Birde buraya bakın kızlar

policeinci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
128
0
96
İstanbul
Eşiniz sevgiliniz vs.yanınızdayken başka bir bayana baktığını gördünüz (ağzının suyu aktı misali) naparsınız o an.kız çok hoş ve alımlı

böyle bişey çok başıma gelmesede elbet bi bakış yakalamışımdır öyle çok aklımda kalan olmadı umarımda olmaz sinirimden kudururum ve surat asarım oda anlar hatta 1 kaç gün devam ettiririm mümkünse o ortamdan uzaklaştırırım baktım olmuyo sevgilime küserim bakamaz kardeşim en azından ben yanındayken .............klava:klava:klava:

Ne yapıyım ayol..kaydirigubbakcemile3
Ayrılırım..
Ne anlatacam koca adamaşakkıdı

hicbisey yapmam, sonucta kiskandigimi belli edersem hem onu simartmis olurum hem de baktigi kizin kendimden guzel oldugunu kabullenmis gibi olurum. Gerci benim yanimda baska kiza hicbir erkek bakmamistir :9

bir gün bi yere giderken arabayla ışıklarda durduk eşimle birlikte kız nasıl kesiyo eşimi. açtım camı esprili bi şekilde ne bakıon gıı kocama dedim. sengözlerimebaksanab

nazar etme ne olur çalış seninde olur dedim biz koptuk sırnaşık şeysırnaşık şey arabanın önündne geçerkende bastım kornayaa zıpladı havaya hatunn lülülülülülü

benimki baksa bi çimdik atarım sonrada evde de faturasını keserim sositososito

Eşiniz sevgiliniz vs.yanınızdayken başka bir bayana baktığını gördünüz (ağzının suyu aktı misali) naparsınız o an.kız çok hoş ve alımlı

Öncelikle kendisine bir pecete verirdim..agzini silsin diye...sonrada hadi bana eyvallah demin surdan gecen yakisikliyi ayarlayim sanada banada rast gele derdim...sengözlerimebaksanab

surat asarım konuşmam o günü zehir ederim ona ve nakadar gıcık oldugu şey varsa onu yaparım sakız çignemek gibi:lepi:

Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun derim,suçu baktığı kıza atarak acizliğimi perçinlerim naniknanik

normal bir bakışsa görmemezlikten gelirim.yüz göz olmam.
ama öyle ağzı sulanarak baktıysa olay çıkartırm.

duruma göre ortamı terk edebilirim.sana mutluluklar diyerek

Ben pek dıkkate almam öyle seylerı,abartma ıstersen derim.Yada e ben ckılıyım aradan derım ama küsmekmiş olay cıkartmakmış fılan yapmam.Nişanlımda bu huyumu sevmez,kıskanmıyosun benı der

süpper:roflol:

böyle bir durum başıma hiç gelmedi ,inşallahta hiç gelmez....
olursada gözünü oyarım onun burnundan getiririm...

böyle bir durum başıma hiç gelmedi ,inşallahta hiç gelmez....
olursada gözünü oyarım onun burnundan getiririm...

oy kıs öyle bişe yaprsa...yapıyordur tüm erkekler dikkatinizi çekmiyordur.bidahakine dikkatle izle.arkadaşım sevgilisiyle gezerlerken önlerinden gzl bir kız geçiyor çok kıvırıyormuşş darda gitmiş sevgilisini kızın kalçalarına bakarken yakaladım dedi.çantayı kafasına geçirmiş ayrıldı çocuktan kaydirigubbakcemile

Çok tepki vermem heralde ama bu bakmalar sıklaşırsa sorun var demektir.Bakacak gözleri kalmaz o zaman:)

Kızlar uçmuşsunuz yawwwwww...çok hoşuma gitti yorumlar.Eşimin beni kıskandırmak için en çok yaptığı şeylerden biridir.Genelde tv izlerken yapar.Çok üzgünüm çoook
Pek çaktırmaz ama kıskanılmak acayip hoşuna gidiyor.kaydirigubbakcemile
Bende tavır yapardım sürekli ama şimdi şimdi anlıyorum ki yanlışmış yaptığım.sakin olucan.şimdilerde sadece ısırıyorum.Yakında kol omuz diye bişey kalmayacak kocacığımdakaydirigubbakcemile3:lepi:

bekarken kızardım yapsaydı ama hiç yapmadı
evliyiz artık
şimdi ben derim güzel bi kız görünce
şu güzelliğe bak yaaa
allah neler yaratmış diye
bi kere bile bakmaz
ki baksada kızmam aşırı değilse
çünkü içinde varsa ben yokkende bakar
okadar bak derim
ama bakmaz
sanırım sıkmamak lazım erkeği
gerçi öle iştahlı baksa kızarım amaa
şimdiye kadar görmedim hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…