• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden ne oldu anlamadım.

Bir de farkettim eşinize çok rest çekiyorsunuz. 2 ay görüşmemiş bi adam var bence kızması çok doğal. Herkes sanıyor ki adama çok yüz vermezsen iyi olursun. Hayır öyle değil. Ben mesela hep alttan alirim adami allarım pullarım. Kızınca susarım adam cidden kötü bisey yaptım diye düşünür, üzerime daha cok düşer. Böyle yok engelle o zaman, yok boşanmayı kabul etmiş sayılırsın vs sadece ilişkinizi yıpratır. Deneyin dediklerimi kazanacaksınız 😘
Öyle bir düşüncem yok yani yüz vermesem kıymetli olur falan gibi esim de ise yaramaz çünkü.
Ben çok çabuk sinirlenirim o da beni mantıksız yapar
Ben de böyle haklıyken haksız olurum.hep

Kurs ver bana 😂 beceremem aklıma dahi gelmez.
Olmazsa sınır olur ağzıma geleni söyler aglarim sonra oturup
Böyle ben nasıl olsa onu kandırırım diye düşününce o kadar çok sinir olmuyorsun. Biraz sabret 🤗 kurs vermek kim ben kim estağfurullah 😁 cilve kanımda akıyor

Naz yapıyor resmen bana gerçekten karısı gibi davranmiyormusum
Birazdan al telefonu eline bir güzel mesaj döşe.
Sen benim kocamsin ayol, ne değersiz olması aksine en değerli varligimsiniz sen ve kızım de. Biraz kızım için endişelendim ama ha 13 gün ha 14 gün diye düşündüm sonradan, haklısın biraz fazla pimpirikli davrandım, bir an önce gel al da beni evimize kavusalim seni çok özledim de😂😂😂 aralara birkaç hitap da ekle

Birazdan al telefonu eline bir güzel mesaj döşe.
Sen benim kocamsin ayol, ne değersiz olması aksine en değerli varligimsiniz sen ve kızım de. Biraz kızım için endişelendim ama ha 13 gün ha 14 gün diye düşündüm sonradan, haklısın biraz fazla pimpirikli davrandım, bir an önce gel al da beni evimize kavusalim seni çok özledim de😂😂😂 aralara birkaç hitap da ekle
Güzel mesaj döşerim orda sıkıntı yok ama aynı cevap gelmeyince sınır olurum sanırım alttan almam gerek
Ailedeki huzursuzluk beni huzursuz ediyor

Öyle bir düşüncem yok yani yüz vermesem kıymetli olur falan gibi esim de ise yaramaz çünkü.
Ben çok çabuk sinirlenirim o da beni mantıksız yapar
Ben de böyle haklıyken haksız olurum.hep
Hm anladım. Ben de sizin gibi yapıyordum. Ilk 2.5 senemiz savaş halinde geçti. Sonra artık onu dene bunu dene derken bir de alttan almayı deneyeyim ne olacak dedim. Ben açıkçası yüz vermemek lazım diye düşünüyordum. Kk da buna sebep olan etkenlerin başlıcasıydı. Ama alttan almaya başlayınca oh be dedim dünya varmış 😂 kocanı çözmeye çalış. Onu rahatlatan yüzünü güldüren seyleri bulmaya çalış. Hakli olmak çok güzel bir his. Trip yapasım bile gelmiyor artık.

Eşinizle epey zaman olmuş görüşmeyeli. Annesinin sağlık durumundan dolayı da ruh hali biraz kötü olabilir, alttan almaya çalışın bence. Hem sizi ve kızınızı da özlemiştir. Siz ailenizlesiniz bir şekilde zaman geçiriyorsunuz ama o iki aydır tek başına sayılır. Ailenizin dediklerini eşinize söylememekle de iyi yapmışsınız ailenize kinlenmesin sonra. Orta yolu bulup biraz fazla pinpirikli davrandım , çocuğa falan bulaşırsa diye korktum. O yüzden üstüne alınma bizde çok özledik seni falan diye biraz yumuşak konuşursanız gelmeye ikna olur. Ailenize de kızınızı bahane edip babasını özledi Çarşamba gelsin en azından kalmadan döneceğiz dersiniz. Esinize de evinizi özlediğinizi kalmaya gerek olmadığını belirtin . 1,5 saatlik yol gerçekten de çok uzak degil, kalmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Güzel mesaj döşerim orda sıkıntı yok ama aynı cevap gelmeyince sınır olurum sanırım alttan almam gerek
Ailedeki huzursuzluk beni huzursuz ediyor
Mesaji yazarken o cok sinirli yazmayabilir diye düşün. cevap gelmezse veya kötü bir mesaj atarsa sakin kalmaya çalış. Sinirlensen de kendini tut bir şey yazma. Sakinleşince biraz daha güzel şeyler yaz. Cevap gelmezse bekle mesela akşam yeniden yaz. Taş olsa çatlar zaten. Dur bi deyim daha söyleyeyim. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Hm anladım. Ben de sizin gibi yapıyordum. Ilk 2.5 senemiz savaş halinde geçti. Sonra artık onu dene bunu dene derken bir de alttan almayı deneyeyim ne olacak dedim. Ben açıkçası yüz vermemek lazım diye düşünüyordum. Kk da buna sebep olan etkenlerin başlıcasıydı. Ama alttan almaya başlayınca oh be dedim dünya varmış 😂 kocanı çözmeye çalış. Onu rahatlatan yüzünü güldüren seyleri bulmaya çalış. Hakli olmak çok güzel bir his. Trip yapasım bile gelmiyor artık.
Ben bunun kararını alıyorum da sinirlenince gözüm dönüyor 😂
Ben de sürekli ben gidince gurursuz görünüyormuşum gibi hissediyorum

1.5 saat baya yakın yalnız ya açlıktan ölünmez mis gibi evinize dönün bence. 13.gune kadar belirtiler çıkıyor yani corona olsa eşiniz 14.gun ortaya çıkmıyor yani aileniz fazla abartıyor gibi 🤷‍♀️ böyle mevzular için boşanma lafı edilmese ilişkiniz için daha iyi olur.

Eşinizle epey zaman olmuş görüşmeyeli. Annesinin sağlık durumundan dolayı da ruh hali biraz kötü olabilir, alttan almaya çalışın bence. Hem sizi ve kızınızı da özlemiştir. Siz ailenizlesiniz bir şekilde zaman geçiriyorsunuz ama o iki aydır tek başına sayılır. Ailenizin dediklerini eşinize söylememekle de iyi yapmışsınız ailenize kinlenmesin sonra. Orta yolu bulup biraz fazla pinpirikli davrandım , çocuğa falan bulaşırsa diye korktum. O yüzden üstüne alınma bizde çok özledik seni falan diye biraz yumuşak konuşursanız gelmeye ikna olur. Ailenize de kızınızı bahane edip babasını özledi Çarşamba gelsin en azından kalmadan döneceğiz dersiniz. Esinize de evinizi özlediğinizi kalmaya gerek olmadığını belirtin . 1,5 saatlik yol gerçekten de çok uzak degil, kalmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Çocuğa bulaşır falan dedim de markete gidiyorsunuz ya siz bulastirirsaniz diyor haksız değil de babam aşırı takıntılı dediğim gibi.
Çarşamba benim dersim oluyor en erken 5 gibi çıkabiliriz o da iftara yetişmek güç oluyor biraz perşembe desem sen beni ozlemedin diyecek salı desem ailem tedirgin olacak

Mesaji yazarken o cok sinirli yazmayabilir diye düşün. cevap gelmezse veya kötü bir mesaj atarsa sakin kalmaya çalış. Sinirlensen de kendini tut bir şey yazma. Sakinleşince biraz daha güzel şeyler yaz. Cevap gelmezse bekle mesela akşam yeniden yaz. Taş olsa çatlar zaten. Dur bi deyim daha söyleyeyim. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Cevap verir de beni sınır edecek cevap verir o zaman ben tutamıyorum kendimi ama tutmam lazım evet.
Haklisiniz ona düzgünce söyleyeceğim babam böyle dedi demeden

1.5 saat baya yakın yalnız ya açlıktan ölünmez mis gibi evinize dönün bence. 13.gune kadar belirtiler çıkıyor yani corona olsa eşiniz 14.gun ortaya çıkmıyor yani aileniz fazla abartıyor gibi 🤷‍♀️ böyle mevzular için boşanma lafı edilmese ilişkiniz için daha iyi olur.
Istemiyorsun hiç gelmem deyince olay boşanma gibi oldu çok saçma.
Ailem abartıyor evet.
Hatta annem geçen baban bıraksın sizi o sever öyle şeyleri dedi babam hee istediğimde almaya gelir her zaman da bırakır şüphem yok ama sanki eşim gelmesin diye diyormuş gibi geldi ya da ben alınganlık yaptım

Ben bunun kararını alıyorum da sinirlenince gözüm dönüyor 😂
Ben de sürekli ben gidince gurursuz görünüyormuşum gibi hissediyorum
Ben de gurursuz gibi hissediyordum, ama geçti. Nasıl gecti bilmiyorum. Ama gururunu da yenmen lazim, kocaya karşı gurur olmazmış bunu Anladım

cogu vaka 14 gun icinde cikiyor ama 14 gunden fazlasiyla da belirti gostermeyenler de var..

abartmis yani.. tamam hastalikta saglikta da atalim o zaman kendimizi yola ust geciti kullanmayalim. tedbir almayalim. sakat kalirsak baksin esimiz bize hastalikta saglikta diye..

Back
X