Birden fazla kocanız olsun ister miydiniz?

Koca çok olunca malum kayınvalide de artacak hala istermisiniz desek malum çöpsüz üzüm gibi gelecek değiller demi:roflol:

Bitane koca ile zor başa çıkarken zor zanaat gibi geliyor.:roflol:

Valla bazen işten çok bunaldım mı eşime diyorum Allah rızası için bana bir kuma alsanaa hatta bi kaç tane al onlar diğer işleri yapsın ben çalışırım sana bakarım:teytey: tabi garibim sırıtmaktan öte gidemiyor biliyor başının etini yiyeceğim:roflol:

Yok anam yok istemem, ben biriyle uğraşamıyorum. Sonra bunlar sıraya girip geceleri rahat vermezler bir gün o bir gün öbürü. Oyyy anam oyyyy, istemememmeemmmmmkafamçokkarıştı

TEKTANEMMMMM =))):asigim:

Bitanesiyle başş ettikdee hay allaımm yaa =))

Vardı ama böyle tanıdıgım bırısı =)
Annesine hep anne sen sıkılmadınmı sana baskasını bulalım 20sene aynı adamla cekılmez derdi =)
Şaka takılırdı annesine
( içinde varmıydı bilemem ehehhehe =)

hayatta istemem. ama şöyle sawyer gıbı bı tane yedek eleman ne bileyim hoş olurdu şaka bi yana yok ıstemem bana fazla bıle 1 tane. :roflol:

geeeeeeeet gizzzzzzz 3-4 dene goce alipta basima belami etcem Allah vermeye :)

Kızım seni yaşara vereyim mi? istemem babacım istemem. Onun adı yaşar alır beni boşar istemem babacım istemem :umursamaz:

Kızım seni aliye vereyim mi? istemem babacım istemem. Onun adı Ali Eder beni deli istemem babacım istemem :umursamaz:

Kızım seni metine vereyim mi? istemem babacım istemem Onun adı Metin babası yok yetim istemem babacım istemem. :umursamaz:

Kızım seni engine vereyim mi? isterim babacım isterim. Onun adı engin babası zengin. isterim babacım isterim. alkisalkisalkis

Yani 2 tanede kocam olabilir zenginin malı için kocamın kalbi için :asigim:
Desemde inanmayın dünyaları verseler istemem kocam bana yeter artar

benim aşkım bana yeter hem kalbime hem cebime yetiyor. başkasını istemem o olsun yanımda yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…