Anne, babadan öte sevmek nedir yahu? Cocuk az gordugu ama sevdigi kisilerle daha cok ilgilenir gorunce birakmak istemez tamam da cocugun annesinden öte olamazsiniz o nasil laf? Benim cocugum yok ama kendimi yengenin yerine koyuyorum ve şu dusuncelerine uyuz olurdum, iyi yapiyor kadin size.
Anneniz ogluyla iyi olmak istiyorduysa evlenecegi kisiye karismayacakti.
Eskiden konu sahibi desteklenirdi derdiyle herkes dertlenirdi. Simdi konuyu acan kisi ilk once bi dusunuyor nedense beni topa tutarlarmi acaba diye. Neden boyle yani? Neden bi oh iyi oluyo demediginiz kaliyor? Gercekten kadinin kadina yaptigini kimse kimseye yapmiyor.. acik aramak degilde aciği kapatmak onemli diye dusunuyorum.
Kusura bakmayin üslup çok yanlis. Iyi yapiyor felan demek cok abarti geldi. Anne babanin gelin veya damat adayina onay vermeme hakki vardir. Aile onayi olmadan evlenen kisileri goruyoruz istisnalar disinda. Keske boyle bi yorum yapmak yerine allah yardimciniz olsun deyip gecseydiniz.Anne, babadan öte sevmek nedir yahu? Cocuk az gordugu ama sevdigi kisilerle daha cok ilgilenir gorunce birakmak istemez tamam da cocugun annesinden öte olamazsiniz o nasil laf? Benim cocugum yok ama kendimi yengenin yerine koyuyorum ve şu dusuncelerine uyuz olurdum, iyi yapiyor kadin size hatta az bile yapiyor. Telefonu acmiyor diye cocugu almaya emrivaki gelemezsiniz.
Anneniz ogluyla iyi olmak istiyorduysa evlenecegi kisiye karismayacakti.
Uyuz olabilirsiniz istediğiniz kadar buyrun olun.Onlarda kabul etti alakası yok çocuk kendisi söylüyor bunu onlara.Nasıl bi aile ortamında yaşadığını bilseydiniz ozaman neden istediğini ve sevdiğini anlardınız. Ha buarada bilmeden oh iyi olmuş diyorsunuz ya inşallah sizde böyle bir sınav verirsiniz klavye başında yazmak kolay nede olsa iyi olmusmus. Kadın bizim aileye hakaret üstüne hakaret ederken babam ve annem kızdan özür diliyordu buna rağmen abim hep kadının yanında oldu..herşey sineye çektik ama taş oldular yumuşamadı. Her anne babanın yorum yapma hakkı vardır istememe hakkı vardır..
Kusura bakmayin üslup çok yanlis. Iyi yapiyor felan demek cok abarti geldi. Anne babanin gelin veya damat adayina onay vermeme hakki vardir. Aile onayi olmadan evlenen kisileri goruyoruz istisnalar disinda. Keske boyle bi yorum yapmak yerine allah yardimciniz olsun deyip gecseydiniz.
Ben de senin gibi düsünüyorum. Ayrıca mesafe koyan tek erkek evlat değil. Diğeri de aynı. Biraz objektif olunabilse keşke.Kucucuk cocuk tabi ki oyle diyebilir. Kotu bile olsa anne başkadir.
Gelin cocuga bakmiyor kotu davraniyor, gelin ailenize hakaret ediyor ama abiniz esinin yaninda?
O kadar kotu bakiliyorsa cocuga gercekten sikayet edin madem yazik.
Gelinleri karistirdiniz 8 senedor gorusmedigumiz abimin çocuğu yok bahsettgm diğer abim.Evet çocuk annesine söylüyor afrozist halamı hepinizden dunyalardan daha çok seviyorum diye sevgi bu.Tüm akrabalar şahit herkes şaşırıyor ama durum bu..Kalbine müdahale edecek durumum yok.Sevgiyi kalplere koyan allah.Annesi soğuk bi kişiliktir çocuğu alıp kucağına öpmez mesela.kişilik olarak mizacı soğuk. Çocuk oyuzden annesine düskun değil.Kucucuk cocuk tabi ki oyle diyebilir. Kotu bile olsa anne başkadir.
Gelin cocuga bakmiyor kotu davraniyor, gelin ailenize hakaret ediyor ama abiniz esinin yaninda?
O kadar kotu bakiliyorsa cocuga gercekten sikayet edin madem yazik.
Gelinin de eşinin ailesini görmek istememe hakkı vardır o zaman...Kusura bakmayin üslup çok yanlis. Iyi yapiyor felan demek cok abarti geldi. Anne babanin gelin veya damat adayina onay vermeme hakki vardir. Aile onayi olmadan evlenen kisileri goruyoruz istisnalar disinda. Keske boyle bi yorum yapmak yerine allah yardimciniz olsun deyip gecseydiniz.
Kusura bakma da bir çocuğu biz onu özledik diye anasından babasından o geceliğine de olsa ayırmaya çalışmak bana çok normal gelmiyor.Gelininiz size madem çok ozledin yigenini kal bu gece ama götürmeye getirmiş ...tuhafligindan değil bence
Gelinleri karistirdiniz 8 senedor gorusmedigumiz abimin çocuğu yok bahsettgm diğer abim.Evet çocuk annesine söylüyor afrozist halamı hepinizden dunyalardan daha çok seviyorum diye sevgi bu.Tüm akrabalar şahit herkes şaşırıyor ama durum bu..Kalbine müdahale edecek durumum yok.Sevgiyi kalplere koyan allah.Annesi soğuk bi kişiliktir çocuğu alıp kucağına öpmez mesela.kişilik olarak mizacı soğuk. Çocuk oyuzden annesine düskun değil.
Biz meraklı değiliz ona okadar madem o istemiyor tamam diyoruz ama abiminde görüşmesine izin vermiyor bosamakla tehdt ediyor..kimse kimseye illa görüşsun demiyor ama bu abim 25 senelik abim ne anılarım var.bu vicdana sığmıyor ha buarda kızla iyi olmak istedim abim kızın istemediğini söylüyor sadece benimle görüşmesine izin veriyor çünkü benle bi olayı yok ben düğününde oldum nisannda oldum. Ama hala gaddarGelinin de eşinin ailesini görmek istememe hakkı vardır o zaman...
Gelin normal değil, abiler normal değil.annesinden çok halasını seviyora inanabiliyorsunuz ya neyse ki siz normalsiniz.Gelinleri karistirdiniz 8 senedor gorusmedigumiz abimin çocuğu yok bahsettgm diğer abim.Evet çocuk annesine söylüyor afrozist halamı hepinizden dunyalardan daha çok seviyorum diye sevgi bu.Tüm akrabalar şahit herkes şaşırıyor ama durum bu..Kalbine müdahale edecek durumum yok.Sevgiyi kalplere koyan allah.Annesi soğuk bi kişiliktir çocuğu alıp kucağına öpmez mesela.kişilik olarak mizacı soğuk. Çocuk oyuzden annesine düskun değil.
Benim babamda sevgi gosterilerinde bulunmazdi hatta cok iyi babaydi diyemem cocuklugumda. Bazen ona bu yuzden kizardim cok ve babami sevmiyorum demisimdir cok kez cocuk akliyla ama babamin yerine de kimseyi koyamam. Baskasi sevse de ilgilense de onun yeri baska kimse babam olamaz.
Oyuzden kucuk cocugun iki lafina bakip kendinizi soz hakkina sahip gormeyin. Iyi veya kotu o cocugun anne babasi var ve istediginizde gidip alamazsiniz izin verilmiyorsa.
Gayette meraklısınız.aile olamadık diye sızlanıyorsunuz ya Aile olabilmek için abilerinin görüşüne saygı duyulup gelinler kabul edilmeliydi.malesef erkekler eşlerini tutuyor bu durumda.Biz meraklı değiliz ona okadar madem o istemiyor tamam diyoruz ama abiminde görüşmesine izin vermiyor bosamakla tehdt ediyor..kimse kimseye illa görüşsun demiyor ama bu abim 25 senelik abim ne anılarım var.bu vicdana sığmıyor ha buarda kızla iyi olmak istedim abim kızın istemediğini söylüyor sadece benimle görüşmesine izin veriyor çünkü benle bi olayı yok ben düğününde oldum nisannda oldum. Ama hala gaddar
Kıza meraklı değiliz evet.napiosa yapsın abimle bizi ayırma hakkı yok allaha hesabını verecek ahirette gaddarsiniz neler yaşandı bilmiyorsunuzGayette meraklısınız.aile olamadık diye sızlanıyorsunuz ya Aile olabilmek için abilerinin görüşüne saygı duyulup gelinler kabul edilmeliydi.malesef erkekler eşlerini tutuyor bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?