birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

dua ediorum yalvararak ağlayarak((ALALh ım tut ellerimi beni sen yalnız bırakma beni sen kabullen ya da al yanına artık anladım benim yüüzm gülmeyecek diyorum((

Kıyamam sana, harap etme kendini böyle. Allah hiç bir kulunu yalnız bırakmaz, o yarattıklarını sever bunu hiç aklından çıkarma. Yüzün tabi ki gülecek, hayat hep yokuş aşağı gitmiyor ama herkesin bir imtihanı var. Şimdi sen Allah'a beni yanına al diye yakararak, ben senin imtihanından yoruldum,istemiyorum diye isyan etmiş olmuyor musun.

Yapma, her insanın hayatında böyle zor dönemler var, ağırına gitmiş haklısın ama bu kadar sığ bir adam yüzünden üzülme. Bu adamla evlenseydin ne olacaktı ki. Allah sana yüzünü çabuk göstermiş bu kadar yıkılacak bir şey yok. Her şerde bir hayır vardır derler, demek ki bu iş hayırlı değilmiş senin için. Ayaklarının üzerine basan, sağlam bir kadın ol her zaman, herkes için bir hayat arkadaşı mutlaka yaratılmıştır ben buna inanıyorum. Doğru insan karşına kadar çıkana dek sabret.

Hastalık,sakatlık gibi dertlerimiz yoksa bu dünyada çok şanslıyız diye düşünüyorum, Kendine acımaktan vazgeç, sev kendini. Kötü birşey yapmamışsın ki üzülesin. Böyle yoz adamlara hiç bir zaman prim verme, seni üzmelerine izin verme.

sana asla ulaşamasın,ne telde ne msnde. düşünsün bu arada da,cidden istiyorsa bi şekilde fikrini değiştirip gelecektir. uğraşmıyorsa da salla gitsin.

sana asla ulaşamasın,ne telde ne msnde. düşünsün bu arada da,cidden istiyorsa bi şekilde fikrini değiştirip gelecektir. uğraşmıyorsa da salla gitsin.

haklısın kardeşim...ulaşamasın sildim msn den de faceden de zaten ama tel numaram var onda..arar mı bilmem ama ben onunkini sildim ben asla aramam zaten numrası aklımda da yok olsa da aramam zaten.((bakalım zaman ne gösterecek

Eğer bunlar kızgınlık ânında söylenmiş şeyler değil de gerçek düşüncelerinizse, psikolojik yardım almanızı öneririm. Başınızdan bir evlilik geçti diye kendinizi bu kadar değersiz ve ezik hissediyorsanız buna ihtiyacınız var. Evlendiniz diye ah kızlığımı aldı, vah genç kızlık hayallerim, eyvah bekâretim diye hayıflanacaksanız sizi başınızdan evlilik geçti diye elinin tersiyle iten adamdan ne farkınız kalıyor zihniyet olarak? Kendinizi bu kadar aşağılamayın Allah aşkına artık. Bakın geçenlerde çok sayın bir politikacımız bile ne buyurdu, "kadın da insandır" Siz de saygın, değerli, genç bir kadınsınız. Kendi saygınlığınıza ve değerinize kendi kendinize zarar vermediğiniz sürece. Siz kendinizi böyle gördükten sonra kim size hangi gözle baksın?

Son düzenleme:
dua ediorum yalvararak ağlayarak((ALALh ım tut ellerimi beni sen yalnız bırakma beni sen kabullen ya da al yanına artık anladım benim yüüzm gülmeyecek diyorum((

bu kadar arabeske bağlamanız neden ? size göre uygun bir adam değilmiş zaten bu kişi. siz bu bağnaz ve hastalıklı düşünceli adamla evlenseydiniz daha kötü şeylerle karşılacaktınız. genç, mesleği olan, kendi nafakasını kendisi kazanan, eğitimli bir kadın olarak neden bu kadar özgüven eksikliği. bir eksikliğiniz mi var ? ya da bir kusurunuz ? neden kendinize acıyorsunuz ki ?

bu adam gibi düşünen birisiyle evlendiğinizde ne olacaktı her ay maaşı bankaya yatan, yarım gün çalıştığından eve de vakit ayırır işleri görür ' den başka birşey düşünmeyecekti sizin için.

kendinize değer verin bu tarz insanlar için Allah'tan ölüm istemek de nesi ya ? Allah öyle bir dert verir -ki Allah korusun- bu söyledikleriniz için pişman olursunuz. kendinize gelin lütfen.ve kendinize denk olan ve kendisiyle barışık insanları alın hayatınıza.

çok haklısın güzel kardeşim ama ben zaten depresyon tedavisi görüyorum antidepresanlarla ayaktayım boşandıktan sonra..kolay bir süreç değildi...
tam kendime geliyorum herşey güzel olacak dediö..karanlığın içinden elini uzattı bana sonra da öğrenince durumumu hiç acımadan karanlığın dibine kadar itekledi beni...şimdi kendi karanlığımda boğuluyorum...reddedilmek çok zor çok(

sanırım herkesin ortak düşüncesi şu:ben kendimi olduğumdan çok değersiz görüyorum ve işin aslı ben o adamı haketmiyor değilim..o adam beni haketmiyor...düşünceleriniz bu yönde mi canlarım?

sanırım herkesin ortak düşüncesi şu:ben kendimi olduğumdan çok değersiz görüyorum ve işin aslı ben o adamı haketmiyor değilim..o adam beni haketmiyor...düşünceleriniz bu yönde mi canlarım?

'' olduğumdan çok değersiz görüyorum'' da ne demek canım ? siz değersiz misiniz ? o adamı haketmiyorsunuz evet çünkü o adam size layık değil ve hatta bana sorarsanız o adam herhangi bir kadına da layık değil. çünkü kötü niyetli, bağnaz, fırsatçı bir adam. sizinle denk mi şimdi bu adam yani ? evet sizi haketmiyor.

Mutlaka zor dönemlerden geçmişsinizdir, yaralar almışsınızdır. Sonraki yuva kurma teşebbüsünüzde karşınıza böyle kalitede bir adam çıkması da eminim sizin için büyük darbe olmuştur. Ben bu durum karşısındaki acınızı yargılamıyorum, veya üzüntünüzü küçümsemiyorum. Asla. Ama o öyle düşündü diye siz niye "ben şöyleyim, ben böyleyim" diye kendinizi örseliyorsunuz ki? O adamın sizi yargıladığı tek konu sizin evliliğiniz. Siz evlendiniz diye ayıp mı ettiniz, suç mu işlediniz, kötü yola mı düştünüz? O adamın evleneceği kadında aradığı şey karakter, anlayış falan filan değil de başka bir şey diye siz niye kendi kendinizi ayıplıyorsunuz. "Durumumu öğrenince" ne demek ki, arkasında durulmayacak bir şey mi yaptınız sanki. Sizin kendi değer yargılarınız yok mu, niye başkalarının değer yargılarıyla kendinizi yargılıyorsunuz? Kim ne düşünürse düşünsün, sizin kim olduğunuz gerçeği değişecek mi? Elalemi değil, kendinizi ciddiye alın biraz.

çok doğru yazmışsın ablacım.duygularıma tercüman olmuşsun..

hanımefendi ben anlamadım ailesi sizi begendıgın de ve en onemlısı o kısı ıle ılk gorusurken neden demedınız ayrıldıgınızı ? sızın basınıza gelen ayıp degıl gunah degıl. evlendınız anlasamadınız ayrıldınız. ama bunu bastan soyleseydınız aılesıne ya da kendısıne, o adam da ona gore sızınle baslamazdı. evet onu haklı bulmuyorum tabıkı. sızı kalben ve ruhen kendısıne uygun bulduysa, sızınle devam etmelı ve bosanmıs olmanızı sorun etmemesı gerekırdı. ama dedıgım gıbı daha ılk anlarda soyleseydınız, bukadar baglanma ya da uzulme olmayacaktı cunku daha ılk andan olumsuz cevabını verecektı. ayrılmıs bır bayan ya da erkek, bekar bırı ıle evlenebılır gayet normal. ama evlenmemek ıstememesı de bır okadar dogal. sadece cınsel anlamda degıl ( kaldı kı bu erkekler ıcın onemlı enazından bır cogu ıcın ) sızın ılk esınız sızı gelınlıkle ılk goren ne bılıyım cınsellık degıl yuzuk takıldıgı an vs. aılesı de kendısı de bunu hep hayal etmıstır bu zamana kadar ve halıyle ılk kez yasayan bırı ıle olmak ısteyebılırler. şu da var etrafın lafından da cekınıyor olabılır bılırsınız hepımız el ne der derız bırcok konuda kendı kararımızı vermeyız. dul bır bayan ıle evlenmıs lafını duymak etraftan o ve aıle yapısı ıcın agır gelıyor olabılır.

durumunuza gelecek olunca, egıtım meslek sahıbı maddı gucu olan genc bır bayansınız. evlenmıs ayrılmıs ya da bekar bırı ıle yenıden mutlu olmanız ıcın hıc bır sebep yok. bastan soylersınız karsınızdakıne kabul eder ya da etmez. ama okadar mutlu ınsan goruyorum 2. evlılıkte çok daha mutlu olan. cunku bu kez cok ıyı bılıyorsunuz nasıl bırı ıle anlasabılecegımız. evlılık ıyı ve kotu yanlarını cok ıyı gormus oluyorsunuz. oyuzden bence bu adama odaklanmak yerıne, kendı beden ve ruh guzellıgınıze odaklanın. kendınızle ılgılenın kendınızı sevın cevrenız olsun. zamanla karsınıza baska ınsanlar cıkacaktır. ve sunu unutmayın msn falan zaman ayırarak kendı hayatınızdan calarsınız. onunla olmayacagı bellı. onu tamamen aklınızdan cıkarın ve yolunuza devam edın derım.

Bu zihniyette bir adamla mutlu olamazsınız. Madem evlenmiş boşanmış biriyle evlenemezmiş ne diye arıyor msnde filan konuşmak isityor bence dikkatli olun bunu düşünen bir adam size artık kötü gözle bile bakabilir nasıl olsa evlenmiş boşanmış diye sizinle sadece takılmak derdine düşebilir bence bütün iletişimi kesin.

Nasıl ya?
Şaka mı bu?
Evlenmiş boşanmış bir kadının hiç evlenmemiş bir kadına göre daha çok ihtiyacı vardır tensel temasa!
İnsan sıcaklık arıyor,içtenlik arıyor.
Sarılırken ne kadar sıkı olduğunu bilmediğim,elimi ısıtmamış bir adamla nasıl nişan yapılır?
Mesela ben nefret ederim elimi gevşek tutan adamdan!
Adamla nişanlanacam bir baktım elime,belime sarılması öylesine,sonra ondan da mı ayrılayım?
Yapmayın gözünüzü seveyim,13 yaşında ergen değiliz bizler.

Son düzenleme:
kednimi çok kötü -hissediyorum((
mesaj yazdı nasılsın diye cevap yazmadım bend e...
aradı açtım nasılsın dedi ben dedim seninle arkdaş veya dost kalamam ben dedim...rahatsız ediyorsam aramam felan dedi.bu kez ben çok kötü oldum msn de konuşalım dedim bakalım ne olacak(

Eşimle evlenmeden önce beni görücü usulu istemeye gelen birisiyle kısa bir görüşmem olmuştu şunu demişti ;

Daha önce bir erkek arkadaşın oldu mu ?

hayır ! demiştim..

Ben dedi başka erkeklerle konuşmuş el ele gezmiş tozmuş kız almam hele ki sevgilisiyle bazı şeyleri yaşamış kızı ( anlayın artık ne demek istedigini ) hiç almam varsa böyle bir durum bileyim dedi..

Şunu dedim ;

Senin daha önce bir kız arkadasın oldu mu ?

Kem küm...Şeyy ıkkk mıkk...

Peki bir kadınla tensel bir temasın oldu mu ?

Renkden renge girmeler,sararıp solmalar..

O zaman ben de seni almam çünkü ben de senin gibi el ele gezmiş kızlarla oturup kalkmış hele hele sevgilisi ya da parayla karşı cinsle birliktelik yaşamış erkekleri almıyorum !

Sen beni almıyorsun da ben seni niye alayım böyle bir durum söz konusu olduğu vakit..

Size o yüz ifadesini anlatamam..Siz de ona bunu ima etseydiniz..Bakir misin değil misin diye şappadanak soracaktın soruyu suratına ..!

biz görüşmeye devam ediyoruz ve bana dediği şu:sanırım ben senden vazgeçemeyeceğim
ama evlenirsek de bunu sorun edip seni üzmekten korkuyorum..hani evlenip ayrılmıştım ya..bir de diyor ki aslında çok güzel anlaşıyoruz sorun yok ama tek o konuda sıkıntı var..yorumlarınıza ihtiyacım var kardeşlerim(

Ezik misijn bacım ? Nedir bu karşı tarafa dair yerle yeksan gibi kendini lanse etmen ? Az dik durun yahu..Adam sizi resmen ötekileştiriyor siz ise hâlâ bu adam için ferevan ediyorsunuz..

Üstte de yazdım kendisi belki bakir bile değilken (günahını almayayım ama ) sizin evlenip boşanmanız mı asıl sorun ?

Sorsanıza bakir misin sen daha önce cinsel bir temas da bulundun mu diye.

haklısın güzel kardeşim..ama sevdiğim için sevmesen dönüp bakmam..haklısınn aslınd abeni ötekileştiriyor.ne varmış evlenip ayrılmışsam((yerimde olsan en ne yapardın şu anda güzel kardeşim

Sana açıkça demiş ki evlenince ben seni üzerim,bu konuyu her kavgamızda dile getiririm,sana hayatı zindan ederim.Kanma canım bence.Bu devirde bu örümcek kafalı insanla yapamazsın.Sonradan üzüleceğine şimdiden üzül bence.Kişiliği oturmamış böyle insanları def edin hayatınızdan.Konuşmayı da kes bence.Amacı ne belli değil.Mıy mıy konuşup duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…