birçok kadının kanayan yarası..

ev işine çok karışan erkek berbat bi şey onu başta söyleyeyim de obsesif durumu oluşuyor..sen söylediğinde iş yapsın bir el atsın yeter..
başak burcu mu eşiniz? illa güneş burcu başak olmak zoruna değil, ay yükselen falan

Anlıyorum.
Kadına ve hayatındaki kadına bakışı mühim mesela.
Evlenmeden evvel arkadaş ilişkilerine, ailesi ile ilişkilerine de bakmalı.
Arkadaşlarıyla çok vakit geçiren erkekler evlenince de bekar gibi takılmaya devam edebiliyor, hepsi değildir belki ama geneli böyle görüyorum.
Aile yaşantısına, evli bir adam gibi davranmaya kolay alışmıyorlar mesela.

Maddi konular...
Çalışmayı sever mi, tembel mi, işkolik mi?
Karısı çalışsın/çalışmasın verici mi, cimri mi?
Tatil, gezme anlayışı nedir? Sadece ailelere gitmek mi, maddi ölçüde gezmek mi?

Çocuk meselesi.
Çocuk ister mi, sever mi?
Sen onu baba yapmak ister misin?

Ev yaşantısında nasıl?
Temiz mi?
Dişi, tırnakları, ayakkabısı,üstü başı temiz mi?
Temizliği önemser mi?
Yardımsever mi?
Merhametli mi?
Hasta olana bir tas çorba yapabilecek akıl, şefkat var mı?
Sana ve senin olana (ailene, zevklerine) değer verir mi?

Pek çok şey var. Bir yandan da kısmet olunca ve sevince oluyor zaten. Bu saydıklarım evlenmeden anlaşılamayadabilir. Ama yine de insan az çok belli eder kendini.

Ya bu cok göreceli bence. Ben zekaya bakarim mesela, sapyoseksuelim sanırım. Sonra davranış biçimlerine, üslubuna, oturuş kalkışına. Kavga sinir aninda ki tavırlarına (buna 1 2 kere denk geldim sadece, gayet sakindi). Ben esimle tanismamizin 7. Ayinda evlendim. Ondan önce ilişkilerim de oldu, cok fazla tanışma olanaklarimda. Böyle böyle ne istedigime, neyi tolere edebileceğime karar verdim, iyi de oldu. Ha dis görünüste var tabii, hersey dengi dengine. Bakimli olsun, sağlığına dikkat etsin. Benim birde boy takıntım var, bir cok kadinda olduğu gibi. En yüzeysel huyum, ama elimde değil. Allahtan 1,90lik adam nasip oldu da, muradima erdim

İlk önce PARA ya bakarım
Sonra ise PARAya bakarım
Ve en önemlisi de PARAya bakarım

Benim sorudan anladığım konu sahibi şunu sormak istemiş: evlendikten sonra bir erkekte kesinlikle şuna dikkat edilmeli dedikleriniz nedir? Örneğin ev işi yapması, sakin olması veya aile ilişkisinin önemi gibi...

Benim de burada fark ettiğim hiç önemsenmeyen ama aslında önemli olan şey arkadaşlarına bağımlı mı?

Genel şeyler yazmak istemedim.

Sizinleyken farklı, toplum içinde ya da kendi ailesi içinde farklı biri mi ona bakabilirsiniz.

Anneci mi ya da babası tam bir "aile reisi" konumunda mı, onun sözünden çıkmıyor mu diye bakabilirsiniz.

Siyasi görüş, dini inanç, mezhep, eğlence anlayışı, sevgi dili, maddiyat, kültür, görgü gibi konularda denklik olmasi gerektiğini düşünüyorum.

Libidolar da denk olmali bu arada.

Kriterleri belirledik diyelim bunu gidip satın alamayacağız ki

çok güzel yazmışssınız teşekkürler :)

Benim de burada fark ettiğim hiç önemsenmeyen ama aslında önemli olan şey arkadaşlarına bağımlı mı?
Ben böyle bir adamla yapamam mesela.
İşten gelir gelmez soluğu arkadaşlarıyla dışarıda alan adamlar var burada okuyoruz.
Kahveye, kafeye, maça ona buna giden. Sürekli giden...
Zor şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…