Birden fikir değiştiren sevgili

Kimsenin hayatınıza ambargo koymasına müsaade etmeyin. Hele bunu sevgi kisvesi altına saklayanlara hiç prim vermeyin.
Yapı olarak buna müsait biri değilim.Kendi paramı kazanmak benim için her zaman çok önemli olmuştur. 1 lira ise bile o benim emeğim. Miktarın bi önemi yok.
Tuhaf olan beni böyle tanıması.Ben hep çalışmak isteyen güçlü olmak isteyen bi kadındım.

Once nedenini sor. Onu dinle once bence.
Sanayide calismani istemiyorum. Kurumsal bi yer olursa bakarız. Orda düzgün insanlar çalışmıyor dedi. Bi yönden haklı. Gerçekten sanayide çeşit çeşit insan var. Art niyetli yaklaşan, iyi düşünmeyen çok insan var. Ama ben kendimi bilen ve ona gore hareket eden bi insanım.

Sanayide maalesef öyle. Erkek lisesi gibi bşt mantık...

Ben sevgilinize hak veriyorum sizi korumak istemesi suç mu bu zaman da kadının parası için evlenen bir sürü insan var. Daha iyi iş bulursunuz yada evinizin hanımı olursunuz nolur ki sevdiğiniz adam sonuçta.

O zaman kurumsal bir firmaya gecmeden evlenme sakin.

Ayrılın. Bugün çalışma diyen. Yarın dışarı çıkma, bana haber vermeden iş yapma, annene gitme, markete gitme ... Kır dizini otur da der.

Şanslısınız bence . Erkenden yüzünü göstermiş. Ne bu kendine köle mi arıyormuş beyefendi.

Haklı. İş yerini değiştir

Tanıştığınızda siz çalışan biriyseniz şimdi size çalışmanı istemiyorum demesi de biraz tuhaf ama hadi diyelim ki fikrini beyan etti.
Benimle birlikte olacaksan benim dediklerim olacak
Asıl sıkıntı bu cümle. Madem çalışmanızı istemiyordu ve kendi dediği olsun istiyordu sizle baştan görüşmeyecekti. Ayrıca bugün çalışmanıza karışan yarın öbür gün ne giyeceğinize kimle konuşup kimle konuşmayacağınıza da karışır. Çünkü bu cümle çok geniş kapsamlı. Yani size ve tercihlerinize saygı duyulan bir ilişki olmayacak demek.
Aslında "Benimle birlikte olacaksan benim dediklerim olacak" cümlesi ayrılık için yeterli ama sevgiliniz daha önce hiç bu tavırlara girmediyse değişimin sebebini öğrenin eğer yanlış anlaşılma falan olduysa aranızda, anlarsınız zaten. Ama bu tavırda devam ederse ilişki daha da ilerlemeden kendi yolunuzu çizmenizi tavsiye ederim.

Ben sevgilinize hak veriyorum sizi korumak istemesi suç mu bu zaman da kadının parası için evlenen bir sürü insan var. Daha iyi iş bulursunuz yada evinizin hanımı olursunuz nolur ki sevdiğiniz adam sonuçta.
Bu benim kararımla olmalı. Ben 23 yaşına kadar okudum. Sabahlara kadar ders çalıştım. Bi iş buldum ve günde 12 saat neredeyse çalışıyorum. Kendimi geliştirmek ve iyi bi pozisyona gelmek için. Bütün bunları o hayır dedi diye silecek miyim ? Benim emeklerim ne olacak.
Anlıyorum başka iş bul güzel bi yer olsun demesini. Çünkü sanayi ortamı ve küçük bi işletmede dengesiz insan çok oluyor. Ama şuan elimden gelen bu. Ancak bu kadarını becerebiliyorum.

katılıyorumm

öncelikle burda " ay ben hemen ayrılırım " diyenlerin kendi başına gelse öyle bir şey yapmayacakları belli onları bi geç dinleme.o kadar basit değil.birden bire böyle bir şey olduysa belli ki bir şey görmüş, duymuş, başına bir şey gelmiş.otur konuş sebebini anla bir önce.

Suanki çalışma ortamından dolayı istemiyormuş.

Sizde haklısınız ama ortak bi yol bulmak zorundasınız evlilik sonuçta ortak kararlarla alınıyor

Şimdilik sabr et sonra yeni iş çıkar ordan da kurtulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…