- 12 Ağustos 2017
- 14
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi goldenbeachh
Birbirini seven ama sureci iyi yonetemeyip karsilikli cok yipratan iki kisiyiz. Ikimiz de cok yorgunuz. Karsi taraf, yine de hep adim atan ve barismak isteyen taraf. Evet onun da hatalari oldu, beni yipratti ama cogunlukla kaprisleri olan, ilgisini bir turlu yeterli bulmayan(ona gore elinden gelenin en iyisini yapiyor), eski sevgilisi ortak tanidigimiz oldugu icin onu ikidebir yuzune vuran kisi benim. Hakkini yiyemem bu konularda bana hic kisasa kissas yapmadi, gecmisimi bildigi halde hic yuzume vurmadi, ben kendimi tutamiyorum. En son 2 hafta once cok buyuk bir kavga ettik, 8 gun hic konusmadik, 8 gun sonra 3 gun boyunca kavga ettik, daha dogrusu ben kavga edip laf soktum o kendini anlatmaya cabaladi cogu zaman. Bazen dayanamayip o da kavgaya katildi tabi. Neticede birbirimizden kopamadik. Barismaya karar verdik ama soguguz birbirimizden. Arayi tekrar nasil duzeltecegiz bilmiyorum. Bu kadar cok kavga ve yipranmaktan, yorgunluktan sonra nasil tekrar eskiye donecegiz bilmiyorum.
Ben cok pismanim, ilk zamanlarimiza donmeyi cok istiyorum cunku o da o zamanlari cok ozledigini soyledi. Eminim ki ben bir adim atsam hemen yumusar cunku hadi barisalim dedigimde ne olursa olsun ikiletmedi bugune kadar. Siir seven bir erkek, ben ona aldigim hediyeler ve duygularimi anlatan bir mektup yazip en sevdigi siirleri yazmak istiyorum. Pazartesi ilk defa gorusecegiz kavgalardan sonra. Sacma mi olur bunu yapmam? O kadar cok sey tukettik gibi hissediyorum ki bu kavgalardan sonra, eskiye donebilir miyiz, bosa caba mi, uzatmalari mi oynuyoruz bilmiyorum ama cok uzgunum. Sanki ben kendimi duzeltsem, tamamen duzeliriz gibi hissediyorum cunku iliskimizi ben yonettigimde basarili olamadim sorun yasadik, bundan sonra sen ne istersen oyle ilerleyecegiz dedi.
Ben cok pismanim, ilk zamanlarimiza donmeyi cok istiyorum cunku o da o zamanlari cok ozledigini soyledi. Eminim ki ben bir adim atsam hemen yumusar cunku hadi barisalim dedigimde ne olursa olsun ikiletmedi bugune kadar. Siir seven bir erkek, ben ona aldigim hediyeler ve duygularimi anlatan bir mektup yazip en sevdigi siirleri yazmak istiyorum. Pazartesi ilk defa gorusecegiz kavgalardan sonra. Sacma mi olur bunu yapmam? O kadar cok sey tukettik gibi hissediyorum ki bu kavgalardan sonra, eskiye donebilir miyiz, bosa caba mi, uzatmalari mi oynuyoruz bilmiyorum ama cok uzgunum. Sanki ben kendimi duzeltsem, tamamen duzeliriz gibi hissediyorum cunku iliskimizi ben yonettigimde basarili olamadim sorun yasadik, bundan sonra sen ne istersen oyle ilerleyecegiz dedi.