- 8 Temmuz 2022
- 305
- 347
- 18
- Konu Sahibi moonslight
-
cüzdan kısmından linç gelebilirBir yüreğine bakarım, bir de cüzdanına
Tşk düzenleme yaptımcüzdan kısmından linç gelebilir
ben zaten buradakiler ne yazarsa onun peşinden gideceğim demedim.Herkesin kriteri, baktığı yer farklı ama. Siz kendi yaşayışınıza, kafanıza göre bakacaksınız. Size uyan başkasına uymaz vs
Bence önce tip. Tipini beğenmeliyimdir.
Sonra konuşması, konuşma tarzı,kültürü
Maneviyatı-mesleği
Zevkleri
evet bu daha doğru, teşekkür ederimTipini beğenmediğin birine yürümezsin bence sormak istediğiniz şey şu devam ettirme adına neye bakarsınız?
Ama hayattan beklentisine göre herkese göre değişir bu
yorumunuz çok açıklayıcı oldu , istediğim buna benzerAma herkesin beklentisi çok başkadır. Kime göre neye göre.
Yani kendi hayat görüşünüze yakın biri olmalı. Bunu siz daha iyi bilirsiniz. Mesela ben kıskanç biri değilim, kıskanç erkek sevmem. Öyle sahiplenme denilen höt zöt erkekleri hiç sevmem. Dolayısıyla belki kıskanç bir kadının asla beğenmeyeceği bir eşim var ama memnunun ben. Siz kendinizin ne istediği ne istemediğinize bakacaksınız.
Kendi adıma ben mesela alkol severim benim kırmızı çizgimdi. Burada ama alkolü sigarası yok diye övülen erkeklerle bir gelecek asla düşünmezdim mesela.
Ben sevgili olacaksam ataerkil kafadan uzak, muhafazakar olmayan, dindar olmayan, daha rahat kıskançlıkları olmayan insanları tercih ederdim. Tam olarak öyle bir eş seçtim.
Ama siz dindarsanız alkolle aranız yoksa benim seçimim size uymaz.
Önemli olan sizin hayat tarzınız, beklentiniz.
bu da açıklayıcı olmuş, zaten kişisel bir soruyduöncelikle benim gözüme karizmatik ya da yakışıklı gelmesi. başkasına göre değil, bana göre.
ses tonunu beğenmeliyim yani sesini sevmediğim biriyle kendimi düşünemiyorum. diksiyonu, konuşması düzgün olmalı. kendini iyi ifade edebilmeli.
hijyene, temizliğe dikkat ederim. giyim, kuşam, tırnaklar, dişler bakarım muhakkak.
ve sonra aramızdaki enerjiye, kendimi onun yanında nasıl hissettiğime bakarım.
yani ilk olarak bunlar. bunlar benim için okeyse zaten onu tanımaya başlarım, uyarsa devam ederim.
hahaha, elinden her iş gelen bir erkek zor bu devirdeBenim için öncelik geleneksel bir adam olmamasıydı. Ben öyle nişandı, sözdü, gelinlikti falan gelemem öyle şeylere. Sakin yapılı olması önemli. Bir de elinden iş gelsin ya...sürekli tamirci arayıp, bulamam yani...uğraşamam
Benim icin meslegi ve caliskanligi cok onemliydi. kendim sorumluluk sahibi oldugum icin, karsidaki insanin da hayatta calisarak bir seyler basarmis olmasini istiyordum. Aileden gelen paralar, kisa yoldan ticaret, tanidiklqrla gelen vurgunlar Benim icin no noHanımlar Merhaba,
hazı böyle konuların daha fazla açıldığını gördüğüm ve yalnız olmadığımı bildiğim bir zamnda size bir şey sormak istiyorum.
özellikle evliler daha detaylı cevaplarsa sevirim.
bir erkekte ilk önce nelere bakarsanız?
en basiti ev hayatında daha ev işi bilen bir erkek diyebilirsinizevlilerin gözlemleri daha fazladır.
Bekarlara mantık çercevesinde kriter belirleme olsun
ev işine çok karışan erkek berbat bi şey onu başta söyleyeyim de obsesif durumu oluşuyor..sen söylediğinde iş yapsın bir el atsın yeter..Hanımlar Merhaba,
hazı böyle konuların daha fazla açıldığını gördüğüm ve yalnız olmadığımı bildiğim bir zamnda size bir şey sormak istiyorum.
özellikle evliler daha detaylı cevaplarsa sevirim.
bir erkekte ilk önce nelere bakarsanız?
en basiti ev hayatında daha ev işi bilen bir erkek diyebilirsinizevlilerin gözlemleri daha fazladır.
Bekarlara mantık çercevesinde kriter belirleme olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?