- 30 Aralık 2009
- 23.647
- 94.367
- 1.123
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
haklısın güzel kardeşim..ama sevdiğim için sevmesen dönüp bakmam..haklısınn aslınd abeni ötekileştiriyor.ne varmış evlenip ayrılmışsam((yerimde olsan en ne yapardın şu anda güzel kardeşim
Sana açıkça demiş ki evlenince ben seni üzerim,bu konuyu her kavgamızda dile getiririm,sana hayatı zindan ederim.Kanma canım bence.Bu devirde bu örümcek kafalı insanla yapamazsın.Sonradan üzüleceğine şimdiden üzül bence.Kişiliği oturmamış böyle insanları def edin hayatınızdan.Konuşmayı da kes bence.Amacı ne belli değil.Mıy mıy konuşup duruyor.
bunu problem eden adam ileride çok etkilendiği için kabul etse bile ben sağlıklı bir evlilik olabileceğini düşünmüyorum canım .beyninde o düşünce oldukça seni de kendinide mutlu edemez.baştan gözü görmeseydide fark etmez deseydi lafım yoktu ama aslında baştan olacakları belli etmiş bu adam.ayrılmak konusuna gelince evlenmek kadar doğaldır boşanmak ,sakın bu yüzden yalnız kalıyorsun olmuyor diye düşünme .senin nasibin olan zaten seni gelir bulur kah bugün kah yarın... acele etme
Eşimle evlenmeden önce beni görücü usulu istemeye gelen birisiyle kısa bir görüşmem olmuştu şunu demişti ;
Daha önce bir erkek arkadaşın oldu mu ?
hayır ! demiştim..
Ben dedi başka erkeklerle konuşmuş el ele gezmiş tozmuş kız almam hele ki sevgilisiyle bazı şeyleri yaşamış kızı ( anlayın artık ne demek istedigini ) hiç almam varsa böyle bir durum bileyim dedi..
Şunu dedim ;
Senin daha önce bir kız arkadasın oldu mu ?
Kem küm...Şeyy ıkkk mıkk...
Peki bir kadınla tensel bir temasın oldu mu ?
Renkden renge girmeler,sararıp solmalar..
O zaman ben de seni almam çünkü ben de senin gibi el ele gezmiş kızlarla oturup kalkmış hele hele sevgilisi ya da parayla karşı cinsle birliktelik yaşamış erkekleri almıyorum !
Sen beni almıyorsun da ben seni niye alayım böyle bir durum söz konusu olduğu vakit..
Size o yüz ifadesini anlatamam..Siz de ona bunu ima etseydiniz..Bakir misin değil misin diye şappadanak soracaktın soruyu suratına ..!
Bence de canım.Bak ne güzel mesleğin var elinde.Sırf evlenmiş olmak için evlenme.İlk evliliğin de yüzün gülmemiş ikincide sakın ezdirme kendini.Hep bavulumu alıp giderim imajı çiz.Erkeklere fazla yüz vermeye gelmez.Zaten senin de içine sinse burada konu açmazdın.Evleneceğin adam karşına çıkınca bize bile sormazsın.haklısın...sanırım bununla olmayacak...
helal olsun sanaa, o kadar iyi yapmışsın ki sanki bu durumu yaşayan bütün kadınların intikamını almışsın, her kadın böyle bi durum karşısında senin gibi yürekli davransa keşke, kendini ezdirmese.
Ben, hiçbir erkek kadında geçmiş arayamaz, daha önce birlikteliği olmuş bayanı isteyemez demiyorum. elbette istemek hakkıdır ancak tek şartla, kendisi de aynı müstakbel eşinden beklediği gibi bi hayat sürmüşse, hiç bi kızla görüşmemişse, birlikte olmamışsa. onun dışında aynı bu hanımın eski talibi gibi kendini bilmezlere her kadın bu dersi vermeli. HELAL OLSUN arkadaşım..
arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacaım var...
ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi(((
keşike şaka yapsaydım((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada(
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye ((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum(((
çok kötüüym ben(((((((((bana fikir verin ne olur (((
İki yüzlü erkek profili;" madem boşandın ben seni eşime dostuma aileme karşı karım diyerek koluma takamam ammmmmaaaaa gel bak ben buradayım msn den, telefondan konuşalım eğleşelim, arada buluşup sevişelim... Nasıl olsa bekaret sorunun da yok."
Kes irtibatı bundan sana hayır yok.
helal olsun sanaa, o kadar iyi yapmışsın ki sanki bu durumu yaşayan bütün kadınların intikamını almışsın, her kadın böyle bi durum karşısında senin gibi yürekli davransa keşke, kendini ezdirmese.
Ben, hiçbir erkek kadında geçmiş arayamaz, daha önce birlikteliği olmuş bayanı isteyemez demiyorum. elbette istemek hakkıdır ancak tek şartla, kendisi de aynı müstakbel eşinden beklediği gibi bi hayat sürmüşse, hiç bi kızla görüşmemişse, birlikte olmamışsa. onun dışında aynı bu hanımın eski talibi gibi kendini bilmezlere her kadın bu dersi vermeli. HELAL OLSUN arkadaşım..
arkadaşlar hatırlarsanız geçende bir konu açmıştım...
biz görüşmeye devam ediyorum ve bana dediği şuydu:sanırım ben senden vazgeçemeyeceğim
ama evlenirsek de bunu sorun edip seni üzmekten korkuyorum..hani evlenip ayrılmıştım ya..bir de diyor ki aslında çok güzel anlaşıyoruz sorun yok ama tek o konuda sıkıntı var..yorumlarınıza ihtiyacım var kardeşlerim(
O kadar yazıldı çizildi daha ne yorum yapalım bilmiyorum,
Adam açıkca " Dul kadınsın yatalım kalkalım sevişelim, sonra ben bu konuyu bahane eder atarım seni başımdan, sonrada ben sana baştan demiştim güzelim " derim demiş
akıl tutulması sizinki başka bişi değil
görüşmeye devam ettiğinize göre illaki adamın sizi kullanmasına müsade etmeden rahata ermeyeceksiniz anlaşıldı ...
Es kaza evlendiniz diyelim 2. boşanmayıda yaşayıp ondan sonra 2 kere boşandığına göre sorun bunda denmesine neden olup hayatınızı kökten karartacaksınız istediğiniz bu sanırım
Aksi olsa hala görüşüyorum bana akıl verin demezdiniz ...
Ne diyeyim insanın kendine yaptığı kötülüğü cümle alem toplansa yapamaz...
şu derdim var bölümünü okudukça erkeklerede hak vermeye başlıcam yakında ...
çok doğru yazmışsın da güzel kardeşim ne bileyim...sanırım mantıklı davranamıyorum..yalnız şöyle de düşünüyorum acaba mutlu br evlilik yaşayamaz mıyım ben bununla?
hiç mi böyle bir ihtimal yok?
aksi takdirde asla kendimi kullandırmam ben en fazla konuşmuş oluruz o kadar.kednimi kullandırtmam ablacım...ALLAhımın izniyle tabii..
çok doğru yazmışsın da güzel kardeşim ne bileyim...sanırım mantıklı davranamıyorum..yalnız şöyle de düşünüyorum acaba mutlu br evlilik yaşayamaz mıyım ben bununla?
aksi takdirde asla kendimi kullandırmam ben en fazla konuşmuş oluruz o kadar.kednimi kullandırtmam ablacım...ALLAhımın izniyle tabii..
Bence öyle bir ihtimal var. Adam bütün erdemlerinizi yok sayıp sürekli "seninle evlendiğimde duldun zaten!" gibi akıllara zarar cümleler kurar, e siz zaten bir kadının bu muameleye maruz kalmasını hiç yere aşağılanması olarak algılamıyorsunuz. Dünyada başka erkek zaten kalmadı, ya o ya hiç. O zaman sorun yok.
Zaten çok dürüst bir adam, her şeyi önceden açık açık söylüyor: daha önce bir evlilik yaptığın için benim gözümde kadın ve insan olarak bir hiçsin, benimle olmakta ısrar edersen bunu sık sık gündeme getirir seni örselerim, ne yaparsan yap aklım tek şeye çalıştığı için benden önce bir başkasıyla olduğunu asla kafamdan atamam, falan filan.
Daha ne desin, af buyurun, "her şeyin iyi güzel de bedenin sıfır kilometre değil, seni alıp da ne yapayım" diyor, siz evlilik hayalleri kuruyorsunuz.
Peki biz daha ne diyelim? Allah mutlu etsin. İroni olarak algılamayın, bence siz bu adamla her şeye rağmen gerçekten mutlu olabilirsiniz, çünkü siz de aynı zihniyeti taşıyorsunuz, adam sizi ne kadar aşağılasa da içinizden bir ses "beni her şeyimle kabul etti, daha ne yapsın" dersiniz, çünkü sizce de başka bir yaklaşımı hak etmiyorsunuz, size böylesi müstehak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?