birer yorum alabilsem :)

korse olayını herkes yazmış zaten ben de aynı fikirdeyim.gelinliğin güzel.alttan romantik tarzda bir topuz yaptırırsan çok güzel olur

Bütün arkadaşlar aynı yerde birleşmiş.saten kumaş sanırım gövde o yüzden içini ve fazla kısımları çok göz önüne seriyor.hatta normal kıyafette bu kadar göze batmayanı da öne çıkartır bu tarz kumaşlar.

Resimden anladıgım saten tabii....keşke gelinlikciniz bunu size anlatıp kendinden deseni likralı yada fransız dantelli bir kumaşla astarlı çalışsaymış.

Iri desenler yakışmazdı ama incecik desenli kabartmalı bir fransız dantel bu tarz falso ya müsade etmezdi.

Yada ana gövde drabe li kullanılsaydı.benim ablam sizinkinin aynısını diktirmişti iki farkla sırtı kapalıydı ve gövde parlak saten kumaştan drapeliydi...

Siz mutlysanız sorun olmaz zaten ...

**içine ten rengi kumaştan astarlama yapabilirmi onu sorun gelinlikçinize...yada korse takın.beyaz olmasındansa ten rengi olursa daha uygun olur...

Mutluluklar...

gerçekten süper ama korse gıyersen kuğu gibi görünürsün,korse giy

Son düzenleme:
Bu gelinlik konularında pek yorum yapılamıyor aslında çünkü herkesin zevki hayalindeki gelinlik stili farklı.

mesela ben daha prenses model beğeniyorum.resimlerdekiler gibi tam aynı olmasa da hayalimdeki gelinlik bunlara benzer.
Eki Görüntüle 703227

senin gelinliğin korse takarsan üzerinde güzel duruyor sırt dekoltesi hoş.bir elbise olarak modeli güzel ama bir gelinlik olarak benim tarzım değil.

ama senin de istediğin buymuş.Mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…