- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
sizler haklıymışsınız dün gece aradı..kendi memleketine gelmemi istedi...otururuz konuşuruz felan dedi...lanet olsun dedim..
kestim her türlü iletişimi...bir de herkes çok iyi diyordu one...neresi iyi? adam resmen boşandığımı öğrenince beni kullanmak istedi.lanet olsun...yazıklar olsun...ne diyim ki...
akşam içimdekilerin hepsini döktüm görüşmeyelim bir daha dedim...tamam uyarımm ben sana dedi...
çok kötüyüm...ben biriyle mutlu olamicak mıyyım??
benimle evlenmek isteyenler boşandığımı öğrenince hemen beni kullanma moduna mı geçecek?
lanet olsun....
Karşına cıkacak her erkek bunun gibi kansız olacak değil ya, sen de helal süt emmişlerle, kadir kıymet bileceklerle karşılaşacaksın elbet. Ama arama, bekleme, aşka aranmadığı zaman ulaşılır.
o kadar kötü hissettim ki dün gece..
boşnadığımı öğrenince direk bu fikre kapılmış yazıklar olsun ne diyim ki..ama dedim konuşmicaz artık arama beni dedim..
inşallah dediğin gibi olur ama biliyor musun benim çok ümidim yok kardeşim...mutlu olacağıma çok inanmıyorum artık ben...
ona da her şeyi yaşamış ama bekaretini kaybetmemiş bir kız lazım bence...yazıklar olsun ne dyim..boşandım diye önüme gelen erkekle yatacak bir kadın mıyım ben?
beni öyle sandı sanırım...yazıklar olsun...
Saçmalama lütfen, kendine gel. Adamın gerçek yüzünü gördün bu adam için üzülmeye değer mi? Senden kıymetli mi? İnan herkes böyle değil. Karşına mükemmel biri çıkacak ve sen masallardaki gibi mutlu olacaksın. Önce silkelen ve unut bu olanı.
Ondan sana hayır gelmez demiştim dediğim gibi de çıkmış.Ne lanet şu erkekler.Bundan sonra sakın görüşme.Gerekirse telefonunu bile değiştir.Kendini yalnız hissettiğin anda da sakın ona sarılma.Zayıflığını kullanmasına izin verme.Bunun böyle karaktersiz olduğunu evlendikten sonra öğrenseydin hayatın tekrar mahvolurdu.Asla üzülme kurtulduğun ve gerçek yüzünü gördüğün için sevin bence.
karatersiz biri olduğunu ben neden hemen anlayamadım?
tel numramı değiştirmeme gerek yok.zaten yatağa atamayacağını anlayınca kesti aramayı
Sen anlayamadın çünkü sığınacak bir liman arıyordun.Baştan sana sen boşanmışsın diyen bir adamda karakter ne arar.Aramaz tabi ümidi yok oldu.Hem sana gerçekten ısınmış,sevmiş olsaydı evliliğini bahane etmezdi inan.Millet sevince pavyondan bile evlenebiliyor biliyorsun.Üzülme boşver.Gül gibi mesleğin var önüne ne insanlar çıkar senin.karatersiz biri olduğunu ben neden hemen anlayamadım?
tel numramı değiştirmeme gerek yok.zaten yatağa atamayacağını anlayınca kesti aramayı
Sen anlayamadın çünkü sığınacak bir liman arıyordun.Baştan sana sen boşanmışsın diyen bir adamda karakter ne arar.Aramaz tabi ümidi yok oldu.Hem sana gerçekten ısınmış,sevmiş olsaydı evliliğini bahane etmezdi inan.Millet sevince pavyondan bile evlenebiliyor biliyorsun.Üzülme boşver.Gül gibi mesleğin var önüne ne insanlar çıkar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?