- Konu Sahibi moonslight
-
buda çok önemli benceValla elinden iş gelmeyen adamlarla evlenmeyin.
Hasta olduğunuzda bir çorba yapamayacak, iki gün yalnız kalsa aç kalacak, kirli donunu yıkayamayacak.. , kısaca kendi başına hayatını idame ettiremeyecek genelde anasının paşası şeklinde büyümüş sofradan 1 çatal kaldırmamış adamlar bunlar.
Annem hala bir seyahate çıkacakken kocana yemek yaptın mı, yemek yap kocana, aç kalmasın adam diyor. Hayır biliyor da neredeyse benim kadar iyi yemek yaptığını, hafta sonları yemeğin eşimde olduğunu. Ama inanamıyor heraldeValla elinden iş gelmeyen adamlarla evlenmeyin.
Hasta olduğunuzda bir çorba yapamayacak, iki gün yalnız kalsa aç kalacak, kirli donunu yıkayamayacak.. , kısaca kendi başına hayatını idame ettiremeyecek genelde anasının paşası şeklinde büyümüş sofradan 1 çatal kaldırmamış adamlar bunlar.
Esneyen sadakat nasıl oluyor? Nereye kadar esniyor mesela?Ay yok öyle bir şey ya.
Esnerse kapının önünde olacağını bilir benimki mesela. Neden esneyelim canım?
Erkeklerin esmiyorsa kadınınki neden esnemiyormuş mesela
-muş işte. Sizde esnemeyen birini bulunbu benim içinde olmazsa olmaz krterlerden biri
ama zamanla sadakat esniyormuş
One night stand ?Esneyen sadakat nasıl oluyor? Nereye kadar esniyor mesela?
Bu her erkek aldatır klişesi de en sevmediğim sanırım. Bir de şey var, aldatmayan erkek yoktur henüz aldatamayan vardır diyorlar ya. Sanki aldatmak muhteşem yüce bir şey de her erkek erişmek zorunda gibi. Nefretlik cümleler.Esneyen sadakat nasıl oluyor? Nereye kadar esniyor mesela?
Bi de şey var “sen her gün pilav yesen sıkılmaz mısıb kehkehkeh” diye gevşek gevşek konuşanlar. Şeytan diyor çarp ağzının ortasına yamulsun kalsın.Bu her erkek aldatır klişesi de en sevmediğim sanırım. Bir de şey var, aldatmayan erkek yoktur henüz aldatamayan vardır diyorlar ya. Sanki aldatmak muhteşem yüce bir şey de her erkek erişmek zorunda gibi. Nefretlik cümleler.
Oraya kadar esner mi ya? Ben sanal girişimlere kadar falan esner diye düşünmüştümOne night stand ?moonslight
Her iş zor belki ama bazı şeyleri de yapabilsin yahahaha, elinden her iş gelen bir erkek zor bu devirde
Bir de bizim gibilere gevşek diyorlar esnememiz bile sınırlı aslındaOraya kadar esner mi ya? Ben sanal girişimlere kadar falan esner diye düşünmüştüm
Yok cicim biz marjinal falan değiliz, eskiden de değilmişiz. O kadar esnersek koparız benceBir de bizim gibilere gevşek diyorlar esnememiz bile sınırlı aslında
Bizim yediğimiz pilav değil sanki bi erkeklerinki pilav.Bi de şey var “sen her gün pilav yesen sıkılmaz mısıb kehkehkeh” diye gevşek gevşek konuşanlar. Şeytan diyor çarp ağzının ortasına yamulsun kalsın.
Bu arada pilavdan asla sıkılmam. Allah çarparBi de şey var “sen her gün pilav yesen sıkılmaz mısıb kehkehkeh” diye gevşek gevşek konuşanlar. Şeytan diyor çarp ağzının ortasına yamulsun kalsın.
Esnemezbu benim içinde olmazsa olmaz krterlerden biri
ama zamanla sadakat esniyormuş
Esnemişken et ete değsin bariOraya kadar esner mi ya? Ben sanal girişimlere kadar falan esner diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?