• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden ne oldu anlamadım.

Gelsin adam ya, bu kadar paranoyak yasanir mi?
2 aydır böyleyiz markete gidiyoruz babam anneme o paketler yıkandı mi meyveler yikandi mi elini sabunla bir şeye dokunma deyip duruyor. Annem de diyor zaten bunları normalde de yapıyoruz diye.

Ben gidemem ki ancak babam bırakırsa öyle aynı şehirde değiliz
Mesele iftara geç kalmak da değil o arabada bile yapılır mesele bir gün oldu işte
Siz gidin derken eşiniz aşağıda beklesin demek istedim. Ben sizi hatalı gördüm açıkçası. Belliki adam özlemiş sizi. Bence arayın ve sizi almasını söyleyin. Sen eve çıkma biz ineriz deyin. Herkesin gönlü olmuş olur

Arkadaşlar iyi geceler herkese
Başlıktaki gibi birden ne oldu anlamadım. Olayı anlatayım size kayinvalidem kanser eşim yanına ziyarete gitti kemoterapi zamanı geldi ve hastaneye götürdü ama bazı değerleri düşük olduğu için hastaneye yatırdılar. Bir ara koronadan şüphelendiler testleri negatif çıktı. Bu arada ben annemlerin yanındayım kızımla birlikte. Evimiz de annemlerle aynı şehirde değil ve kayinvalidem de başka bir şehirde yani üç farklı şehirden bahsediyorum. Eşim evimizin olduğu şehre döndü. Ama gelmeden de annesinin yanına uğradı. Ben de ona sürekli hastaneye gidip geldiği için bizim evimizde 14 gün durmasını ve öyle bizi almaya gelmesini söyledim evde kendini karantinaya aldı yani. 29 nisanda geldi az önce bana salı günü sizi almaya geleyim mi bir gün kalıp döneriz desi ben de salı günü 13 gün oluyor dedim. Bu arada ailem aşırı takıntılı korona meselesine babamla konuştuğumuzda perşembe gelsin daha garanti olur falan demişti. Ben bunu eşime diyemedim lafı beni istemiyorsuna getirecek diye. Sonra başladı evlilik bu muymuş? 1 gün için miymiş? Hani hastalıkta sagliktaymis? Konu boşanmaya kadar geldi. Ben de böyle bir şey düşünmediğimi söyledim o da kendini böyle değersiz hissettireveksem bitirecegini söyledi. Bana bir şey söyleyin beynim durdu.
Umarım karışık yazmamisimdir olayın şokuyla.
Aileni görmesin o zaman eve girmeden sizi alıp dönersiniz evinize

Siz gidin derken eşiniz aşağıda beklesin demek istedim. Ben sizi hatalı gördüm açıkçası. Belliki adam özlemiş sizi. Bence arayın ve sizi almasını söyleyin. Sen eve çıkma biz ineriz deyin. Herkesin gönlü olmuş olur
Pardon yanlış anlamışım. Öyle dedim bakalım ne diyecek.
Yanı kalmayalım dönelim dedim aslında

2 aydır böyleyiz markete gidiyoruz babam anneme o paketler yıkandı mi meyveler yikandi mi elini sabunla bir şeye dokunma deyip duruyor. Annem de diyor zaten bunları normalde de yapıyoruz diye.

Gidin esinizle eve bence.
1 gun icin kalp kirmaya deger mi? Zaten belirti verse simdiye verirdi.
Sizin ailenizle muhattap olmasin, girmesin iceri esiniz.
Hem ne kadar kacilacak ki bu covid’ten.
Artik bu gerceklik aramizda ve surekli var olcak.

Bu arada eşiniz kendisini her ne kadar karantinaya almış olsa da belki asemptomatik geçiriyordur bilemezsiniz. Bu yüzden eğer anneniz babanız gerçekten risk grubu ise sosyal mesafe kurallarına uyarak dışardan el sallasın ve yolunuza devam edin. Virüs taşıyan herkes yatak döşek hasta olacak diye bi kural yok. Sadece taşıyıcı da olabilir.

Gidin esinizle eve bence.
1 gun icin kalp kirmaya deger mi? Zaten belirti verse simdiye verirdi.
Sizin ailenizle muhattap olmasin, girmesin iceri esiniz.
Hem ne kadar kacilacak ki bu covid’ten.
Artik bu gerceklik aramizda ve surekli var olcak.
Ben de kalmama taraftarayım kimse huzursuz olmasın
Öyle de işte elimizden geleni yapmak zorundayız mecburen kacabildigimiz kadar kaçmaya çalışıyoruz bizim evde evden çıkmaya mecbur biri yok şu an için çok şükür sadece markete gidiliyor

Bu arada eşiniz kendisini her ne kadar karantinaya almış olsa da belki asemptomatik geçiriyordur bilemezsiniz. Bu yüzden eğer anneniz babanız gerçekten risk grubu ise sosyal mesafe kurallarına uyarak dışardan el sallasın ve yolunuza devam edin. Virüs taşıyan herkes yatak döşek hasta olacak diye bi kural yok. Sadece taşıyıcı da olabilir.
O da bir ihtimal.ama zaten 14 gün e bunun için değil mi ?

Geldik çünkü eşim annesinin yanına gidecekti ve biz kızımla.yalniz kalacaktık
Benim eşimin de babası kanserdi gece gündüz iki çocukla yanlız bıraktı aklına hiç gelmedik evde idare ettik,çağır adamı alsın sizi gün olayını boşver yskalansaydi çoktan cikardi bı belirti,var mı eşiniz de bı belirti yoksa gelmesini söyleyin

Benim eşimin de babası kanserdi gece gündüz iki çocukla yanlız bıraktı aklına hiç gelmedik evde idare ettik,çağır adamı alsın sizi gün olayını boşver yskalansaydi çoktan cikardi bı belirti,var mı eşiniz de bı belirti yoksa gelmesini söyleyin
Bir belirti yok çok şükür annesini görmeye hastaneye gittiğinde de zaten tamamen tüm ekipmanları giydirip.uzaktan beş dk göstermişler annesi için e riskli diye.

Birazdan al telefonu eline bir güzel mesaj döşe.
Sen benim kocamsin ayol, ne değersiz olması aksine en değerli varligimsiniz sen ve kızım de. Biraz kızım için endişelendim ama ha 13 gün ha 14 gün diye düşündüm sonradan, haklısın biraz fazla pimpirikli davrandım, bir an önce gel al da beni evimize kavusalim seni çok özledim de😂😂😂 aralara birkaç hitap da ekle

Ay ne hossunuz burda hep aman yok sakin mesaj yazma aman pohpohlama tarzı okuyunca bu hoşuma gitti 😂😂😂arada lazım adam haklı çünkü 😂

Benim acımdan sıkıntı değil ailem aşırı takıntılı özellıkle babam. Eşimde bir belirti yok zaten çok şükür.
Boşanmaya falan getirmeyin lafı. Eşiniz gelsin ama eve girmesin, babanızı bahane edin, gelsin alsın sizi eve girmeden; ama yollarda çok dikkatli olun. Bu arada merakımdan soruyorum şu an şehirler arası giriş çıkış yasağı var nasıl gelecek? sizin şehirleri kapsamıyor mu?

Siz gene istiyorsanız yapın cilvenizi ama eşiniz çok anlayışsız ve cahil göründü benim gözüme... Bir gün için ne anlamı var bunu bu kadar uzatmanın. Ayrıca kader diye bişey var ne demek böyle bir salgını nasıl kaderle açıklayabilir? İyi korona kapmadan gelmiş bugüne kadar, gerçekten kalmamışsa tabi. Sinir oluyorum şöyle insanlara ya, parkta dipdibe oturup "yaw gorona morona bunnar boş işler" diyen amcalardan hiçbir farkı yok gözümde. Trip atsa, naz yapsa tamam da baya baya tavır yapıyo, ben sert tepki vermenizde tarafim

Back
X