- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Yapı olarak buna müsait biri değilim.Kendi paramı kazanmak benim için her zaman çok önemli olmuştur. 1 lira ise bile o benim emeğim. Miktarın bi önemi yok.Kimsenin hayatınıza ambargo koymasına müsaade etmeyin. Hele bunu sevgi kisvesi altına saklayanlara hiç prim vermeyin.
Sanayide calismani istemiyorum. Kurumsal bi yer olursa bakarız. Orda düzgün insanlar çalışmıyor dedi. Bi yönden haklı. Gerçekten sanayide çeşit çeşit insan var. Art niyetli yaklaşan, iyi düşünmeyen çok insan var. Ama ben kendimi bilen ve ona gore hareket eden bi insanım.Once nedenini sor. Onu dinle once bence.
Sanayide maalesef öyle. Erkek lisesi gibi bşt mantık...Sanayide calismani istemiyorum. Kurumsal bi yer olursa bakarız. Orda düzgün insanlar çalışmıyor dedi. Bi yönden haklı. Gerçekten sanayide çeşit çeşit insan var. Art niyetli yaklaşan, iyi düşünmeyen çok insan var. Ama ben kendimi bilen ve ona gore hareket eden bi insanım.
1 ay önceki sevgilime bu soruyu sorsam sen Nas il istersen o derdi. Bedelliye gitti geldi adam bambaşka biri oldu.
Ne yapacağımı şaşırdım. Sadece bu da değil.
O zaman kurumsal bir firmaya gecmeden evlenme sakin.Sanayide calismani istemiyorum. Kurumsal bi yer olursa bakarız. Orda düzgün insanlar çalışmıyor dedi. Bi yönden haklı. Gerçekten sanayide çeşit çeşit insan var. Art niyetli yaklaşan, iyi düşünmeyen çok insan var. Ama ben kendimi bilen ve ona gore hareket eden bi insanım.
Haklı. İş yerini değiştirSanayide calismani istemiyorum. Kurumsal bi yer olursa bakarız. Orda düzgün insanlar çalışmıyor dedi. Bi yönden haklı. Gerçekten sanayide çeşit çeşit insan var. Art niyetli yaklaşan, iyi düşünmeyen çok insan var. Ama ben kendimi bilen ve ona gore hareket eden bi insanım.
Asıl sıkıntı bu cümle. Madem çalışmanızı istemiyordu ve kendi dediği olsun istiyordu sizle baştan görüşmeyecekti. Ayrıca bugün çalışmanıza karışan yarın öbür gün ne giyeceğinize kimle konuşup kimle konuşmayacağınıza da karışır. Çünkü bu cümle çok geniş kapsamlı. Yani size ve tercihlerinize saygı duyulan bir ilişki olmayacak demek.Benimle birlikte olacaksan benim dediklerim olacak
Bende daha kurumsal bi yer istiyorum. Daha iyi şartları olan sosyal yan hakları olan bi iş yeri istiyorum. Ama benim ilk iş yerim ve daha 6 ay oldu. Yeni mühendisim. Başka yerlere başvuruyorum ama hiç iş görüşmesi için cagirilmadim. Olsa ondan çok ben isterim.Haklı. İş yerini değiştir
Zaten sağlam bi isim olmadan evlilik olaylarına girmem. Hani bu olay olmadan önce de fikrim buydu. Sağlam bi isim ve kazancım olsun öyle evleneyim istiyordumO zaman kurumsal bir firmaya gecmeden evlenme sakin.
Bu benim kararımla olmalı. Ben 23 yaşına kadar okudum. Sabahlara kadar ders çalıştım. Bi iş buldum ve günde 12 saat neredeyse çalışıyorum. Kendimi geliştirmek ve iyi bi pozisyona gelmek için. Bütün bunları o hayır dedi diye silecek miyim ? Benim emeklerim ne olacak.Ben sevgilinize hak veriyorum sizi korumak istemesi suç mu bu zaman da kadının parası için evlenen bir sürü insan var. Daha iyi iş bulursunuz yada evinizin hanımı olursunuz nolur ki sevdiğiniz adam sonuçta.
katılıyorummEğer daha önceden böyle bi düşüncesi yoksa askerden dönünce birden böyle bi düşünceye sahip olduysa sebebini öğrenmeye çalışırım.
askerde belki de birilerinden etkilenmiş olabilir. Açıkçası ayrılmak kolay yol önce konuşmayı deneyip, neden böyle değiştiğini sormak daha mantıklıca olurdu. :)
Yok eğer orta bi yola varmıyor ve kendi isteğinde diretiyorsa; fikir ayrılığına düştüğümüzü belirtip, ayrılmak istediğimi söylerdim.
Suanki çalışma ortamından dolayı istemiyormuş.öncelikle burda " ay ben hemen ayrılırım " diyenlerin kendi başına gelse öyle bir şey yapmayacakları belli onları bi geç dinleme.o kadar basit değil.birden bire böyle bir şey olduysa belli ki bir şey görmüş, duymuş, başına bir şey gelmiş.otur konuş sebebini anla bir önce.
Şimdilik sabr et sonra yeni iş çıkar ordan da kurtulursun inşallahBende daha kurumsal bi yer istiyorum. Daha iyi şartları olan sosyal yan hakları olan bi iş yeri istiyorum. Ama benim ilk iş yerim ve daha 6 ay oldu. Yeni mühendisim. Başka yerlere başvuruyorum ama hiç iş görüşmesi için cagirilmadim. Olsa ondan çok ben isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?