birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

sanırım erkekler gerçekten boşanmış bayanları istemiyorlar..
bi,z bayanların bakış açoısı istiyorlar isterler diye düşünüyoruz ama erkekler istemiyorlar.isteseler bile beni sadece öğretmenim diye paramı yemek için isterler...onu da ben kabul etmem.
ben sanırım bir ömür yalnız kalıcam...teşekkürler ALLAHım...çok teşekkürler...

isteyen de oluyor ama daha az tabiki..
o şekilde evlenen insanları görüyoruz çünkü.. tanıdığım da birisi var. 2 sene evli kalmış boşanmış ve hiç evlenmemiş biriyle evlendi.
ama illaki hiç evlenmemiş birini isterim derseniz o zaman bunalıma girebilirsiniz.
hayırlısı olsun.. zor bu işler bekar olsan da zor, ayrılmış olsan da..

sanırım böyle insanlar şanslı oluyor bizim gibi mağdur kendi halinde bayanlarada vursa bu şans.

Canım eğer sen kendini değerli görmezsen hiçbir erkek sana hak ettiğin değeri vermez zaten. Sen boşandın diye sanki bütün mutluluğuna engelmiş bu durum gibi bir tavrın içine girmişsin. Ne demek ben boşanmış bayan istemem. Mal mı satın alıyor da,kullanılmamış birinci el olsun istiyor.Bunun anlamı budur,başka da bir şey değildir. Böyle erkeklere ve böyle zihniyete gerçekten sinir oluyorum. Bizler mal değiliz,eşya değiliz. Hayatta her şey insanlar için. Namusunla evlenmişsin,olmamış ve boşanmışsın. Ötesi,berisi kimseyi ilgilendirmez. Kaldı ki çocuğun da olabilirdi,ne var bunda yani dünyanın sonu mu bu. Lütfen sen önce kendi değerini bil. Sana karşı bu şekilde yaklaşan insanlardan da hayır bekleme. Çünkü kafa yapıları bellidir ve hep yüzüne vururlar bunu. Benim bir erkek arkadaşım var,çocuk şimdi birine aşık oldu. Kız çok küçük yaşta evlenmiş ve 1 tane de çocuğu var. Çocuğu da büyük yani ilkokula gidiyor. Benim arkadaşım da ne evlendi ne nişanlandı,üstelik küçük bir şehirde yaşıyorlar. Arkadaşımın umrunda bile değil bu durum. Hatta tam tersi kız sorun yapıyormuş,ailen istemez laf ederler diye. Oysa ki ailesi de öyle insanlar değil. Yani canım inan bana gerçekten sana değer veren biri karşına çıktı mı sen evlenmeden önce bile bir ilişki yaşamış olsaydın dert etmezdi. Neticede aklı ve mantığı olan her insan kendinden önce yaşanılan şeylere saygı duymayı bilmeli

canım ne insanlar var ben hiç hayattan umudumu kesmiyorum hem boşanmış 1 çocuğuda ola bilir senin için sorun olurmu allah umarım bizimde mutlu bir yuvamız olmasını nasip eder inşallah.

yasadıklarından aglamaktan utanma. herkes facebookda ekledıgı ıkı mutlu resım gıbı yasamıyor hayatı her gun ve hersanıye. hepımız zor seyler yasadık ya da yasıyoruz asla utanma asla suclama kendını. hepsı bırer sınav. ve sen basarılı bır ogrencı olmak ıcın kendını sev kendıne ıyı bak. oncelıgın bu olsun lutfen. senden daha onemlı bırsey yok sen kendı ruhuna aklına sahıp cıkmazsan kımse sana ne sevgı ıle ne akıl ıle sahıp cıkamaz. kımse senı sarsın dıye bekleme. once sen kendıne sımsıkı tutun kı sana da tutunacak ınsan olsun. o bulsun senı yanı. hem var ya su da var erkekler guclu kadın sevıyor aslında. enazından kendını bılen erkekler. kadını esır kole cocuk gıbı goren erkekler cokmus ya da gucsuz kadın ıstıyorlar. dıger konunu merak ettım nasıl bakabılırım ?

siz de boyle dersenız kımse umut bulamaz. lutfen sız de umutlu olun. bu ısler hem cevre hem sans ıle alakalı. ama şu da var artık neyı ıstedıgınızı ıyı bılıyorsunuz oyuzden yarı olumlu bır tercıhı en ıyı tercıh yapmayın kendınıze lutfen. 2. kez mutsuz olmayın. ruhu, yasamı, aılesı benzer olan bırını secın bu kez.

bak ınan hepımızın bıttıgı anlar hepımızın hataları hepımızın cocuk gıbı hataları oluyor guclu ol yok şöyle davran demek herzaman kolaydır gıbı dusunme. amacımız senı ayaga kaldırmak yoksa bızler de senden cok farklı degılız hassas kırılgan baglanan...... kadınız yanı bız. sen kendın ıcın ve kadınlara ornek olmak ıcın guclu ol.

ya bu bır tesaduf ya da kızın sansı dıyelım. valla oyle bır ıncelenıyor kı bekar olsun ayrılmıs olsun. ve su da var gecmıs ınsanın yuzune bır gun carpıyor oyuzden o kız gıbı olmak yerıne hanım hanımcık olmak herzaman daha ıyı. begenen begenır begenmeyen oyle cıvık kızlara gıder cok da onemlı degıl kendılerı bılır yanı.

bence al karşına adam gibi konuş böyle böyle de işene gelirse gelmezsa defolsun sende sıkıntı yapma herkezin bakış açısı bende ikinci evliliğimi yaptım ben eşime ailen ya istemezse derdim oda bana benim ailem öyle biri değil seni kendi kızları gibi severler derdi ya istemezse derdim oda ben istiyorum kimse istemesede ben seni alıcam kimse mani olmaz ve ben ailesiyle tanıştım hiçbir sorun olmadı babası herkesin başına gelebilir önemli olan siz mutlu olun kimin ne düşündüğü ne söylediği önemli değil dedi ve beni kız alırmış gibi istemeye geldiler söz oldu sonra çeyiz yaptılar evimi ne istesem aldılar döşediler ve düğün yaptılar tek erkek olduğu için ikinci kez düğünüm oldu tabi nikahta olabilirdi sonra balayına gittik ve benim bir kızım var 3 yaşında bu daha da zor şükür çok mutluyum ve ikinci kızıma hamileyim 6,5 aylık eşim geçmişimi biliyor ben anlatım ona herşeyi çünkü ben severken ayrılmıştım çok zor günler geçirdim neysa senide bunaltıcam uzun hikaye canım sana gelince gerçekten sevdikten sonra bunlar önemli değil ama iyi düşün tanı hemen evlenme herkezi de iyi bilme dikkat et kendine hiçde üzülme hayat buna da şükür

dün onunla son kez mesajlaştık...önce ben yazdım ben sana alışmıştım dedim.o da ben de sana alışmıştım sevmiştim seni ama elden ne gelir ki ben boşanmış birini kabul edemem dedi.ben de tammm kendine iyi bak hoşçakal dedim.o da tamm sen de kednine iyi bak hoşçakal.mutlu ol dedi.tamamne bitti işte.
kızlar bana doğruyu söyleyin ne olıur.boşanmış bir bayanı erkek isteme zmi bana arkadaşlarım dengin bul diyorlar ne demek bu denklik meselesi?
ben bekar birine layık değil miyim((((
benim dengim boşanmış 5 çocuklu, dedem yaşımda bir insan mı?
eğer islam bunu söylüyorsa ben bu islam dinide de inanmıyorum(
ALLAH ım sen bana yardıme t ne olur yüce rabbim((
amin(

Canim benim o zaman peygamber efendimizin ilk esi iki kez evlenmis olmazdi. Bence bizim kulturumuzle alakali. İnsallah gonlune gore birini bulur mutlu olursun.

islamda öyle birşey yok canım. arkadaşın dediği gibi peygamberin hanımı da daha önceden evlenmişti. konuyu burya nnasıl bağladın anlamadım.

hem sen o adamla ne demeye konuşuyorsun daha ? konuşma kestirip at, hatta numaranmı falan değiştir ne bu böyle ?

denklik meselesine gelince, arkadaşların denklik derken, bu adam gibi kafası başka yerlere çalışan değil, seni gerçekten sevecek senin hakettiğin değeri sana verecek, elele kader yoldaşlığı yapacak bir adam bul diyorlar sana. dengin derken bunu demek istiyorlar.

Sana sormuştumya ezik misin bacım ? diye...

Sormuyorum artık...Evet eziksin !

Ayrıca konuyu islam dinine bağlamadan da ayrı bir saçmalıktı..Adam son mesajında bile lafı sana koymuş sen hâlâ mutluluk diliyorsun..

Tey ALLAH'ım..

ya sen hala o adamla görüşüyomusun? konuyu ilk açtığında okumuştum tüm yazılanları, herkes senin için seferber oldu akıl verdi, o adamdan uzak durmanı tavsiye etti, seninle evlenmeyecek, gönül eğlendiriyor dediler. o adamla görüşmeyi hemen bırak dediler ama sen kimseyi dinlemedin. en son okudum, msjlaştık yazmışsın, boşanmış olduğun için seni kabul edemem demiş sana. eee biz sana ne dedik, bu adam evlenmez senle evlense bile başına kakar hep, mutlu olamassın onla demedik mi? al işde dinlemedin zamanında, o kadaaaaaar gün konuştu etti gönlünü eğlendirdi senle, yazık değil mi kurduğun hayallere, o kadar gün beş para etmez bi adamın senle gönlünü eğlendirmesine izin verdin, bak sonuç ne oldu.

hem zamanında kaç sayfa boyunca sana herkes dediki boşanmış olman senin suçun değil, her adamda bu bağnaz herif gibi değil, sen gönlüne göre doğru dürüst bi adam bulursun bi gün. ama sen onları da okumamışsın, ya da okumuş ama kale almamışsın. şimdi en son tutmuş burda diyosun ki, ben çocuklu yaşlı bi insana kalırsam islamı reddediyorum. ya ne diyim Allah sana akıl fikir hidayet versin. boşuna üzülmüşüz senin için burda, biz derdini derdimiz kabul edip sana tavsiyeler verdik, yanında olduk şimdi en son yaptığına ve dediğine bak. aslında içimden bütün bunlar sana müstehak demek gelio ama tutuyorum kendimi. yazık ya, hiç yakışıyomu senin gibi eğitimli, bilgili birine, bide öğretmen olacaksın. yazık senin yetiştirceğin çocuklara, senin kendine hayrın yok daha.

sözlerim çok sert gelmiş olabilir ama gerçek bunlar. hem bu kadar insanın vaktini aldın, onları da üzdün, hem de kimseyi dinlemedin burnunun dikine gittin sonucunda gene kendin üzüldün, kullanıldın. en sonda kalktın islama inanmama boyutuna geldiğini söylüyosun ya gelde sinir olma. YAZIK ÇOK YAZIK ..

sen kendini böyle görmeye devam edersen , milletin söyledikleriyle ikilemlere düşersen , suçlu yada eksik bir tavır takınırsan , herkes herşeyi söyler.. dengini bulmak ne demek ya..? bu kadar dar görüşlü insanlarla , böyle konuları konuşma bile bence... seni hak edecek birisiyle ol deseler tamam..

Denklik deyince anladığın buysa pesss diyorum.
Kendin gibi evlenmiş,boşanmış,çocuğu olmayan birinden bahsediyoruz.
Şu hiç evlenmememiş erkek takıntını da ben anlayamadım açıkçası...

Son düzenleme:
Denklik deyince anladığın buysa pesss diyorum.
Kendin gibi evlenmiş,boşanmış,çocuğu olmayan birinden bahsediyoruz.
Şu hiç evlenmememiş erkek takıntını da ben anlayamadım açıkçası...

Açıkçası ben de anlayamadım...Sinir oldum..Ne bu yahu sürekli bir eziklik göstergesi..Konu sahibine müstehak ! Üzgünüm o kadar lafa karşı hâlâ mesajlaşabiliyorsa kusura bakmasın..

Açıkçası ben de anlayamadım...Sinir oldum..Ne bu yahu sürekli bir eziklik göstergesi..Konu sahibine müstehak ! Üzgünüm o kadar lafa karşı hâlâ mesajlaşabiliyorsa kusura bakmasın..

Bilemicem.
Zaten başından beri onu anladığımı ifade etmeye çalışsam da benimle muhatap olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…