Beddua ok gibidir demissin haksiz yere ettigin beddua sana geri doner ben bu zamana kadar hakliyken edilen bedduanin dondugunu gormedim Allah a sukur yaradan o kadar buyukku kalbinden gecenleri dilinden soyleyip kendisine dua etmesini istiyor sizin dediginiz gibi sussak o zaman duada etmeyelim genis capli dusun derim. Tutupta sagligiyla vs beddua etsin demiykrum ama ask hayatinda mutlu olmasin benim yasadiklarimin kat kat fazlasini yasasin demek cok farkli konudur.
Bu konuda uzun cevap vererek munakasa yaratmayacagimsen söylemek istediklerimi başka yöne taşımışsın evet Rabbimiz çok büyük her şeyi bilen gören duyan o. Simdi senin söylemen şuna geliyor Allah bizim içimizde kopan fırtınayı bilmiyor ille de feryat figan sesle beddua edin diyor öylemi .. Allahım bana yapılan haksızlıkları en iyi bilen gören duyan sensin hakkımı alacak olabilen de sensin sana havale ediyorum deyince karşı taraf etkilenmiyor yaptıkları yanına kar mı kalıyor sanıyorsun..Neyse konuyu dağıtmayalım herkesin kendi doğrusu yanlışı sonuçta ben fikrimi beyan ettim.
Bu konuda uzun cevap vererek munakasa yaratmayacagim
Tesekkur ederim ama inan cok yeni aldatildim bu yuzden beddua etmek icimi sadece rahatlatiyorAsla münakaşa yaratmak gibi bir durumum yok arkadaşım ben fikrimi beyan ettim sende kendi fikrini..Kırıcı olduysam özür dilerim ama asla niyetim bu değil iyi akşamlar..
Tesekkur ederim ama inan cok yeni aldatildim bu yuzden beddua etmek icimi sadece rahatlatiyor
bence gizlediğiniz bir şey var. nasıl bir insan 8 yıllık sevgilisini nedensiz bırakır ki.
Seni gerçekten sevmiyormuş demek ki yoksa kıyamazdı kolay değil 8 yılı tek kalemde silip atmak.
elbet bedelini öder.
Deme
Demekki 8 yoldan snra baska birisi heyecan olarak geldi ona yeni insan yeni insanfan güzel kelimeler duymak falan bu heyecana kapılıp sürüklendi babası vefat ettipi icin maddi durumları birden cok kötü oldu kredicekmişti bana hep diyordu söz yapalım die ben ona su borcun bi bitsin bnm yüzünden yukun altına girme diyordum simdi iki alyansı sadece 4 milyara almışlar hepsini gectim ben onu okadar dusunurkwn baana bunu yaptı. Simdi yine kredi cekecekmiş boyu yüklü bi borcun altına girecek ama kızın ailesi yardm edecekmis sozde nereye kadar edecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?