birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

Bir okuze insan muamelesi yapma arkadasim. Insanligi erkekliginden once gelmiyorsa koy g........ Gitsin. Ne uzuyorsun kendini bu kadar.

Ama hep böyle diyorsun, sonra o adamın kafanı karıştırmasına yine izin veriyorsun. Bir kadının bir erkek karşısında böyle bir sebepten kendini ezik hissetmesine gerçekten üzülüyorum. Sert cümleler kuruyor olabilirim, ama inan hiçbiri sen bu adama iyice yüz verdikten sonra duyacaklarından daha ağır olamaz. İçinde bulunduğun psikolojik darboğaz az çok anlaşılıyor, ama istiyoruz ki en azından bu adama karşı biraz daha dik dur, seni böyle ezmesin.

Sen evlenmeden de bir birliktelik yaşamış olabilirdin, sen arkasında durduğun sürece kimsenin buna tek laf etmeye hakkı olmazdı, "benim hayatım, benim kararım, işine gelirse" der basar giderdin. Yahu sen evlenmiş boşanmışsın, bunu senin alnında kara bir leke olarak gören adam senin selamını bile hak etmez, sen bu adama niye böyle taktın arkadaşım ya.

Bu adamla iletişiminizi kesin, sonra zamanla içsel olarak kendinizi daha güçlü hissedersiniz. Çok ağır şeyler yaşamışsınız, kimin başına gelse toparlanmak için zamana ihtiyaç duyar. Kendinize bu zamanı tanıyın, size -çok çok çok af buyurun- paketi açılmış market ürünü" gibi değil de hayat arkadaşı gibi davranacak birileri mutlaka vardır. O kadar da gençsiniz ki.

Benzetme için çok özür dilerim, ama onun bakışı bu, ancak bu kadar yumuşatabildim. Kabullenip kabullenmemek size kalmış.

Bence de kendine gel ve bir psikoloğa git tatlım... ben yaşadım senin yaşadıklarını o tanıştığım adam biz ikimiz varken yanayakıla ağlayıp ailem ne der sen boşanmışsın ama sensiz ölürüm diyordu ama herkesden saklıyordu beni.... sonra da dedi ki aklıma geliyor ğu eşinle yaşadıkların kötü oluyorum vs vs vs..... ammaaaa ben etkisinden hemen çıkmasaydım olacaklar belliydi... ve evlendi bir süre sonra da anasının bulduğu bir kızla..... ben şimdi nişanlıım ve temmuz ayında evleneceğiz aşkımla... bir gün boşanmamı sorun etmedi gurula ailesiyle herkesle tanıştırdı ve şükür k i diğer adamla hiç muhattap olmamışım diye dua ediyorum hep....... kendine gel gerçekten seni msnde beklemesi bile ne safça Allahaşkına tel yok mu görüşmek yok mu?adam sanala bağlamış olayı gizli boşalmalar hayalinde derim....

seni her şekilde kabul edemeyecek birinden hayır gelmez canım.uzak dur hiç muhatap olma.seni olduğun gibi kabul edecek biri mutlaka karşına çıkacaktır boşanmak ayıp değil hiç canını sıkma bu adama da hiç yüz verme

hala 'evlenirsek hiç mi mutlu olamayız' diyorsun ya, inan anlamıyorum anlayamıyorum...
şimdiye kadar bir şey yazmadıysam her bir insan doğru şeyler yazdığı için, hani açık açık yazan terbiye sınırını aşmak zorunda kalan bile olmuş sana anlatabilmek için...
duygusal boşluktasın evet, sevgiye ilgiye muhtaçsın, ama bu zayıf yönünle hayatını karartmak üzeresin...
az arkadaşları dinle de bir psikoloğa görün...
ÇOK ACİL !!!

sonbaharınhazinrüzgarı; birbuçuk yılın ardınan çok üzüldünmü demişsin..Çok üzüldüm tabi ama bunlar olacak,yapacak birşey yok,içim kanadı,içim kendini yerden yere attı ama kendime sarıldım, o süre pek kimseyle görüşmedim,güçsüzlüğümü anlmasınlar diye..Anlasalar ne olacak..ikinci bir kez aramıyor iarkadaşlar,ne oldu bu kızın hali ,diye.arkadaşlarım bile sorundan kaçıyor..burda arkadaşlar dinliyor ne güzel..kendi arkadaşalarım bile bu kadar dinlemiyor ...kendi acılarımı kendim dindirdim....
Alışverişe vurdum kendimi,yaşam kalitemi yüksek tutmaya çalıştım,ailemle sık görüştüm..işyerime belli etmesem de agresifliğimden belli oldu..üstelik seninki çok kısa bir süre..çalışıyorsun...paranı kazanıyorsun...yaşam kaliteni yükselterek moral ver kendine..
görüşmeye başlamışsınız..vazgeçemem ama mırın kırın diyormuş..Sen yine de bu adama pek bel bağlama..hala mırın kırın ediyorsa ''böyle olmaz ,kendimi ateşe atamam,sen düşün,kararv erirsen beni ozaman ara''de..yoksa iyice alışırsın zamanla ,adam terk ettiğinde ne hale gelirsin bilmiyorum şimdi bu haldeysen..herşeyden önce kendini düşünmelisin..ulaşılmaz olursan hem daha çok istenebilirsin belki de..Üstelik bu düşüncedeki birini d esen isteme..Ben öyle yapıyorum...Çünkü hayırlı bir düşünce değil aslında..tamam kendi fikridir ama..biz de bakire olarak evlendik ama bakireliğimiz evlilliğimizin yıkılmasını engellemedi,demekki yetmiyormuş..O bunu belki birgün anlar da geç oluır..bırak sen anlatma kendisi anlasın yaşayarak...Birgün belki keşke der.. .üstelik sen haram yolla değil,resmi yolla yaşamışken hala bu düşüncedeyse dar görüşlü biridir,boşver..Böyle dar görüşlü biri hayatında olmasın boşver..kendine sarıl şimdilik..biri çıkar elbet..yaşın daha çok genç..bak ben 35'im..

Son düzenleme:
erkek egemen, geri fikirlerini kafasından atana kadar kesinlikle yüz verme. hymen esnek olabilir veya hiç olmayabilir, sevgilimizle birlikte olabiliriz, evlenip boşanabiliriz, dul kalabiliriz, en kötüsü de tecavüze uğramış olabiliriz; kişiliğiniz değil de bunlar evliliğinizde rol oynayacaksa ortada büyük bir sorun var demektir. sırf bir bağ doku yırtılıp birkaç damla kanasın diye seninle evlenmek istiyorsa hiç durma o adamın yanında.

kimse boşanmak için evlenmez, benim de boşanan arkadaşlarım var, evlenemicekler mi şimdi? ne saçma!!!
boşananlarınki ortada evet ama ya bekarlar,onların ne olduğu belli mi? önemli olan ne yaşandığı değil, nasıl yaşandığıdır bana göre
küçük ilçe kültürünü bilirim ben de öyle bir bölgede çalıştım, o tarz insanların fazla işi gücü olmadığı için kafalarını belli bir bölgede yoğunlaştırırlar (istisnalar olabilir)
size tavsiyem o bölgede çalışıyor ama memleketiniz büyük bir şehirse yani aileniz büyük bir şehirde yaşıyorsa memleketinize yönelin derim, bekara ev vermeyen yerlerde yaşamak, evlenmek, kadın olmak çok zor

Hem bu is olmaz bize ters diyor, hemde konusmak istiyor? Baska tur beklentileri olmasin bu adamin senden? :44:

Bence unut gitsin o aptalı.Kusura bakma ama aptal diyeceğim çünkü aptal.ne var bunda şok olacak? ayıp birşey mi evlenip boşanmış olmak?bence kesinlikle mutlu olamazsın onunla,zihniyet tuhaf çünkü.Bir insanın kişiliğine hayata bakışına aşık olunur.Bu adam resmen bekaret aşıgı.
bu zihniyetteki insanlara hiç evlenmemiş ama bekaretini bozmadan yemediği halt kalmamış bayanlar layık bence.seni haketmiyor.

Boşanmış bayanlara kusurlu mal gözüyle bakanların ne haltlar yediklerini görüyoruz çok şükür.
Kendinden asla ödün verme tatlım, boşandın diye kimse seni aşağılayamaz,ezemez.
Bence kesinlikle görüşme bu mahlukla aranızdaki problemleri bugun halletseniz bile ilerde hep seni ezer.belki sen bu insandan çok hoşlanmıyorsun bile..belliki duygusal boşluk içindesin, hepimizin yaptığı gibi ilk karsına cıkana tutunuyorsun.yapma tatlım pişman olursun.öğretmen olmuş vatana millete hayırı dokunan bir bayansın.prim verme böylelerine

bak yayaya da bana katılmıs bu konuda

Sen ona ne dedin de o sana bunu dedi, madem böyle söyleyecekti de niye önce sana ikinci sınıf insan muamelesi yaptı?

bişi demedim sade ce msn de felan o konuşmak istiyorum seninle dediğinde konuştum ve sen çok temiz kalplisin iyi birisin ve ben seninle çok iyi anlaşıyorum aramızdaki tek sorun buydu bunu da aşıcaz ddi(
peki şimdi mantıklı olan hareket nedir?

Bana biraz durumu kurtarmaya calısıyor gibi geldi, aşacak bir durum yoktu ortada ama senin boşanmanı olay haline getirdi.

İnsallah ben yanılıyorumdur ve sen cok mutlu olursun.

Bana biraz durumu kurtarmaya calısıyor gibi geldi, aşacak bir durum yoktu ortada ama senin boşanmanı olay haline getirdi.

İnsallah ben yanılıyorumdur ve sen cok mutlu olursun.

şu anda sizin yorumlarınıza her zmankinden daha çok ihtiyacım var inanın(
bilmiyorum mutlu olacağıma emin değilim onunla(

Umarım mutlu olursun ama bence yürümez. Sana verdiği ilk tepki onun kimliğinden ve kişiliğinden bağımsız bir duruş değil ki! Boşanmış bir kadını sırf bu yüzden kaybetmeyi göze almış bir adamın mantalitesi uyacak mı sana? Bugün boşanman konu oldu, "Bize uymaz." dedi, yarın giyimin, öteki gün ailesine hizmetin mesele haline gelecek. Daha nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz; hatta henüz sevgili bile değilsiniz. Bağlayan ne seni? Mecbur değilsin bu kafadaki bir adama. Yoluna gitsin, bırak.

Çünkü bir de şu var, "Aşacağız." demiş ama ileride aranızdaki en ufak bir sorunda bunu başına kakma olasılığı da çok yüksek. Bir tartışma anında "Bak ben seni boşanmış halinle kabul ettim..." diye başlayan başa kakma cümleleri duyma ihtimalin yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…