- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Yazmayı unutmuşum işinden ayrılma ama ilk fırsatda değiştirmeye bak)Bende daha kurumsal bi yer istiyorum. Daha iyi şartları olan sosyal yan hakları olan bi iş yeri istiyorum. Ama benim ilk iş yerim ve daha 6 ay oldu. Yeni mühendisim. Başka yerlere başvuruyorum ama hiç iş görüşmesi için cagirilmadim. Olsa ondan çok ben isterim.
Etmeyin. Ben evliyim eşim asla baskıcı değil free biridir ama öyle olsa nişanlı iken ayrılırım. Evlilikte çok zor çünkü ayrılmakBunu kabul edemem ki zaten .
Geldi. Geldikten sonra söyledi bunları zaten.Askerden dönse de bi kurtulsanız şu kaprislerden, ben bile bunaldım.
Öyle hemen olmuyor işte. Bu adam bu zamana kadar bi kez olsun bu tarz konuşmalar yapmadi. Önce bi anlamak istiyorum ne oluyor. Daha sonra eğer istediğim reaksiyonu alamaz isem ayrılırım.oldu tabi diyip ayrılırdım...
Inanın o kadar çok başvuru yapıyorum ki hiç bir yer geri dönüş yapmıyor.Yazmayı unutmuşum işinden ayrılma ama ilk fırsatda değiştirmeye bak)
Normale dönmesini bekliyorum açıkçasıEtmeyin. Ben evliyim eşim asla baskıcı değil free biridir ama öyle olsa nişanlı iken ayrılırım. Evlilikte çok zor çünkü ayrılmak
Duyduğu şeylerden etkilenmiş olabilir.Askerde beyni sulanmış.
Hakli çıktınız. Dün yine mesaiye kalmanı istemiyorum dedi. Izah ettim. Konu biraz uzayınca direk döküldü. Soğudum senden bunu değiştirebilecek misin dedi. Adamın derdi buymuş.Ya da evlilikten caydıysa yıldırma politikası uyguluyor.
3 senelik ilişki.. en azından yüzüme söylesin ki emeklerim öyle yıkılsın. Hayallerim öyle yıkılsın. O demezse ben diyeceğim.Konuşma bile iletişimi kes
Bende böyle düşünüyorum. Aklıma başka birşey gelmiyor. Iyi değilim psikolojim bozuk diyor. Psikolojisi bozuk o yuzde n mi yoksa gerçekten ayrılmak için bahane mi buldu. Bilmiyordum. Ama en son soğudum senden dedi.Üzüldüm canım.
Demek ki ayrılalım diyemeyecek kadar karaktersiz biriymiş.
Sen ayrıl diye uğraşmış baksana, sen de bırakmayınca o zaman döküldü içindekileri...
Bende böyle düşünüyorum. Aklıma başka birşey gelmiyor. Iyi değilim psikolojim bozuk diyor. Psikolojisi bozuk o yuzde n mi yoksa gerçekten ayrılmak için bahane mi buldu. Bilmiyordum. Ama en son soğudum senden dedi.
Ilişkiden soğumak başka benden soğuması çok başka şeyler..
Insan 3 sene sonra yakistiramiyor. Bana hırslanmış şimdi intikam alıyor. Başka birşey gelmiyor aklıma.Radarına bir başkası da girmiş olabilir.
Kafasını taşlara vurması dileklerimle...
Sen kendini üzme yoluna devam et.
Peki normal bir insan 3 sene biriktirip intikam alayım der mi? Demek ki ruhsal bir rahatsızlığı var.Insan 3 sene sonra yakistiramiyor. Bana hırslanmış şimdi intikam alıyor. Başka birşey gelmiyor aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?