Birde benim derdimi dinleyin

Herşeyi geçtim kadının anneliğine bile dil uzatabiliyorsanız abiniz sizinle görüşmemekle çok mantıklı bir karar almış. Ailesini tanır elbet insan.

ben en cok cocuk ne yasiyorda bu cumleleri kuruyor onu merak ettim

Nasil yani siz simdi orada neden kalmak zorunda kaldiginizi anlamadinizmi kadin cocugunu gondermek istememis telefonlara cikmamis zorla gidip cocuk goturucem demissiniz oda mecbur kal demis amac kalmaniz degil cocugun gitmemesi. Abi de bsy yapmamak icin odadan cikmiyor olabilirmi? Brz objektif olun lutfen. Siz cocuk sahibi olun ne sevginizi kiyaslatirsiniz nede cocugun dedigine inanirsiniz birde anne babadan ote sevgi demissiniz. Anne baba istemiyorsa hic bsye hakkiniz yok yaptiginiz ancak bu kdr olur o evde su an cok mu mutlusunuz cok mu iyi bsy yaptiniz. Ne demek istedigim gibi alip gotururum. Sizde cocugunuzu verin madem siz olmadan izin vermeden kalsin gece gece abinin yengenin sinirini hissettim burdan lutfen brz yaptiginizin farkinda olun

Tekrarliyorum yinede cocuk ustunde soz hakkina sahip degilsiniz. Goturmenize izin verilmiyorsa o cocugu 2 adim oteye goturemezsiniz. Gelip gorursunuz o ayri ama cat ben geldim cocugu da goturuyorum vayy beni cok seviyor diye bisey yok. Telefonu acmadigim insanin da ben geliyorum diyip cat kapi evime gelmesini istemem. Yaptiginiz yanlis.

Pardon da hala olabilirsin ama, o da benim yeğenim gelir görürüm götürürüm diyemezsin... Ne hakla
Vallahi bende görüşmüyor olsam Allah'ın kulu gelip alamaz cocugumu..

Ay herşeyi cozmussun demi tatlm gerçekten yaşanan şeyi buraya aktarmak ne zor atmosferi bilmeden ahkam kesiyorsunuz zamnetgnz gb değil abim zaten okuldan al dedi bana.fakat yengem yarın getiririm demis beni aramadığı için habersizsizm telefinumada bakmadığı için. Anneme söylemiş. Buarada abimle yengemin vauv bu evliliği yok.abim yengemi aldatmış birisi ve yengemde bunu kabullenmiş ve evliliğine devam etmis birisi..Ben bunu nerden biliyorum abim ayrılma döneminde söyledi..neyse ya burdan birşeyleri anlatmak saçmalık niye anlatoyorumki konu ne diye aciyorsam

Pardon da hala olabilirsin ama, o da benim yeğenim gelir görürüm götürürüm diyemezsin... Ne hakla
Vallahi bende görüşmüyor olsam Allah'ın kulu gelip alamaz cocugumu..
Çorba etmişsiniz konuyu o abim diğeri bunla normalde görüşüyoruz zaten allahallah ya düzgün okumuyorsunz hemen cvp yazmaya ne meraklsinz

Abinin/yengenin neden telefonlariniza,mesajlariniza cevap vermediği sizin bu yanitinizda gizli.
O yüzden yengem ayaklarıma kapanacaktı yaptigi terbiyesizlikten nerdeyse dimi.. konuları hepiniz çorba etmişsiniz abim bana cevap verdi gel götür dedi zaten konu sahibini yermekten mazoşist bi zevk alıyorsunuz çoğunuz ikna oldum. Bu derdim sayfası boşuna varmış..

Yahu abin gel götür der. Yengen istemez ve telefonlarına cevap vermez...

Yegeniniz neden kotu bir ortamda anlamadim?

Anne babasindan siddet ki goruyor?

Cocuk sizi ana babasindan daha fazla sevdiginr.gore ortada siddet olmasi lazim.

Pek anlamadim konuyu

Ama abiniz karisiyla mutlu anlasilan
Araya girmeyin fazla

Konuyu açan sensin.Otur bir oku konunu.... kendi kendine corba yaptigin bir konudan mazoşist bir zevk aldigim yok...ama senin "kişisel sınırını " bilmemek gibi bir sorunun var

Yahu abin gel götür der. Yengen istemez ve telefonlarına cevap vermez...

Onu bana söyleyecek bizahmet görüntülü atarmisin diyorum cvp yok günler geçiyor cvp yok bende abime söyleyip gelip yigenimi görürüm yüzüme söylesin görme diye.ne diye ozaman yüzü kizarip kal diye yalvarıyor çünkü bana cvp vermiyorsan bidaha benle muhatapta olmazsn diyorum..Derdiniz ne yani çocuğu görmek istemek zannedersin bu suç..

Vauvvv evlilik sizinkisiydi
mantıklı konuşun mantıklı cevaplar alın.abiniz odadan bile çıkmamış sizi görmemek için. Siz söylemediniz mi bunu.siz de zamanında kızı istememişsiniz.yaptıklarınıza rağmen sizi evine yine alıyor. Ama hala vıdı vıdı bitmiyor.

Ayy ne saçmasınız allahım ya kim dedi zorla diyede siz nerden çıkarıyorsunuz. Nekadar negatifsiniz yaa diğer yorum yazanlarda öyle. Bu ne çirkinlik! Millet kendisine bakmaz bilip bilmediği kimselere ateş püskürür. Sizlerde tanımadığınız kimseye yüklenecek kadar kötü kalb varken,kimbilir sizlerin ailesi nasıldır çok merak ediyorum doğrusu. Uzaktakine böyle ateş püskürenler,yakindakilerine neler yapmaz. Tek kelimeyle iğrenç yorumlar. Burayada konu açmak kendini taslatmaktir artık. Tek kelimeyle görgüsüzlük saygısızlık ve cahillik başka bir şey değil

Konuyu açan sensin.Otur bir oku konunu.... kendi kendine corba yaptigin bir konudan mazoşist bir zevk aldigim yok...ama senin "kişisel sınırını " bilmemek gibi bir sorunun var
Gayet biliyorum fazlasıyla sınırlarımı ama zamanında kimseye had bildirmedgmzden insanlar hadsizlik yapıyor. Evet herşeyi cozmussunz muhteşem hey allahım ya ne güzel herkes herşeyi çözdüğünü iddia ediyor vaybe

Aynen kardeşim kalbim sıkışıyor şuan okadar ağır yükler altındayım bitek eşim destekcim allah ondan razı olsun sizin gibi buarada güzel kalpli insanların sayısı artar inş. .@mune Mune kapatrmisinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…