Birden fikir değiştiren sevgili

Yazmayı unutmuşum işinden ayrılma ama ilk fırsatda değiştirmeye bak)

Edit ; direk senden soğudum dedi. Demek ki icin de biriktirmiş. Son görülmesini kapatmış alsam. Sabah farkettim. Günaydın nasılsın ne yapıyorsun dedi sabahta. Neden kapattın mantıklı bi açıklaman var mı yoksa öylesine mi dedim. Öylesine dedi.
Demek ki adam ayrılmak için çaba vermiş. Bende salak gibi anlamaya çalıştım.
Ama ayrılalım demiyor hala.
Pazar günü 1 saat vakit ayırır isen sevinirim dedi.. yüzleşeceğim.

Ya da evlilikten caydıysa yıldırma politikası uyguluyor.
Hakli çıktınız. Dün yine mesaiye kalmanı istemiyorum dedi. Izah ettim. Konu biraz uzayınca direk döküldü. Soğudum senden bunu değiştirebilecek misin dedi. Adamın derdi buymuş.
Bana geçmişte yaşattığın kıskançlıkları unutamıyorum dedi. Geçmişi sundu. Ben hepsini telafi etmek için çabalamıştım oysa. Değiştim daha sakin daha dingin oldum bunun o da farkında. Ama bahanesi olmuş demek ki.

Konuşma bile iletişimi kes
3 senelik ilişki.. en azından yüzüme söylesin ki emeklerim öyle yıkılsın. Hayallerim öyle yıkılsın. O demezse ben diyeceğim.
1 aydır sadece kısıtlama yaptı. Içten bi nasılsın bile duymadım. Onu yap şunu yapma dedi. Askerlik psikolojisidir dedim alttan aldım herşeyi. Ama sonunda senden soğudum değiştirebilecek misin dedi. Bunun üzerine ne beklenir ki

Üzüldüm canım.
Demek ki ayrılalım diyemeyecek kadar karaktersiz biriymiş.
Sen ayrıl diye uğraşmış baksana, sen de bırakmayınca o zaman döküldü içindekileri...

Üzüldüm canım.
Demek ki ayrılalım diyemeyecek kadar karaktersiz biriymiş.
Sen ayrıl diye uğraşmış baksana, sen de bırakmayınca o zaman döküldü içindekileri...
Bende böyle düşünüyorum. Aklıma başka birşey gelmiyor. Iyi değilim psikolojim bozuk diyor. Psikolojisi bozuk o yuzde n mi yoksa gerçekten ayrılmak için bahane mi buldu. Bilmiyordum. Ama en son soğudum senden dedi.
Ilişkiden soğumak başka benden soğuması çok başka şeyler..

Radarına bir başkası da girmiş olabilir.
Kafasını taşlara vurması dileklerimle...
Sen kendini üzme yoluna devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…