çok teşekkür ederim..
evet daha tam bitmedi üzerime tam oturmuyor o resımde.tam sıktıklarında arkadan belli olmuyor. göbek deliğini bende farkettim kötü görünüyor. korse yoktu içimde korse toparlıyor bırazda olsa fazlalıklarımı.. umarım sıkıntı yasamam ve umarım tasıyabılırım.sagolun:)
sadece fikir verme amaçli yaziyorum yani sonuçta sen begendiysen tamamdir
sirt dekoltesi pek hoşuma gitmedi, çok sade olmuş, orayi biraz öne çikarabilirsin mesela, ben olsaydim arkasina iki üç zincir geçirtirdim, yani kolye gibi oluyorya sadece sirt kismina, gümüş parlak renkli, görür görmez bu aklima geldi
Bir tek göbek gözüme çarptı.
Bu arada omuzların güzelmişSırt dekoltesi gitmiş zaten.
:) öncelikle çok hoş bir model... Korse olayını falan söylemiyorum halledersin zaten...bu tip modeller vücudu direk sardığından herhangi bir pürüz olması durumunda kötü bir izlenim bırakır
sade bir model seçmişsiniz, ben gelinliğimde kollarda tül,dantel ekletmiştim... sizde böyle bir çözüm düşünebilirsiniz... askıları dantellimi tam ayırt edemedim ama onlarla dantelliyse uyumda sağlar...
Olumlu, olumsuz yorum istediğin için yazıyorum
Ben beğenmedim. İlk baktığımda vücudu göz önünde olan gelinlikler beni açmıyor açıkcası göbek kısmı kötü duruyor. En rahat olman gereken günde neden korselerle kendini boğasın ki?
Benim yorumum bu. Gelin dediğinde prensesler gibi olmalı. Ayrıca modeli de çok sıradan geldi bana
Sen beğendiysen sorun yok ben yorumumu yaptım :) hayırlı olsun bu arada
Nasıl rahat edicenki bu gelinlikle?? Bu sıcakta hiçekilmez bukadar darı ama senin zevkin tabiki... Mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?