- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
dua ediorum yalvararak ağlayarak((ALALh ım tut ellerimi beni sen yalnız bırakma beni sen kabullen ya da al yanına artık anladım benim yüüzm gülmeyecek diyorum ((
sana asla ulaşamasın,ne telde ne msnde. düşünsün bu arada da,cidden istiyorsa bi şekilde fikrini değiştirip gelecektir. uğraşmıyorsa da salla gitsin.
bana ayrıldığım için kendimi çok kötü hissettirdi...demek ki evlenmeden bişiler yaşasaymışım sonra da tıbbi operasyonla yeniden kız olsaymışım ne ala kabul edecekmiş aa bak kan aktı mı aktı((ama ben öyle bir insan değilim evlendim ve neoldu biliyor musun canım kardeşlerim,
evlendiğim insna kadar elime erkek eli değmemişti...ne oldu her şeyi onda yaşadım...benim kızlığımı alan insan oydu..peki ne oldu?değmi di koskoca bir hayır...boşa gitti benim bekaretim genç kızlığım genç kızlık hayallerim.bakın şimdi de nasıl çıkıyor karşıma bu durumu?
yazıklar olsun...erkeklerden nefret ediyorum...
dua ediorum yalvararak ağlayarak((ALALh ım tut ellerimi beni sen yalnız bırakma beni sen kabullen ya da al yanına artık anladım benim yüüzm gülmeyecek diyorum ((
Eğer bunlar kızgınlık ânında söylenmiş şeyler değil de gerçek düşüncelerinizse, psikolojik yardım almanızı öneririm. Başınızdan bir evlilik geçti diye kendinizi bu kadar değersiz ve ezik hissediyorsanız buna ihtiyacınız var. Evlendiniz diye ah kızlığımı aldı, vah genç kızlık hayallerim, eyvah bekâretim diye hayıflanacaksanız sizi başınızdan evlilik geçti diye elinin tersiyle iten adamdan ne farkınız kalıyor zihniyet olarak? Kendinizi bu kadar aşağılamayın Allah aşkına artık. Bakın geçenlerde çok sayın bir politikacımız bile ne buyurdu, "kadın da insandır" Siz de saygın, değerli, genç bir kadınsınız. Kendi saygınlığınıza ve değerinize kendi kendinize zarar vermediğiniz sürece. Siz kendinizi böyle gördükten sonra kim size hangi gözle baksın?
bu kadar arabeske bağlamanız neden ? size göre uygun bir adam değilmiş zaten bu kişi. siz bu bağnaz ve hastalıklı düşünceli adamla evlenseydiniz daha kötü şeylerle karşılacaktınız. genç, mesleği olan, kendi nafakasını kendisi kazanan, eğitimli bir kadın olarak neden bu kadar özgüven eksikliği. bir eksikliğiniz mi var ? ya da bir kusurunuz ? neden kendinize acıyorsunuz ki ?
bu adam gibi düşünen birisiyle evlendiğinizde ne olacaktı her ay maaşı bankaya yatan, yarım gün çalıştığından eve de vakit ayırır işleri görür ' den başka birşey düşünmeyecekti sizin için.
kendinize değer verin bu tarz insanlar için Allah'tan ölüm istemek de nesi ya ? Allah öyle bir dert verir -ki Allah korusun- bu söyledikleriniz için pişman olursunuz. kendinize gelin lütfen.ve kendinize denk olan ve kendisiyle barışık insanları alın hayatınıza.
sanırım herkesin ortak düşüncesi şu:ben kendimi olduğumdan çok değersiz görüyorum ve işin aslı ben o adamı haketmiyor değilim..o adam beni haketmiyor...düşünceleriniz bu yönde mi canlarım?
çok haklısın güzel kardeşim ama ben zaten depresyon tedavisi görüyorum antidepresanlarla ayaktayım boşandıktan sonra..kolay bir süreç değildi...
tam kendime geliyorum herşey güzel olacak dediö..karanlığın içinden elini uzattı bana sonra da öğrenince durumumu hiç acımadan karanlığın dibine kadar itekledi beni...şimdi kendi karanlığımda boğuluyorum...reddedilmek çok zor çok(
Mutlaka zor dönemlerden geçmişsinizdir, yaralar almışsınızdır. Sonraki yuva kurma teşebbüsünüzde karşınıza böyle kalitede bir adam çıkması da eminim sizin için büyük darbe olmuştur. Ben bu durum karşısındaki acınızı yargılamıyorum, veya üzüntünüzü küçümsemiyorum. Asla. Ama o öyle düşündü diye siz niye "ben şöyleyim, ben böyleyim" diye kendinizi örseliyorsunuz ki? O adamın sizi yargıladığı tek konu sizin evliliğiniz. Siz evlendiniz diye ayıp mı ettiniz, suç mu işlediniz, kötü yola mı düştünüz? O adamın evleneceği kadında aradığı şey karakter, anlayış falan filan değil de başka bir şey diye siz niye kendi kendinizi ayıplıyorsunuz. "Durumumu öğrenince" ne demek ki, arkasında durulmayacak bir şey mi yaptınız sanki. Sizin kendi değer yargılarınız yok mu, niye başkalarının değer yargılarıyla kendinizi yargılıyorsunuz? Kim ne düşünürse düşünsün, sizin kim olduğunuz gerçeği değişecek mi? Elalemi değil, kendinizi ciddiye alın biraz.
bu arada,
sen boşanmış bir hanımsın artık.
daha dikkatli olmak zorundasın.
görüştüğün kişiler elbette olacak.
yeni bir hayat tabiki kuracaksın.
ama nişanlanmadan kimsenin elini tutmamanı tavsiye ederim.
biz görüşmeye devam ediyoruz ve bana dediği şu:sanırım ben senden vazgeçemeyeceğim
ama evlenirsek de bunu sorun edip seni üzmekten korkuyorum..hani evlenip ayrılmıştım ya..bir de diyor ki aslında çok güzel anlaşıyoruz sorun yok ama tek o konuda sıkıntı var..yorumlarınıza ihtiyacım var kardeşlerim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?