- Konu Sahibi moonslight
-
Kanayan yarayla ne ilgisi var anlamadım? Hani bulmak zor diye mi ? Biraz alakasız olmuş.Hanımlar Merhaba,
hazı böyle konuların daha fazla açıldığını gördüğüm ve yalnız olmadığımı bildiğim bir zamnda size bir şey sormak istiyorum.
özellikle evliler daha detaylı cevaplarsa sevirim.
bir erkekte ilk önce nelere bakarsanız?
en basiti ev hayatında daha ev işi bilen bir erkek diyebilirsinizevlilerin gözlemleri daha fazladır.
Bekarlara mantık çercevesinde kriter belirleme olsun
Hamileyken merhamet eder mi? Çocuk bakarken yardımcı olur mu? Ailesi ile arada kopru olup dengeyi bulabilir mi ? Arkadaş çevresine çok düşkün mu? Elinde para tutmayı becerebilir mi?Hanımlar Merhaba,
hazı böyle konuların daha fazla açıldığını gördüğüm ve yalnız olmadığımı bildiğim bir zamnda size bir şey sormak istiyorum.
özellikle evliler daha detaylı cevaplarsa sevirim.
bir erkekte ilk önce nelere bakarsanız?
en basiti ev hayatında daha ev işi bilen bir erkek diyebilirsinizevlilerin gözlemleri daha fazladır.
Bekarlara mantık çercevesinde kriter belirleme olsun
öyle kolay bulunuyor mu? markete,bakkala bir sorayım-muş işte. Sizde esnemeyen birini bulun
teşekkür ederim, bakış açınız bir örnek oldu mesela :)Genel şeyler yazmak istemedim.
Sizinleyken farklı, toplum içinde ya da kendi ailesi içinde farklı biri mi ona bakabilirsiniz.
Anneci mi ya da babası tam bir "aile reisi" konumunda mı, onun sözünden çıkmıyor mu diye bakabilirsiniz.
Siyasi görüş, dini inanç, mezhep, eğlence anlayışı, sevgi dili, maddiyat, kültür, görgü gibi konularda denklik olmasi gerektiğini düşünüyorum.
Libidolar da denk olmali bu arada.
iyi bildinizKriterleri belirledik diyelim bunu gidip satın alamayacağız ki
Kilo ile değil tane ile satılıyormuş dikkat etöyle kolay bulunuyor mu? markete,bakkala bir sorayım
niye durduk yere millete sataşıyorsunuz?Kilo ile değil tane ile satılıyormuş dikkat et
Yok öyle birşey,karakter meselesi bu.bu benim içinde olmazsa olmaz krterlerden biri
ama zamanla sadakat esniyormuş
aslında bahsettiğim şey şuydu,Yok öyle birşey,karakter meselesi bu.
Dediğiniz şey,her erkek mutlaka günün birinde aldatır demeye çıkıyor,esneklik dediğiniz zaman.Ama dediğim gibi karakter meselesi bu,benim eşim asla yapmaz gibi beylik bir laf etmiyorum ama yaparsa da sonuçlarına katlanır.Herkesin bir kırmızı çizgisi vardır,benim de bu.Aldatmak karaktersiz insanların işidir.aslında bahsettiğim şey şuydu,
çevremizde illaki uzun yıllar evli kalan insanlar görmüşsünzdür. sonra mesela ansızın birirnin aldatmasıyla yani sadakatinin yıllar sonra bitmesini kastettim. değişen yaş değişen yıllar bu durumu etkiiler mi? anlamında.
o genellemeyi yapamam, kimsenin kocasının bekçisi değilim ama bu hissiyatım yokta değil. güvn problemim var mesela hala bu konuda.Dediğiniz şey,her erkek mutlaka günün birinde aldatır demeye çıkıyor,esneklik dediğiniz zaman.Ama dediğim gibi karakter meselesi bu,benim eşim asla yapmaz gibi beylik bir laf etmiyorum ama yaparsa da sonuçlarına katlanır.Herkesin bir kırmızı çizgisi vardır,benim de bu.Aldatmak karaktersiz insanların işidir.
daha yeni flört ediyorsunu diyelimilk baktığım kriter ağzı ve elleri temiz olması. ciddiyet içine girdiğimde ise ilk önce aile yaşantısına bakarım. aile yaşantısı nasıl. annesi ve babası birbirlerine nasıllar, kardeşler birbirine nasıl davranıyor. anne ve babası eşim olacak kişiye nasıl tutum sergiliyor. çok mu anaç çok mu müdahil onlara bakarım baktım da.
herkesin kriteri farklı.
Davranışlarına bak, yürürken önünüzden taytlı bir kız geçtiğinde fark ettirmeden gözlerine bak.daha yeni flört ediyorsunu diyelim
anne babaya nasıl bakıcaksınız ? erkek bu durumda hemen kaçar
Sizin yazdığınız çok normal olduğu için ben de normal cevap verdimniye durduk yere millete sataşıyorsunuz?
konu hakkında öneriniz varsa yazın yoksa böyle şeyler yazmanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?