Birden fazla kocanız olsun ister miydiniz?

Ay zaten öyle değil miydi konu :1shok:
Ben yine yanlış okumuşum o zaman.. ıstemem başka koca.. Olacaksa aynısından 1 tane daha olsun -tatlicadiarzu-

Sevdiğin erkeğin sarışın hali,kumral hali.esmer hali.Esmer kara gözlü esmer yeşil gözlü ,sarışım mavi gözlü.sarışın ela gözlü halleri ..delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Sevdiğin erkeğin sarışın hali,kumral hali.esmer hali.Esmer kara gözlü esmer yeşil gözlü ,sarışım mavi gözlü.sarışın ela gözlü halleri ..delikafadulden kaydirigubbakcemile3

bu ne kııııııııııııııııııııııııııısırnaşık şey

Evet bende klonlamak isterim..
Biri sadece bana vakit ayırsın, biri temizlik yapsın, biri tüm işlerimde yardımcı olsun vb delikafadulden ne güzel olur zemuszemus

isterdim neden olmasın ki:jeyyar:
yazın onla kışın bunla:jeyyar:
ama bir donem hep aynısı olsun
sonra diğeri diğer diğeriiiii oleeyyyyyyy
hep erkekler mi düşüncek sıra bizdeeeeehihoyyyt:jeyyar:

bennn istememmmmm başkasını ya benim sevgülüm yetiyo bana :1closedeyes:
aynısı klonlalanırsao tabi hiç fena olmas ama :jeyyar:

Her erkek başlı başına bır dert,nasıl uğrasayım diğerlerıyle..

Ya kıskanır ya küser ya ıstegı bıtmez ya ıhtıyacı..

He ağzı var dılı yok bı koca olursa okey,eve yardım eder olmadı yada para kazanır

Onun harıcınde hiiiç çekemem,ben şimdiden yaşladım nısanlım yüzünden

Evet bende klonlamak isterim..
Biri sadece bana vakit ayırsın, biri temizlik yapsın, biri tüm işlerimde yardımcı olsun vb delikafadulden ne güzel olur zemuszemus

evet evet bu klonlama ısını bende az dusunmedım.. bırını annesıne vermek ıcın bırını ıse gondersem bırı de bana aslı da benımle kalsa.. :asigim: nekkadar da guzel olcak.. Şeniz

evet evet bu klonlama ısını bende az dusunmedım.. bırını annesıne vermek ıcın bırını ıse gondersem bırı de bana aslı da benımle kalsa.. :asigim: nekkadar da guzel olcak.. Şeniz

ay valla doğru :içelim:

ay isterim isterimkaydirigubbakcemile3
biri yemegimi yapsın biri benım yerıme okula gitsin zeki olanı sınavlarıam girsin biri benımle gülsüm biri benımle aglasın biri çamasırlarımı yapsın benım aşkosumda sadece benım olsun ahahaaakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…