- 13 Nisan 2007
- 33.682
- 102.641
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
gerçekten de insanlar sevince pavyondan bile evleniyor mu?
Valla canım ben filmlerin yalancısıyım.gerçekten de insanlar sevince pavyondan bile evleniyor mu?
ben seni her şeyinle kabul ediyorum ve senden vazgeçmicem dedi(
sizler haklıymışsınız dün gece aradı..kendi memleketine gelmemi istedi...otururuz konuşuruz felan dedi...lanet olsun dedim..
kestim her türlü iletişimi...bir de herkes çok iyi diyordu one...neresi iyi? adam resmen boşandığımı öğrenince beni kullanmak istedi.lanet olsun...yazıklar olsun...ne diyim ki...
akşam içimdekilerin hepsini döktüm görüşmeyelim bir daha dedim...tamam uyarımm ben sana dedi...
çok kötüyüm...ben biriyle mutlu olamicak mıyyım??
benimle evlenmek isteyenler boşandığımı öğrenince hemen beni kullanma moduna mı geçecek?
lanet olsun....
kendimi çok yalnız hissediyorum(((
gerçekten de insanlar sevince pavyondan bile evleniyor mu?
Arkadaşlar kesinlikle aynı şeyleri düşünüyordum sizle. Ta ki konu sahibinin kendi ailesi ile ilgili sorununu anlattığı diğer konusunu okuyuncaya kadar. Anladığım kadarı ile psikolojik destek de alıyor ama diğer konusunu okuyunca bu kişiye bağlanmasını, bu kadar kırılmasını daha iyi anladım. İsterseniz siz de diğer konusuna bakarsanız belki yardımcı olabiliriz...
güzel kardeşim işte bneim asıl sorunum da bu((
ALLAH razı olsun hepinizden
yazdıklarını tek tek düşünerek bazen de ağlayarak okuyorum...
bunu da utanmadan söylüyorum psikolojik destek almazsam ayakta duracak halim yok benim..
antidepresan tedavisi de görüyorum.bundan da utanmıyorum...yaşadıklarım kolay değildi çünkü..
biraz önce kandilin kutlu olsun diye mesaj yazmış..
ben d eona yazdım senin de kandilin kutlu olsun diye o kadar...
canım bende boşandım yanlış anlama sakın ama başta istememiş sonradan yanaşmaya çalışıyor sana malum erkekler bizim gibi ayrılmış bayanlardan bazen çıkar sağlamaya çalışıyor öyle birşey olmasın dikkat et mubarek gece günahınıda almıyımda kimsenin ama düşünemeden edemedim çokmu fesatım ne
melis o iailenin oğlu da boşanmış mı?işi ne?yaşı kaçlarda? kötü bir namı olduğu halde görücü usulü demek..
Ben meslek sahibiyim,güzelimdir de;çocuğum da yok,kendi halinde biriyim;ama 4 yıldır bir tane boşanmış talibim oldu,zoruma gitmedi desem yalan olur.birkaç tane de de bilmeden bekar talibim oldu..Ben çok şansızım herhalde..şimdi bir talibim var,tam istediğim gibi olmasa da değerlendirmek zorundayım galiba..
İşte çirkin şansı versin derler ya.Kız 29 erkek 31 yaşında canım erkek de öğretmen.Adam yakışıklı da sayılır hem de ev filan alcak kıza.Ben bu kızdan sonra şunu anladım erkekler düzgün kızlara yanaşmıyor illa canını yakcak kız arıyorlar.Görücü usulü sayılır biraz daha doğrusu erkeğin arkadaşı önermiş bu kızla tanışmalarını.Ama bilen biliyor kızın huyunu kulaklarına gitmemiş olması imkansız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?