımı bastırır o.. Sonrasında başladım mı yemeğe doymak bilmem.. Düzenli beslenmeye başlamalıyım belki o zaman yemek krizlerim de geçer mide düzensiz yemek aldığı için

Evet bak spreyler gerçekten çok etkili.. Dediğin gibi en mantıklısı o.. Çekirge değil ama zıplıyordu?? Neydi acaba çok merak ettim.. :18: Değişik değişik türler çıktı başımıza bi de.. Karaböcek düşün, ve nokia 3310 boyutunda uçtuğunu düşün bir de bu böceğin.. Kuzenimin yanağına yapıştığından beri böylesine takıntılı oldum.. Zor çıkardılar ve diş izi gibi birşey olmuştu yanağındaa :52::52: O gün bugündür fobim 2 ye katlandıı

gerçekten mi :18: ben kendimi bildim bileli böcek fobim var benim gördüğüm böcek çok garip bişeydi gri gibi bi rengi vardı arka bacakları kurba bacağı gibiydi ama kurbağa değildi hayatımda ilk defa öyle bişey gördüm bi daha da görmedim :26: :18:

gerçekten mi :18: ben kendimi bildim bileli böcek fobim var benim gördüğüm böcek çok garip bişeydi gri gibi bi rengi vardı arka bacakları kurba bacağı gibiydi ama kurbağa değildi hayatımda ilk defa öyle bişey gördüm bi daha da görmedim :26: :18:

Evet gerçekten.. Ve tekirdağ- şarköy taraflarında birkaç kere gördüm bu böceği.. Senin kurbağa böcek karşımı da ilginçmiş.. Evrim geçirmiş gibi sanki.. Bilmediğimiz daha milyonlarca tür var ne kötü birşey.. Biz burada birkaçına bile tahammül edemiyoruz.. Aman bizden uzak olsunlar..

hmm insanda kac deri var toplam??
Bazi insanlarin deri yapisi ince olur bazi insanlarin cok ama cok kalin olur, bu yuzden soyle bir etrafiniza bakarsaniz kimi insan ayagini bir yere hafifce bile carpsa morarir koskocaman morluk olur, ki ben cok agir darbe almadikca morarmayanlardim. Her urun herkese iyi gelemez. Zaten hicbir urunun 100% basari garantisi yok. Bir urun kullandiginizda basari orani, cildinizin tipi, kalinligi -inceligi,vucuttaki mineral ve vitamin oraniniza gore iyilesme hizi ile orantilidir. Her urun herkeste ayni etkiyi kesinlikle vermez.Siz sonuc alamamissiniz bunda catlaklarinizin ne derece oldugu, ne kadar eski oldugu, cilt tipinizin elastikiyeti, sarkma olup olmadigi bunlar hep onemli ayrintilar.

Son düzenleme:
Valla su içmediğimi yazarken çekinmedim değil garipsenir diye ama aynıymışız..:1: Bir an önce su içmeye başlamam lazım.. Gün içinde meyve suyu tükettiğim için sanırım ihtiyaç da duymuyorum.. O zaman onun yerine suya başlayayım zor da olsa.. Evet sıcaktan soğuğa şok uygularsam dediğin gibi daha fazla dolaşım olur. Yarın ilk işim bunu yapmak olacak :31: ahhh keşke yapabilsem soğuk sulardan çıkmam :31:

[/COLOR][/FONT][/B]

canım ben de senın gıbıyım valla:9: susadıkca yaa asıtlı ıcecekler yada meyve suları ıcerım:9:

ama sımdı dıyette oldugum ıcın asıtlı ıcecekler de ıcmıyorum hazır meyve suları da .ıkısı de zararlı cunku .

canım yazın soguk suyla dus alırsın .ben özellıkle soguk su masajını yazları kesın yaparım ,faydasını da gorurum ama

kısları yapamıyorum :)

canım ben de senın gıbıyım valla:9: susadıkca yaa asıtlı ıcecekler yada meyve suları ıcerım:9:

ama sımdı dıyette oldugum ıcın asıtlı ıcecekler de ıcmıyorum hazır meyve suları da .ıkısı de zararlı cunku .

canım yazın soguk suyla dus alırsın .ben özellıkle soguk su masajını yazları kesın yaparım ,faydasını da gorurum ama

kısları yapamıyorum :)

Valla çok yardımcı oldun Allah ne muradın varsa versin :42: :54: Dediklerin hem basit hem de mantıklı şeyler.. Yarın su + soğuk duş ile başlıyorum uygulamaya . Yemek yeme işini de azaltıyorum ki tekrarlama, çoğalma olmasın :16:

katılıyorum canım .

yaglar en fazla catlak olusumunu engeller .ınce catlaklar ve kırmızı catlaklara faydası olur.

yoksa derin catlaklar ve porsumus karın ıcın yaglardan bosuna medet ummayın .

o durum da estetık mudehale dısın da hıc bırsey fayda etmez.

Son düzenleme:

Valla çok yardımcı oldun Allah ne muradın varsa versin :42: :54: Dediklerin hem basit hem de mantıklı şeyler.. Yarın su + soğuk duş ile başlıyorum uygulamaya . Yemek yeme işini de azaltıyorum ki tekrarlama, çoğalma olmasın :16:

rica ederım canım .guzel dılegın ıcın de cok tesekkur ederım :16:

soguk dus alamasan bıle ,mutlaka sıcaktan soguk suya gecısle masaj yap catlak bolgelere .

Back
X