birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

gerçekten de insanlar sevince pavyondan bile evleniyor mu?

Ya bu nedir ya?
Arkadaşım 13 yaşındaki kızlardan farkın yok.
Tamam boşandın,tamam zor dönemler geçiriyorsun.
Bak hepsini anlıyorum inan bana.
Mesleğin güzel eminim kendin de güzelsindir.
Bari psikoloğa git dedim ama hiç umursamadın.
Bu psikolojiyle mutlu olamazsın,önce kendin iyileşmelisin.

sana kendımden ornekler vermıstım okudun mu bılmıyorum. evlenmeden kımse ıle beraber olmam dedıgımde benden ayrılan sevgılım oldu ama evınde uyurken kendı yatagını bana veren ve kendı mınderde uyuyan kısı de oldu ve o kısı su an esım. lutfen bır ınsan ıle tum ınsanları kıyaslama. ama tabıkı dıkkatlı ol. bırkere hemen baglanma ve basbasa kalmak ıcın fırsatları engelle cunku bırseyler yasanabılır erken. bunlar kısa tavsıyelerım.

gerçekten de insanlar sevince pavyondan bile evleniyor mu?

benım bır akrabam var. aılesı ısrar ettı ama o yıne de sevdıgı kısıden vazgecmedı. yetımhanede buyumus. basına kotu seyler gelmıs. evlenmıs bosanmıs. yanı nerdeyse pavyona dusen kadınların yasadıklarını yasamıs o kadın. ama o kısı bırakmadı onu. ama buna takılma ve artık lutfen bosanmayı dunyanın sonu gorme lutfen guven kendıne. meslek sahıbı genc guzel bır bayansın sılkelen artık lutfen lutfen lutfen

merhaba, konunuzu okudum bir iki cümle kurmak istedim izninizle.. Genelde insanların saplantılı olduğu konularda üzerlerine gidildiğinde tepkiler farklılaşabilir. aslında bir an durum kendinize bir bakıp konuşursanız kendinizle bir kendinize "hayırdır ne oluyor bana" diye sorgularsanız kendinizi problemin düşüncelerinizdeki karamsarlıkta olduğunu anlarsınız.. bu sizi reddeten kişiyi sevdiniz mi? onsuz yapamıyacak gibi misinix? o nereye gitse peşinden gidicek durumda mısınız? Sanmam yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla nacizane tavsiyem psikolog gerçekten iyi gelebilir yok derseniz kafanızı meşgul edicek bir uğraşı mutlaka bulun ve erkekleri evlenmeyi unutun daha yaşınızda çok genç acele niye? herşeyi unuttuğunuzda aşkı sevgiyi hatırlatacak biri çıkacaktır karşınıza inşAllah ve siz bu yazdıklarınıza bakıp bu zamanki ruh halinize üzüleceksiniz nasıl yıpratmışım kendimi diye.. iyi ki bu insanla olmamış diyen biri olucaktır.. siz kendi kafanızı dağıtmaya bakın.. Hiç psikoloji kitapları okumuyorsunuz sanırım biraz okuyun.. mutlu olun inşAllah..

Arkadaşlar kesinlikle aynı şeyleri düşünüyordum sizle. Ta ki konu sahibinin kendi ailesi ile ilgili sorununu anlattığı diğer konusunu okuyuncaya kadar. Anladığım kadarı ile psikolojik destek de alıyor ama diğer konusunu okuyunca bu kişiye bağlanmasını, bu kadar kırılmasını daha iyi anladım. İsterseniz siz de diğer konusuna bakarsanız belki yardımcı olabiliriz...

güzel kardeşim işte bneim asıl sorunum da bu((
ALLAH razı olsun hepinizden
yazdıklarını tek tek düşünerek bazen de ağlayarak okuyorum...
bunu da utanmadan söylüyorum psikolojik destek almazsam ayakta duracak halim yok benim..
antidepresan tedavisi de görüyorum.bundan da utanmıyorum...yaşadıklarım kolay değildi çünkü..

ailenle olan duruma çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. güçlü olmalısın yapacak bişey yok. emin ol aşk acısı geçiyo.

seni boşandın diye istemiyor ama hala konuşmak istiyor ona son kez diyin eğer ciddiysen beni böyle kabul edeceksen konuşalım yoksa ben beni istemediğini bile bile seninle konuşamam diyin ne saçma ya

biraz önce kandilin kutlu olsun diye mesaj yazmış..
ben d eona yazdım senin de kandilin kutlu olsun diye o kadar...

haberleşmeyi kesmelisin artık.

ya burada birsürü arkadaş örnekler verdi kendinden. boşanıp yeniden evlenmişler.

bak oluyo demek ki. herkes o öküz gibi değil.

ama bunu tecrübe edebilmen için dik durman lazım.

sen istemezsen kimse sana yardım edemez.

canım bende boşandım yanlış anlama sakın ama başta istememiş sonradan yanaşmaya çalışıyor sana malum erkekler bizim gibi ayrılmış bayanlardan bazen çıkar sağlamaya çalışıyor öyle birşey olmasın dikkat et mubarek gece günahınıda almıyımda kimsenin ama düşünemeden edemedim çokmu fesatım ne

Son düzenleme:

Ne fesatlığı maalesef öyle arkadaşım neler çekti ne kadar ağladı dul kelimesini asla kabul etmiyorum asla. Bekarsınız artık düzgün olmayan huzur vermeyen evliliğinizi sonlandırmış hepsi bu. Arkadaşım şiddet sebebiyeti ile ayrıldı ailesi çok iyi ama onlar bile çok çıkma dışarı demeye başladılar dul olduğunu öğrenenler hemen yakasına yapışıyordu antideprasan felan kullandı çok ağladı erkekler hep aynı dedi sonra hayatı öyle bi değişti ki onun yine kendi gibi boşanmış biri ile tanıştı arkadaşımında eşininde birer çocukları var üstelik şuanda çok mutlu eskiyi hatırlamıyor. Sende öyle olacaksın nasibin çıkacak elbet karşına hiç üzme yıpratma kendini ama adımlarınıda emin at bi an duygusal boşluğa gelip yanlış insanları doğru görme.

Son düzenleme:
Tabiki de mutlu olmaya hakkın vae.Bırak şimdi o derdine yansın böyle düşünen biriyle olmasın zaten.İleride evlenirseniz başına falan kakardı belkide bu durumu.Hakkınızda hayırlısı olsun.Üzülmeyin elbet doğru kişi sizin karşınıza çıkacaktır.

Canım benim üzme kendini.Hala konuşmaya çalıştığına göre umut vardır sabret biraz.O da kafasında düşünsün tartsın.Hiç anlamıyorum böyle düşünen insanları ya.Evlenip boşanmışsın ne var bunda.Millet neler neler yapıyor artık.Önemli olan insanlık!

Bizim komşunun kızı vardı evliydi evliyken başka evli erkeklerle gezerdi.Ayrıldı kaç kişiyle gezdi dolaştı.Şimdi çok dindar bir aile düşün bunu istedi oğluna yakında evleniyorlar.O bunları yapmasına rağmen bulabildi birisini hem de mesleği de yok evhanımı.Allah günah yazmasın çirkin de bir şey bet yüzünde sinsilik var.Hiç sıkma canını.Mesleğin de varmış atanmışsın da isteyen alsın seni.İlla ki mutlu olcaksın olumlu düşün hep

melis o iailenin oğlu da boşanmış mı?işi ne?yaşı kaçlarda? kötü bir namı olduğu halde görücü usulü demek..
Ben meslek sahibiyim,güzelimdir de;çocuğum da yok,kendi halinde biriyim;ama 4 yıldır bir tane boşanmış talibim oldu,zoruma gitmedi desem yalan olur.birkaç tane de de bilmeden bekar talibim oldu..Ben çok şansızım herhalde..şimdi bir talibim var,tam istediğim gibi olmasa da değerlendirmek zorundayım galiba..

Son düzenleme:

İşte çirkin şansı versin derler ya.Kız 29 erkek 31 yaşında canım erkek de öğretmen.Adam yakışıklı da sayılır hem de ev filan alcak kıza.Ben bu kızdan sonra şunu anladım erkekler düzgün kızlara yanaşmıyor illa canını yakcak kız arıyorlar.Görücü usulü sayılır biraz daha doğrusu erkeğin arkadaşı önermiş bu kızla tanışmalarını.Ama bilen biliyor kızın huyunu kulaklarına gitmemiş olması imkansız bence

Adam boşanmış mı peki?Eğer bekarsa çok şaşıracağım.Hem de görücü usulü sayılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…