• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden ne oldu anlamadım.

Şakaya mi vurayım yani ? Neden böyle yapıyorsun özellikle.kizimiza diyorum çocuğu ona sürme diyor.
Gönlünü alın işte, çok bilmem cilve işlerini ama arkadaşlar da yazmış. Siz daha iyi bilirsiniz eşinizin gönlünü nasıl alacağınızı. Belli ki stresli, o kadar gün de evde tek başına e özlem de var.

Huyuna gidin biraz. Ne demek değersiz, hiç değersiz olur musun falan. Bir çocuğun gönlünü alır gibi. Bazen öyle çalışıyo onların zihinleri👀😂
Ahahah kesinlikle 😍 zaten yağlamaya başlayınca gerisi geliyor ❤ zaten aynı evde Daha da kolay oluyor. Allah kinci kocadan korusun. Yeter ki hemn ikna olsun ben çocuk gibi nazlarim onu 😍

Ama gelmezse boşanmayı kabul etmiş olması gibi bir anlam çıkar mı? Yani ailenizden dolayı böyle bir şey söylediğinizi ifade edin derim. Zaten adamın annesi kansermiş Allah şifa versin, onun stresi de vardır üzerinde, iyi bir evliliğiniz varsa alttan almalısınız bence.
Ama gelmemesi beni burda bırakması bu anlama gelir dedim yani hiç gelmeyeceğim diyor bana.

Gönlünü alın işte, çok bilmem cilve işlerini ama arkadaşlar da yazmış. Siz daha iyi bilirsiniz eşinizin gönlünü nasıl alacağınızı. Belli ki stresli, o kadar gün de evde tek başına e özlem de var.
Ben de bilmiyorum odunluk var az bende. Stresli iki aydır uzagiz anlıyorum işte ama ailemi de biliyorum

Ben de bilmiyorum odunluk var az bende. Stresli iki aydır uzagiz anlıyorum işte ama ailemi de biliyorum
İki ay mı? 😱 Adam daha ne etsin. Yarın arayıp bir şekilde gönlünü alın gelip alsın sizi. Hee gelmeyeceğim diye inat ederse o zaman biz kızımla yola çıkıp yürüyerek geliyoruz deyin. :)

Iki gün önce tartıştık daha bu yüzden bugün de bana salı mi geleyim çarşamba mi perşembe mi dedi salı gelme desem alınacak gel desem ailem tedirgin arada kaldım. Ama biliyorum ben bu durumda olsam o ailesini dinlemezdi gel derdi bana. Konu küçük ama eşim inatçı. Inşallah inşallah teşekkürler ❤
Benimki de inatçıdır. Ama sesini yumuşalt, iltifatlarını sırala. Özür dilerim bebegim haklisin düşünemedim, seni çok seviyorum Cok özledim diye gir. Ilkinde olmazsa hiç sinirlenme sakince kapat sonra yine dene şansını. Benimki mesela cinselliğe düşkündür, baktım ikna olmuyor bir türlü hafiften sinyal veririm, çok özledim kavuşalım artık erkegimi özledim diye 🤣😁 Her türlü zaaf ustaca kullanılır 🤣🤣🤣 tüm piyonları oyna. Ben seviyorum böyle küçük tartışmaları ya. Cilveli ol sen, halledersiiiin 😉

Ahahah kesinlikle 😍 zaten yağlamaya başlayınca gerisi geliyor ❤ zaten aynı evde Daha da kolay oluyor. Allah kinci kocadan korusun. Yeter ki hemn ikna olsun ben çocuk gibi nazlarim onu 😍
Ay çok fenayız😂😂
Bebeğim ama lütfen yapmadan başlayıp kızım beni kızdırmaya evrilen cümleler 😂
Haha ay ne bileyim ortada doğru düzgün bir tartışma bile yok sevgili gibi triplesmissiniz😂

Bir de farkettim eşinize çok rest çekiyorsunuz. 2 ay görüşmemiş bi adam var bence kızması çok doğal. Herkes sanıyor ki adama çok yüz vermezsen iyi olursun. Hayır öyle değil. Ben mesela hep alttan alirim adami allarım pullarım. Kızınca susarım adam cidden kötü bisey yaptım diye düşünür, üzerime daha cok düşer. Böyle yok engelle o zaman, yok boşanmayı kabul etmiş sayılırsın vs sadece ilişkinizi yıpratır. Deneyin dediklerimi kazanacaksınız 😘

İki ay mı? 😱 Adam daha ne etsin. Yarın arayıp bir şekilde gönlünü alın gelip alsın sizi. Hee gelmeyeceğim diye inat ederse o zaman biz kızımla yola çıkıp yürüyerek geliyoruz deyin. :)
Dedim o zaman biz geliriz dedim gelme dedi.
Iki ay olacak 17sinde
Eşim haksız demiyorum da of işte arada kalmak kötü

Benimki de inatçıdır. Ama sesini yumuşalt, iltifatlarını sırala. Özür dilerim bebegim haklisin düşünemedim, seni çok seviyorum Cok özledim diye gir. Ilkinde olmazsa hiç sinirlenme sakince kapat sonra yine dene şansını. Benimki mesela cinselliğe düşkündür, baktım ikna olmuyor bir türlü hafiften sinyal veririm, çok özledim kavuşalım artık erkegimi özledim diye 🤣😁 Her türlü zaaf ustaca kullanılır 🤣🤣🤣 tüm piyonları oyna. Ben seviyorum böyle küçük tartışmaları ya. Cilveli ol sen, halledersiiiin 😉
Kurs ver bana 😂 beceremem aklıma dahi gelmez.
Olmazsa sınır olur ağzıma geleni söyler aglarim sonra oturup

Back
X