- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Adam boşanmış mı peki?Eğer bekarsa çok şaşıracağım.Hem de görücü usulü sayılır..
sanırım erkekler gerçekten boşanmış bayanları istemiyorlar..
bi,z bayanların bakış açoısı istiyorlar isterler diye düşünüyoruz ama erkekler istemiyorlar.isteseler bile beni sadece öğretmenim diye paramı yemek için isterler...onu da ben kabul etmem.
ben sanırım bir ömür yalnız kalıcam...teşekkürler ALLAHım...çok teşekkürler...
Canım benim üzme kendini.Hala konuşmaya çalıştığına göre umut vardır sabret biraz.O da kafasında düşünsün tartsın.Hiç anlamıyorum böyle düşünen insanları ya.Evlenip boşanmışsın ne var bunda.Millet neler neler yapıyor artık.Önemli olan insanlık!
Bizim komşunun kızı vardı evliydi evliyken başka evli erkeklerle gezerdi.Ayrıldı kaç kişiyle gezdi dolaştı.Şimdi çok dindar bir aile düşün bunu istedi oğluna yakında evleniyorlar.O bunları yapmasına rağmen bulabildi birisini hem de mesleği de yok evhanımı.Allah günah yazmasın çirkin de bir şey bet yüzünde sinsilik var.Hiç sıkma canını.Mesleğin de varmış atanmışsın da isteyen alsın seni.İlla ki mutlu olcaksın olumlu düşün hep
sanırım erkekler gerçekten boşanmış bayanları istemiyorlar..
bi,z bayanların bakış açoısı istiyorlar isterler diye düşünüyoruz ama erkekler istemiyorlar.isteseler bile beni sadece öğretmenim diye paramı yemek için isterler...onu da ben kabul etmem.
ben sanırım bir ömür yalnız kalıcam...teşekkürler ALLAHım...çok teşekkürler...
güzel kardeşim işte bneim asıl sorunum da bu((
ALLAH razı olsun hepinizden
yazdıklarını tek tek düşünerek bazen de ağlayarak okuyorum...
bunu da utanmadan söylüyorum psikolojik destek almazsam ayakta duracak halim yok benim..
antidepresan tedavisi de görüyorum.bundan da utanmıyorum...yaşadıklarım kolay değildi çünkü..
melis o iailenin oğlu da boşanmış mı?işi ne?yaşı kaçlarda? kötü bir namı olduğu halde görücü usulü demek..
Ben meslek sahibiyim,güzelimdir de;çocuğum da yok,kendi halinde biriyim;ama 4 yıldır bir tane boşanmış talibim oldu,zoruma gitmedi desem yalan olur.birkaç tane de de bilmeden bekar talibim oldu..Ben çok şansızım herhalde..şimdi bir talibim var,tam istediğim gibi olmasa da değerlendirmek zorundayım galiba..
senın sorunun bu bak. hem cok karamsar bır ınsansın hem de cok yanlız hıssedıp hemen kapılıyorsun karsındakıne. belırlı yasta tecrubede bır ınsansın lutfen 20 yasında gıbı davranma. daha guclu ve pozıtıf ol.
İşte çirkin şansı versin derler ya.Kız 29 erkek 31 yaşında canım erkek de öğretmen.Adam yakışıklı da sayılır hem de ev filan alcak kıza.Ben bu kızdan sonra şunu anladım erkekler düzgün kızlara yanaşmıyor illa canını yakcak kız arıyorlar.Görücü usulü sayılır biraz daha doğrusu erkeğin arkadaşı önermiş bu kızla tanışmalarını.Ama bilen biliyor kızın huyunu kulaklarına gitmemiş olması imkansız bence
dün onunla son kez mesajlaştık...önce ben yazdım ben sana alışmıştım dedim.o da ben de sana alışmıştım sevmiştim seni ama elden ne gelir ki ben boşanmış birini kabul edemem dedi.ben de tammm kendine iyi bak hoşçakal dedim.o da tamm sen de kednine iyi bak hoşçakal.mutlu ol dedi.tamamne bitti işte.
kızlar bana doğruyu söyleyin ne olıur.boşanmış bir bayanı erkek isteme zmi bana arkadaşlarım dengin bul diyorlar ne demek bu denklik meselesi?
ben bekar birine layık değil miyim((((
benim dengim boşanmış 5 çocuklu, dedem yaşımda bir insan mı?
eğer islam bunu söylüyorsa ben bu islam dinide de inanmıyorum(
ALLAH ım sen bana yardıme t ne olur yüce rabbim((
amin(
dün onunla son kez mesajlaştık...önce ben yazdım ben sana alışmıştım dedim.o da ben de sana alışmıştım sevmiştim seni ama elden ne gelir ki ben boşanmış birini kabul edemem dedi.ben de tammm kendine iyi bak hoşçakal dedim.o da tamm sen de kednine iyi bak hoşçakal.mutlu ol dedi.tamamne bitti işte.
kızlar bana doğruyu söyleyin ne olıur.boşanmış bir bayanı erkek isteme zmi bana arkadaşlarım dengin bul diyorlar ne demek bu denklik meselesi?
amin(
amin(
Denklik deyince anladığın buysa pesss diyorum.
Kendin gibi evlenmiş,boşanmış,çocuğu olmayan birinden bahsediyoruz.
Şu hiç evlenmememiş erkek takıntını da ben anlayamadım açıkçası...
Açıkçası ben de anlayamadım...Sinir oldum..Ne bu yahu sürekli bir eziklik göstergesi..Konu sahibine müstehak ! Üzgünüm o kadar lafa karşı hâlâ mesajlaşabiliyorsa kusura bakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?